sen bu kadar cemaatlere gıcık olduğuna göre sende onların içinden geldin onların okulundan yetiştin belki cocuğun varsa onlarda onların okulunda hatta halada onların içindesin belki etrafındakilerin hepsi AKP li hatta cemaatlerin önce gidenlerindensin.
Senin cemmatlere bu kadar kafayı takacağına neden hindu tarikat larına mısyonerlere gıgın cıkmıo neden bunlara prım veren ananın bacının başındaki başörtüye çağadışı geri kalmış diyen cağdaş yaşammmış die dernek kurup İslam düşmanlığı aşılayan Namaz kılmasınlar Bale yapsınlar diyen kişilere gıgın cıkmıo. Neden sizi çağdaşlaştıracaz die senın aile terbiyenı yok edip anana babana karşı gelmeni Türk örf ve Adetlerini yok edenlere neden gıgın çıkmıo. NEden Türkiye için yıkıp yakan millet diyenleri bünyesı altında savunanaları onları şakşaklayanları görmuon kınamıon. Yaşadığı illeri kötü gösterip askeri kötü gösteren çarşaflıyı turbanlıyı kötü gösteren bunları laıklık düşmanı diye gençlerin kafalarını dolduran toplum içinde zengin fakir diye ayrım yapanları nıye kınamıyon.
Varsa yoksa Cemaatmiş. Hiç gidip batınmı istanbul Taksimde ne oluyor bitiyor kızlar bir içki parasına vucutlarını satıyor bara girebilmek için beş para etmez insanlarla dolaşıyorlar modernlik bu ya bunlara cıt yok avrupalıyız ya ne olacak 16-17 yaşımndaki kızların gizli p orna cekimleri olmuş ne olmuş bunlar olağan şeyler modern olacaksan bunlar olacak. (Sen şimdi buna karşılık dersın cemamtler 3-4 tane hanım alan var biz bunları körü körüne senın gibi savunmuyoruz)
Sizin çağdaş yaşammış bilmem ne derneğiymiş vesayreymış gibi derneklerinde yetişen gencler bilmedikleri yabancı mısyonelerin tarikatlarında ama bunlara cıt yok.
Sen İslam dini olmasaydı bu Ülkede yiyecek ekm ek dahi bulamazdın git bak bakalım senın mısyonerlerın arasında yetişen gecnler bir savaş cıksın hemen avrupaya kaçarlar arkalarına bile bakmazlar.
Sen halşa yok cematmış vesayreymış tuttur dur. Zamanında erbakan Memurlara yuzde 50 zam verince erbakandan iyisi babası yoktu valla aynısı tayyip yapsa 2 nci fatih dersiniz.
Yer imleri