Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Elvan, Avrupa Birincisi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Elvan, Avrupa Birincisi

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Milli Atlet Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Avrupa Atletizm Þampiyonasý'nda 10 Bin Metreyi Kazandý.
    Milli atlet Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Avrupa Atletizm Þampiyonasý bayanlar 10 bin metre finalinde birinci oldu.

Rakiplerinin bir çoðuna tur bindiren ve ikinci olan Rus atlet Ýnga Abitova'nýn yaklaþýk 12 saniye önünde yarýþý tamamlayan Elvan, Türk bayraðý ile müsabakalarýn yapýldýðý Olimpiyat Stadý'ný dolaþarak, altýn madalya sevincini seyircilerle paylaþtý.

Elvan, ''Çok mutluyum. Antrenörümle çok güzel bir hazýrlýk yaptýk. Herkes moral verdi. Rakiplerin güçlü olmasýndan ve rüzgardan dolayý yarýþ öncesi biraz korktum. Allah emeklerimin takdirini verdi. Hep gümüþ alýyordum, bugün altýn aldým. Çalýþýp, kazandýðým için çok mutluyum'' diye konuþtu.

Barcelona'ya gelmeden önce Türkiye'de selden kaynaklanan bir sorun yaþayan Elvan, ''Altýn madalya ile birlikte stresimi attým. Ama selde yaþadýðým korkuyu hala atamadým'' deðerlendirmesini yaptý.

Elvan ayrýca, ayaðýnda bir sorun olduðunu ve 5 bin metrede yarýþýp, yarýþmayacaðýna daha karar vermediðini açýklayarak, ''Eðer kendimi iyi hissedersem koþarým'' dedi.

Öte yandan, 10 bin metre bayanlar finalinde koþan diðer Türk atlet Meryem Erdoðan, 31:44.86'lýk derecesiyle beþinci oldu. 28.07.2010 22:47 [2169197]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

helal olsun kara kýzana
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

guzel bir haber çok sevindim tebrikler kara kiz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri