Alıntı masiva Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Milleti adam yerine koymayan darbeciler artık adam gibi yargılanacaktır. Kendi belirledikleri aydınlanmacı,pozitivist ideolojiye uymayanları, yani namaz kılan, oruç tutan, Allah diyen insanları yaş kararlarıyla ordudan atamayacaklardır.Eşinin giysisinden dolayı kimseyi işinden, aşından edemiyecekler bundan sonra. Herkes kendi işini yapmalıdır.
Sonuç olarak ül***i yönetecekleri ben seçmeliyim.Seçtiklerimi yine ben değiştirmeliyim. KUvay-ı milliyeyi amil, mili iradeyihakim kılmaktan muradım budur. Bu söz Kurtuluş savaşı başlamadan yapılan kongrelerde alınan bir karardır. Bugün de geçerlidir.
Benim sorularımın hiç birine yanıt vermemişsiniz ama olsun.

Şimdi; bu güne kadar gelen hükümetleri, akp dahil, halk mı seçti?
Bu hükumetler bizim oylarımızla mı gelip, gidiyor?
Darbeleri ordu kendi iradesiyle mi yaptı?
Binlerce yıldır olmayan halkın iradesi, şimdi mi olacak? Bakın bu binlerce yıl kısmına vurgu yapıyorum. Ne demek istediğim anlaşılsın diye.

Ben Ege Ordu da askerliğimi 16 ay asteğmen olarak yaptım. Karagahın içinde süper camii var. Ben dahil 5 vakit namaz kılan bir çok asker ve rütbeli vardı.
En yakın arkadaşlarımdan biri şu an yarbay ve eşinin başı kapalı. Neden onları atmıyorlar?

Ordudan yaş kararıyla atılmış binbaşı gene çok yakın tanıdığım var. Karısının başı açık, cumadan cumaya belki namaz kılar. Söylediklerinizle alakası yok.

Neyse uzatmayacağım; bu anayasa akp nin önünde gördüğü tek engel Askeri saf dışı bırakmak için uydurulmuştur.
Vatandaşın lehine değişen 1 tek maddesi bile yoktur.
Amaçları apaçık bellidir. Başbakan zamanında açıkça söylemiştir; demokrasi bizim için araçtır, asıl amaç İslamdır, diye.

Ben başka bir şey demiyorum.....