Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: seg 37 ekran tv acele yardým arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart seg 37 ekran tv acele yardým arkadaþlar

arkadaþlar seg 37 ekran tv var elimde tamirde
    cihazýn arýzasý þu : cihaz çalýþýyor herþay normal görünüyor ama cihazda ses yok , karlamada yok osd var kanal deðiþtiriyor 1,2,3,4,diye aramada yapýyor kanal bulmuyor tabii haliyle sesde yok tabi acayip delirtti beni valla deli olucam bizehmet yardým lütfen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kumandada gizli tuþ varmý ucu kesik üstü kapalý bi parmaðýnla yokla varsa o düymeyle servis menüsüne gir volume ayarýný son ayarla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

IF hattýný takip edin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadasým ýlk olarak hafýza entegresýný degýstýr ondan yapýyor.servis menusu ise kumandadan menu tusuna bas 4725 yaz karsýnda servýs ayarlarýný yap kolay gelsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar verdiðiniz bilgiler için teþekkür ederim hepinize servis menüsüne girdim ayarlarý kontrol ettim entegreyi geðiþtirdim ayarlarý baþtan yaptým ama gene olmadý neses nede karlama ikiside hala yok bide ýf yi takip edicem bakalým ne olacak saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þaseyi iyice kontrol et.biyerde çatlak mutlaka.genelde bunlarýn þaseleri hep çatlar.arýzaya gelen herseg de mutlaka çatlak çýktý bende.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hafýza entegrsini sök öyle calýþtýr muhtemelen tv normal calýþacak ondan sonra cihaz cýlþýrken hafýza entegresini tekrar tak lehimle hafýzya al herþey normala döncek saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým þaseyi çok dikkatli þekilde kontrol et ýsýnan bazý parçalarýn ayaklarýndaki lehim akmasý da olabilir.Saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam arkadaþlar seg 37 küçük þase bendede var tv açýnca stnbay ýþýgý yeþile dönüyor ancak tvde yüksek voltaj yok stv2246 eht denendi beslem normal cevap verecek arkadaþlara þimdiden tþkler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

as teknik usta stv 2246 entegresinin 8volt bakma gelmezse yapar birde tüp kartýkdaki 8volt bak flayback birde usta yüksek voltaj süren transistör bak ve voltajlarýna

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri