Aile içi hiçbir zaman demokrasi görmemiş geri kalmış kitleler türkiyede çok. Bu kitleler için demokrasi veya islam cumhuriyeti gelse ne yazar. Ben ve ailem geri kalmış çağda ve kafalarla yaşamak istemiyorum, benim terbiyem AKP veya Kurana kalmış değil. Hangi hakla
eşlerini ve kızlarını bu devirde çarşaf ve başörtüsüne sokarlar bilmem. Ondan sonra adamlar gürler kendi isteğiyle. Ben inanmıyorum kadınlar kendi isteği ile başörtüsü taktıklarına, çünkü aile ve mahalle baskısı küçük yaşda bu evlatları buna zorluyor. Başörtüsü takmak kendisini başkalarından daha düşük bir seviyede insan görmekdir, bunun ahlaklan veya Kuranlan hiç bir ilgisi yok. Tavsiyem Kuranı tam olarak okuyup anlamak, başkaların yorumuna kulak vermek değil. 1500 sene önce çoğu insanlar çırılçıplak geziyorlardı, giyim kuşam nedir bilmiyorlardı çoğu. Herhalde hazrettin efendimiz o zamanlara göre açık yerlerimizi örtmekle giyinmemizi emretmiş. Olay o kadar basit. En ucuz giyim o zamanlar parası olmayanlar için bezdi ve bunlarlan örtünmüşler. Olay o kadar basit.
Yer imleri