REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referandumda ne yönde oy kullanacaksınız?

Katılımcı sayısı
1772. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

785 44.30%
  • Hayır

890 50.23%
  • Oy Vermeyeceğim

97 5.47%
318 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Referandum Anketi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Bir özür

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bir forumda yönetici olmak kolay iş değildir ve herkesin yapabileceği iş değil ER kişinin yapacağı iştir ben burada banlanmış olabilirim ve yönetici arkadaşlara kırgın ve küskün değilim görevlerini yapıyorlar forum kurallarını ihlal etmek BAN nedenidir kendi düşüncelerimi kimseye kabul ettirmek gibi egoist bir ruha sahip değilimki allah-u ta-la bile zorla kimseyi cennetine nede cehennemine doldurmadığına göre benim ne haddime dünya bir İMTİHAN dünyası herkes zerre kadar yaptığından ettiğinden,söylediğinden.ve verdiği doğru,yada yanlış kararlardan ALLAH,a hesap verecektir inanırmısın kendi forumumda admin olduğum halde 2 yıldır kimseyi banlamadım için rahat olsun saygılarımla sevgili hilal yıldız kardeşim
    S.A.Ben yazdığın yazılardan öyle izlenim edindim.Ama sen yukarıda açıkladığın fikirde biriysen,ben senden kusura bakma kardeşim,ben yanılmışım diyor hayatında ALLAH'tan hayırlı yaşamlar ve adaletli yöneticilikler dilerim.AEO.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    S.A.Ben yazdığın yazılardan öyle izlenim edindim.Ama sen yukarıda açıkladığın fikirde biriysen,ben senden kusura bakma kardeşim,ben yanılmışım diyor hayatında ALLAH'tan hayırlı yaşamlar ve adaletli yöneticilikler dilerim.AEO.:45:
    estafurullah sizi bilmeyerek ben kırdım isem kendi adıma özür dilerim doğru olan ne ise o olsun EVET yada HAYIR ,da çıksa kazanan türk ulusu olsun saygılar :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri