Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ak parti’de %20 hayır’cı kitle var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ak parti’de %20 hayır’cı kitle var

AK PARTİ’DE %20 HAYIR’CI KİTLE VAR: Referandumun sonucunu ne MHP ne de CHP belirleyecek. Doğru MHP içinde %25-30, CHP içinde %10’luk bir Evet diyecek kitle var. Ancak AK Parti’de de %20’ye yakın Hayır’cı kitle var. İşte sonucu biraz da bunlar belirleyecek. Bu kesim genelde iktidar partisine “2007’ye kadar” ve “2007 sonrası” diye bakıyor. AK Parti’yi hizmet eden, ekonomik fayda getiren bir parti olarak görüyorlar. Ancak 2007 sonrası şikayetleri var. Bu seçmenin %20’si hükümete bir uyarıda bulunmak isterse, ki bu ihtimal var, referandumun sonucunu bu belirler.

AŞ, İŞ, YOKSULUK OYLANACAK: Geçmişte AK Parti kitle iletişim araçlarını çok iyi kullandı. Ama bu sefer işleri daha zor. Çünkü seçmenin yüzde 80’i kendi dünya görüşü çerçevesinde oy verecek. Çok ufak bir kesim maddelerin içeriğine bakıyor. Okuyan, yazan, maddelerle ilgilenen toplamda yüzde 20’lik bir kesim. Ama büyük çoğunluk maddelere değil Türkiye’nin temel meselelerine göre oy kullanacak. Burada şehit cenazelerinin devam etmesi hükümet için olumsuz. Referandumun kaderini Türkiye’nin o günkü sosyo-ekonomik ruh hali ve temel meselelere bakış belirleyecek. İnsanlar aş, iş, yoksulluğu oylayacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben evetciyim)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben ne evet nede hayır kullanmak konusunda kararsızım. Çünki bende akp hükümetini 2007 öncesi ve sonrası olarak değerlendirenlerdenim . Anayasanın değişmesini kesinliklede istiyorum. Ancak oyumu evet te versem hayır da versem içim rahat olarak kullanmış olmayacağım, çünki gerçektende zengin fakir ayrımı dağlar oldu deli işçinin üzerinde deli dumrul vergileri ve verginin %67 si dolaylı alınan ülkede zenginle fakir aynı vergi vermeye muhtaç hala petrol fişyatlarında dünya rekortmeniyiz garibanı düşünen yok bir tarafta ergenekoncu grum aşağı tükürsen sakal yükarı tükürsen bıyık filler tepinsin karıncalar her zaman ezilsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende hayır diyom cünkü sonumuz ırak gibi olacak iyi düşünün ....?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde mhp ve chp içindede evetçi kitle vR HER AKŞAM TVLERDE BOY GÖSTERİYORLAR
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nuriaksoylu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende hayır diyom cünkü sonumuz ırak gibi olacak iyi düşünün ....?
    çokda karamsarsınız))

kesinlikle öle birşey olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben evetciyim)
    sen evet de de gör tayyip senı nasıl kara çarşafa doluyo..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tekkelime evet evet evet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aile içi hiçbir zaman demokrasi görmemiş geri kalmış kitleler türkiyede çok. Bu kitleler için demokrasi veya islam cumhuriyeti gelse ne yazar. Ben ve ailem geri kalmış çağda ve kafalarla yaşamak istemiyorum, benim terbiyem AKP veya Kurana kalmış değil. Hangi hakla
    eşlerini ve kızlarını bu devirde çarşaf ve başörtüsüne sokarlar bilmem. Ondan sonra adamlar gürler kendi isteğiyle. Ben inanmıyorum kadınlar kendi isteği ile başörtüsü taktıklarına, çünkü aile ve mahalle baskısı küçük yaşda bu evlatları buna zorluyor. Başörtüsü takmak kendisini başkalarından daha düşük bir seviyede insan görmekdir, bunun ahlaklan veya Kuranlan hiç bir ilgisi yok. Tavsiyem Kuranı tam olarak okuyup anlamak, başkaların yorumuna kulak vermek değil. 1500 sene önce çoğu insanlar çırılçıplak geziyorlardı, giyim kuşam nedir bilmiyorlardı çoğu. Herhalde hazrettin efendimiz o zamanlara göre açık yerlerimizi örtmekle giyinmemizi emretmiş. Olay o kadar basit. En ucuz giyim o zamanlar parası olmayanlar için bezdi ve bunlarlan örtünmüşler. Olay o kadar basit.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12 Eylül Anayasasından bir madde dahi değişsse evet 12 eylül ihtilalinde 18 yaşındaydım askerlerin(başındaki yüzbaşı adı cem elsever) köylülere nasıl eziyet ettiğni gördüm ve unutmadım ömrüm boyunca da unutmayacağım

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri