Teşekkur: 0
ya islamla allahla ne alamadığınız var beleyen iktidar beslenen siz biz muhalifiz unuttun mu fişleme sırası sizde kan tahlil sırası sizde inşallah uzun ömürlü olurda sonra söylediklerini yutmak zorunda kalmazsın![]()
toycan abi şimdi cemaatler revaçta değilmi? hatta güçlü değilmi?
fethullah gülen cemaatinin gücü küçümsenecek düzeydemi? değil... ama terör bitmiyor değilmi? terör örgütüne giden gençler nasılsa, o zamanki gençlikte öyle aldanmış... haa bu onları masum yapmaz..aslaa.. kimsenin yaptığının yanına kalmaması gerek... demek istediğim cemaatler dernekler cemler bir yere kadar... (evet tesiri çoktur kişinin üzerinde ama her türk evladıda oralara gitmiyor...)
demek istediğim budur...
güvenlik gücüne vurgu yaptım...80 ihtilali planlı programlı bir operasyondur...zemin hazırlandı, zamanı gelincede operasyon başlatıldı... bana 80 ihtilalinin türkiyeye kazandırdıklarını söyleyebilirmisin? yada diğer ihtilal yada darbelerin?
ayrıca hakimiyet nasıl kayıtsız şartsız milletin oluyor? yahu hükümeti seçen biziz...indirende biz olmalıyız ki hakimiyetimizi bilelim...
selametle...
şu anki olan olaylar bana biraz tanıdık geliyor ,hatayda ve diğer illerde olanlar
bir ara bileciktede de bir kıpırdanma olmuştu bereket versin çabuk toparlandılar... Bu işlerde akıllı hareket etmek çok güç... halk için söylüyorum...bir kere meydana indiğinde, ne tarafa akıyorsa o tarafa gidiyorsun istemesende...sonrada olan oluyor... Şayet meydana çıkmak isteyen arkadaşlar varsa duyrulur... çıkmamalarını tavsiye ederim...
selametle...
kenan evren bu saatten sonra yargılansa ne olacak yargılanmasa neyi değiştirir.ölenleri sönen ocakları geri getirmez.yargılanması için halktan istenen intikam içindir bunu herkes biliyor.bişeylerin intikamını almak için halkın kullanılmasıdır.ihtilallerin ül***e getirdiği bir fayda yoktur.herkesle hemfikiriz sanıyorum. canlar yanmış ocaklar sönmüş hertürlü haksızlıklar olmuştur.birde şöyle düşünün.dış güçlerin uyguladığı kardeş kanı senaryosunun bitirilmesi gerekmiyor muydu.batmış bir devletten kim fayda sağlayabilir.şimdi burada kaçımız bu yazdıklarımızı yazabilecektik.darbe sanucusu falan değilim yanlış anlaşılmasın.ama bu kanın durması için kenan değil ahmet mehmet birileri gelip bunu yapacaktı.şimdi onu yargılayıp asalım.elimize ne gececek.
osman kardeş sonuna kadar haklısın ama ogünleri yaşamış biri olarak son tahrikleride gören biri olarak şunun hakkını vermek lazım ya asker ihtilal yapmasaydı daha nekadar insan öleçekti kim hesaplıyabilir veya hesapını kim verirdi sence malum hükümet hesaplaşma için gelmeseydi bir ara söz verdiği gibi recep bey hepimizin başbakanı olsaydı veya gül hepimizin cumhuru olsaydı gavurun yada partililerin haklarını düşündükleri gibi hepimizi kucaklasalardı bundan hepimiz kazançlı çıkardık bizim detimiz bu o olmalı diye düşünüyorum

ülkemizin bu hale getirilmesi düşüncenize katılıyorum ama lütfen bu ülkede cumhurbaşkanlığı yapmış kişilere karşı daha saygılı ifadeler kullanalım... ....
Konu veyselbakan tarafından (28-07-2010 Saat 14:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: gereken yapılmıştır!
sen bu kadar cemaatlere gıcık olduğuna göre sende onların içinden geldin onların okulundan yetiştin belki cocuğun varsa onlarda onların okulunda hatta halada onların içindesin belki etrafındakilerin hepsi AKP li hatta cemaatlerin önce gidenlerindensin.
Senin cemmatlere bu kadar kafayı takacağına neden hindu tarikat larına mısyonerlere gıgın cıkmıo neden bunlara prım veren ananın bacının başındaki başörtüye çağadışı geri kalmış diyen cağdaş yaşammmış die dernek kurup İslam düşmanlığı aşılayan Namaz kılmasınlar Bale yapsınlar diyen kişilere gıgın cıkmıo. Neden sizi çağdaşlaştıracaz die senın aile terbiyenı yok edip anana babana karşı gelmeni Türk örf ve Adetlerini yok edenlere neden gıgın çıkmıo. NEden Türkiye için yıkıp yakan millet diyenleri bünyesı altında savunanaları onları şakşaklayanları görmuon kınamıon. Yaşadığı illeri kötü gösterip askeri kötü gösteren çarşaflıyı turbanlıyı kötü gösteren bunları laıklık düşmanı diye gençlerin kafalarını dolduran toplum içinde zengin fakir diye ayrım yapanları nıye kınamıyon.
Varsa yoksa Cemaatmiş. Hiç gidip batınmı istanbul Taksimde ne oluyor bitiyor kızlar bir içki parasına vucutlarını satıyor bara girebilmek için beş para etmez insanlarla dolaşıyorlar modernlik bu ya bunlara cıt yok avrupalıyız ya ne olacak 16-17 yaşımndaki kızların gizli p orna cekimleri olmuş ne olmuş bunlar olağan şeyler modern olacaksan bunlar olacak. (Sen şimdi buna karşılık dersın cemamtler 3-4 tane hanım alan var biz bunları körü körüne senın gibi savunmuyoruz)
Sizin çağdaş yaşammış bilmem ne derneğiymiş vesayreymış gibi derneklerinde yetişen gencler bilmedikleri yabancı mısyonelerin tarikatlarında ama bunlara cıt yok.
Sen İslam dini olmasaydı bu Ülkede yiyecek ekm ek dahi bulamazdın git bak bakalım senın mısyonerlerın arasında yetişen gecnler bir savaş cıksın hemen avrupaya kaçarlar arkalarına bile bakmazlar.
Sen halşa yok cematmış vesayreymış tuttur dur. Zamanında erbakan Memurlara yuzde 50 zam verince erbakandan iyisi babası yoktu valla aynısı tayyip yapsa 2 nci fatih dersiniz.
Konu Volkan tarafından (28-07-2010 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
helal olsun volkan kardes ıste bunlar bunları goremeyecek kadar duz bakıyorlar olaylara.aslında goruyorlarda ıslerıne gelmıyor.ya bu cemaat dedıklerı ınsanların yaptıkları ısler butun dunyadan öduller tebrıkler alıyor.devlet baskanlarının bır suru ust duzey devlet yonetıcısının cocukları bu okullarda okuyor.bu adamlşar delıde bunlar mı akıllı yav.hatta sunu soyleyeyım yıldız tılbenın bır acıklaması var eger ben kızımı bu okulara gondermeseydım sımdı benım gıbı ne yaptıgı ve ne yasadıgı bellı olmayan bırı olacaktı dıyor.bazı seylere objektıf bakmak lazım.ha hıc mı çürük elma yok bunların arasında var tabı.ama istisnalar kaıdeyı bozmaz öyle degılmı.![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri