Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Tahliye Edilen Çocuğun İlk Sözleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tahliye Edilen Çocuğun İlk Sözleri

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'de Tahliye Edilen Çocuk:"Cezaevi güzeldi. Pişman değilim" Dedi ve Ekledi

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ün onaylaması ile yürürlüğe giren 6 bin 8 sayılı Terörle Mücadele Kanunu'nda yapılan değişikliğin yürürlüğe girmesi üzerine, bir bölümü daha önce yargılanıp ceza alan, bazıları tutuklanıp yargılamaları süren, bazıları kısa süre önce tutuklanıp, haklarındaki soruşturmanın tamamlanıp dava açılması beklenen 18 yaşından daha küçük sanık ve şüphelilerin dosyaları incelenerek haklarında ara kararlar verildi. Dün gece yanısı başlayan tahliyeler bu sabahtan itibaren hızlandı
    "PİŞMAN DEĞİLİM"

Tahliye edilen çocuklar, aileleriyle kucaklaştı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nın Ova Mahallesi'ndeki gösterilere katıldıkları için 20 gün önce tutuklanan A.B. ile aynı mahalledeki gösteriye katıldığı iddiasıyla 2 hafta önce tutuklanan amcaoğlu V.B. de tahliye oldu. Anne ve babalarına sarılıp, özgürlük mutluluğunu yaşayan çocuklar, arkadaşlarıyla da kucaklaştı. Mahalledeki eyleme katıldığı için tutuklandığını anlatan A.B., "Polisi taşladık, o nedenle beni tutukladılar" dedi. A.B., bu olaydan ders alıp almadığı sorusuna, "Cezaevi güzeldi. Pişman değilim" dedi. V.B. de, "Keşke sadece çocuklar için değil, cezaevindeki diğerleri de çıksaydı" derken, pişman olmadığını söyledi.

A.B.'nin babası Mehmet Emin B. ve annesi Behiye B. ile A.B.'nin babası Şefik ve annesi Hüsne B. de, çocuklarına kavuştukları için mutlu olduklarını kaydederek, "Çocuklar cezaevinde olmasın, kimse kalmasın. Herkes ailesinin yanında olsun. Akan kan dursun, herkes mutlu olsun" diye konuştu.

Çocukları mahkemede savunan avukat Vedat Özkan, çocuk suçluların kaldığı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile Ceyhan ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İlçesi'ndeki cezaevinde, gösterilere katıldıkları için tutuklanan 80 kadar çocuğun tutuklu bulunduğunu belirterek, şöyle dedi;

"Bu çocukların tahliyelerine dün başlandı. Şu ana kadar 60 civarında çocuk tahliye oldu. Diğerleriyle ilgili işlemler de sürüyor. Bu kapsamda, dava açılıp, yargılananlar ilgili mahkemece, dava açılmayanlar da soruşturmayı yürüten savcılıkların nöbetçi mahkemeye başvurusuyla tahliye ediliyor. Bundan sonra bu çocukların dosyaları da özel yetkili mahkemelerden alınıp, çocuk mahkemelerine verilecek. Davalara çocuk mahkemelerinde bakılacak."

Mehmet KAYMAK - Çağlar ÖZTÜRK / Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. - DHA (Doğan Haber Ajansı) 3 saat önce..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az önce bu haberi okuyordum burda konusu açılmış.
    biri 15 diğeri 16 yaşında akraba çocuklarıymış.resimlerine baktım bunlara çocuk falan denilmez;zaten yaşlarından ve söylediklerinden belli oluyor.bu [B]gençleri[B]
    tekrar devlete karşı gelsin diye salıyorsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte devletin devlete yaptıgı hainlik bugün taş atıp salınan çocuklar 10 sene sonra kurşun atar öldürür
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işte devletin devlete yaptıgı hainlik bugün taş atıp salınan çocuklar 10 sene sonra kurşun atar öldürür
    bak adı üzerinde cocuk 20 yaşına gelene kadar bır ınsan olgunlaşmaz eğer sen o çocuğu hapishanede 4 duvar arasında bırakıp hergun kafasında düşmanlık düşünceleri ve yanındakilerin ona devlet düşmanlığını benimsetmelerini istiyorsanız içeride olmaları çok güzel 2 sene 5 sene yatar hapiste sonra cıkıncada ya canlı bomba yada direk dağa PKK ya bumu bizim anlayışımız.

Peygamberimiz Müslümanlığı insanlara yayarken kendisine atılan taşlar arkadaşlarına yapılan işkencelere karşılık olarak gidip birilerini hapsemi attı.

Fatif Sultan Mehmet Han yada Yavuz Sultan Selim bölemi yaptı.

Hükümetin bazı uygulamaları yanlış olabilir ama düşmanlıkla sinirle öf***le hareket etmek geleceği hesap etmeden asalım keselim biçelim.

Bundan sonra önemli olan tek şey yeni lerin kurban olmaması.

Bakın etrafınıza ya Kürdü falan geçin İstanbulda Hindu diye tarikat var bizim cemaatlara laf atanlar bir baksınlar Misyonerler var neleri planlıyorlar.

Bu ülkede tek hedef şu anda cemaatmiş tarikatmış ama misyonerler yok hındular sadece devlet değil muhalefet tarafından görmezden geliniyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bak adı üzerinde cocuk 20 yaşına gelene kadar bır ınsan olgunlaşmaz eğer sen o çocuğu hapishanede 4 duvar arasında bırakıp hergun kafasında düşmanlık düşünceleri ve yanındakilerin ona devlet düşmanlığını benimsetmelerini istiyorsanız içeride olmaları çok güzel 2 sene 5 sene yatar hapiste sonra cıkıncada ya canlı bomba yada direk dağa PKK ya bumu bizim anlayışımız.

Peygamberimiz Müslümanlığı insanlara yayarken kendisine atılan taşlar arkadaşlarına yapılan işkencelere karşılık olarak gidip birilerini hapsemi attı.

Fatif Sultan Mehmet Han yada Yavuz Sultan Selim bölemi yaptı.

Hükümetin bazı uygulamaları yanlış olabilir ama düşmanlıkla sinirle öf***le hareket etmek geleceği hesap etmeden asalım keselim biçelim.

Bundan sonra önemli olan tek şey yeni lerin kurban olmaması.

Bakın etrafınıza ya Kürdü falan geçin İstanbulda Hindu diye tarikat var bizim cemaatlara laf atanlar bir baksınlar Misyonerler var neleri planlıyorlar.

Bu ülkede tek hedef şu anda cemaatmiş tarikatmış ama misyonerler yok hındular sadece devlet değil muhalefet tarafından görmezden geliniyor.
    :45: insanları kaybetmek çok kolaydır yaftalarsın atarsın içeri olay biter diye düşünürsün ama o kin ve nefretle içerden bir canavar çıkar gelir devletine musallat olur o yüzden önemli olan insanları topluma kazandırmaktır asıl önemli ve zor olanıda budur!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte bu haber volkanın anlatmak istediğine tercüman olacak türden::

"Anneme sarılarak uyudum"
    'Taş atan çocuklar'ın ve ailelerinin tahliye sevinci

27 Temmuz 2010 Salı, 10:18:57

Kamuoyunda ''taş atan çocuklar'' olarak bilinen çocukları da kapsayan, 6008 Sayılı ''Terörle Mücadele Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun''nun, Resmi Gazete'de yayımlanarak, yürürlüğe girmesinin ardından, Mardin ve Adana'da tahliye olan çocuklar yaşadıklarını anlattılar.
    Pazar gecesi erkenden tahliye edilen Muhammed, eve giderek annesine sürpriz yaptı. Tahliye olan minik Muhammed, gece annesine sarılarak uyudu

Taş atan çocuklarla ilgili yasanın kabulünün ardından dün beklenen tahliyeler de gelmeye başladı. Yaklaşık 65 çocuk yeni yasayla birlikte tahliye edilirken geri kalanlar içinse işlemler sürüyor.

RESEN KARAR VERİLDİ
    Adana bölgesindeki pek çok çocuğun davasına bakan avukat Tugay Bek, Adana Özel Yetkili Ceza Mahkemesi’nde tutuklu olarak yargılanan 65 çocuk hakkında tahliye işlemi yapıldığını belirterek, “Hiç başvuru yapılmadan, mahkemelerin resen karar vermesi sevindirici” dedi. Bek, çocuklarla ilgili tahliye kararlarının cezaevlerine faks çekildiğini belirterek, tahliyelerin süreceği bilgisini verdi. Tahliye kararlarını öğrenen aileler, cezaevi önünde adeta nöbette.

"ANNEME SARILARAK UYUDUM"
    15 yaşındaki Muhammed K. da cezaevindeki çocuklardan birisiydi. Onu farklı kılan, değişen yasayla birlikte tahliye edilen ilk çocuk olması. Pazar gecesi saat 21.00’de elinde bir kağıtla koğuşa giren gardiyandan özgürlük haberini aldı Muhammed. İşte Muhammed’in dilinden yaşadıkları: “İnanamadım. Ailem de bilmiyordu. Arkadaşlarım beni Gaziantep’teki evime bıraktılar. Kapıyı annem açtı, beni görünce dona kaldı. Bana sarıldı. Gece onun yanında yattım. Sevinçten uyuyamadım pek...”

TERÖR ÇOCUĞU GÖRÜYORLAR
    Cezaevinde günlerinin nasıl geçtiği sorusuna Muhammed, “Bazıları bu yaşta bizi ‘terör çocuğu’ gibi görüyor. Ona çok üzüldüm. Cezaevinde zaman geçsin diye sürekli kitap okudum. 10 ayda 70 tane kitap bitirdim. Arkadaşlarla havalandırmada top oynadım” diye yanıt veriyor. Ailesine yardımcı olmak için konfeksiyonda çalışan, bu nedenle okulunu yarım bırakan Muhammed, “Okula dönecek misin?” sorusuna, “Abla gitmek istiyorum ama ailem darda. Yardımcı olmam lazım” diyor.

"YARIN GELİP BİZLERİ YİNE TUTUKLAYACAKLAR"
    Yasadan yararlanan kuzenler A.B ile V.B ‘de özgürlüklerine kavuştu. Dün gece tahliye edilen A.B, “20 gün önce polise taş atmaktan tutuklandık. Pozantı Cezaevi’ndeydik. Arkadaşlarıma ve aileme kavuştuğum için çok mutluyum. Özgürlüğüme kavuştum” derken, baba Mehmet Emin B, “Çok mutluyuz. Eyleme karışıp, karışmadığını bilmiyoruz. Kimse cezaevinde kalmasın” dedi. Kürtçe konuşan anne Behiye B. ise, “Akan kan artık dursun. Herkes özgür yaşasın. Oğlumuz cezaevinden çıktığı için çok sevindik” diye konuştu. Azad Y. (16), tahliye edilmesine sevinmediğini belirterek, “Taş atmaktan tutuklandım. Mahallede gezerken polis gelip bizi aldı. Biz aftan çıktık ama hiç sevinmedik. Çözüm değil çünkü yarın gelip bizi yine alacaklar” dedi.

EKMEK KAVGASI SIRASI GELDİ
    17 yaşındaki Cumali A. da Ceyhan Cezaevi’nden tahliye oldu. Aslında önceki gece tahliye olması gerekiyordu, ama dosyasında eksiklikler tamamlanamadığı için ancak dün öğlen özgürlüğüne kavuştu. Cumali, “Şimdi gidip dedem ve neneme sarılacağım” diyor. 9 aydır hakim karşısına çıkarılmayan Cumali de yarım bıraktığı okuluna değil, tekrar işe koyulacak. Pozantı Cezaevi’nden tahliye olan en küçük çocuklardan biri de 15 yaşındaki Abdurrahman T. Abdurrahman da işe dönecek.

NEDEN KURŞUN SIKIYORLAR?
    Rıdvan B. (15) “Benim amcamın oğlu askerde, başka bir akrabam dağda. Birbirine kurşun sıkıyorlar. Bunun ne anlamı var. Ben polise taş atmadım geldiler evden aldılar. Ben bu yasaya sevinmedim çünkü her yerde operasyon var. Zaten bizi alacaklar bir sürü de kamu cezası verecekler buna eminim” diye konuştu.

BERİVAN'IN TAHLİYESİNE ENGEL ÇIKTI
    Mağdur çocukların simgesi haline gelen 15 yaşındaki Berivan S. içinse anne ve babası kızlarının özgürlük yolculuğu için cezaevi önünde bekleyişe başladı. Ailede bekleyiş başladı ancak Diyarbakır Cezaevi’nde tutuklu 16 yaşındaki Berivan, özgürlüğüne biraz gecikmeli kavuşacak. Berivan’ın tahliyesi için Yargıtay’dan beklenen dosyanın gelmemesi avukatları da endişelendirdi. Cezaevinde 10 aydan bu yana tutuklu bulunan ve taş atan çocuklarla ilgili yasa tasarısının onaylanmasının ardından serbest bırakılacağı günü bekleyen Berivan S.’nin beklenen dava dosyasının Yargıtay’dan gelmemesi üzerine tahliye işleminin gecikeceği öğrenildi. Berivan’ın avukatı, Dosyanın gelmesi 10 günlük süreci de 1 aylık süreci de alabilir” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu coçukların salınması işinin vebali çok.
    kimileri iyi yönden bakıyor; kimileri kötü yönden(BEN) bakıyor.
    yukarda örnek vermişsiniz bir çocuk(bence genç) mutlu olmuş ama yinede 'pişmanım; bundan sonra böyle bir olay yapmıyacağım' demiyor.diyelimki bu salınanlar arasından topluma kazanılanlar olacak.onların sevaplarını alsınlar.
    peki dağa çıkıp Mehmetçiğimize kurşun sıkıp Şehit ettikleri vakit onun vebali ne olacak.
    onun için iyisi ile kötüsünü iyi tartmak gerekir.
    ve bunlardan 'pişmanım' diyen kaç kişi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

polise taş at sal
    araçlara taş at sal
    işyarlerine taş at sal
    hertarafı yak yık sal
    polis yakalasın girsin çıksın tekrar taş atsın sal
    1-sal 2-sal 3-sal 5-sal
    bu salma nereye kadar
    devlete millete durmadan zarar veriyor
    sen durma sal
    nasıl olsa ne kadar zarar veririrse versin gene salınacak
    adam zarar vermekden vaz geçermi.
    batıda bir TÜRK çocuğu polise diklense eşek sudan gelinceye kadar polisden sopa yer ama bu güneydoğuda olunca sırtını sıvazla gene sal yahu TÜRK ün sabrımı sınanıyor.dikkat ederseniz ayrımcılık yavaş yavaş TÜRK ün sabrını taşırmaya başladı olayların kötüye gitmesinden korkarım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri