REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bakan: Dağı temizleyin Vatandaş: Komutan mı kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bakan: Dağı temizleyin Vatandaş: Komutan mı kaldı

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, şehit 4 polis memuru için Adana’da düzenlenen ve Balyoz davasında hakkında yakalama emri bulunan 6’ncı Kolordu Komutanı Korgeneral Nejat Bek’in de katıldığı törende ummadığı bir tepkiyle karşılaştı.

Atalay, Emniyet Genel Müdürü eski Adana Valisi Oğuz Kağan Köksal, Adana, Mersin, Gaziantep, Osmaniye, Hatay valilerinin yeraldığı törende, “Çevre illerimizin valileri hepsi burada. Bölge komutanlarımızın hepsi burada. Emniyet Teşkilatı burada. Bu Amanoslar’ı temizleyin. Ne yapıyorsanız yapın Amanoslar’ı temizleyin” dedi. Bu sırada Korgeneral Bek’in arkasındaki sivil grupta yeralan CHP İl Yönetim Kurulu üyesi Abeydullah Kolcu Atalay’ın “Amanosları temizleyin” sözleri üzerine tepki gösterdi. Kolcu “Dağda mücadele eden komutanları içeri atıyorsunuz. Kim temizleyecek?” diye bağırdı. Bunun üzerine, gözaltına alınıp emniyet müdürlüğüne götürülen Kolcu bir süre sonra serbest bırakıldı. Bu olayın ardından Atalay, konuşmasına şöyle devam etti:

Peşlerindeyiz

“Değerli kardeşlerim, böyle zamanları fırsat bilip, şehit cenazesinde bunları söylemek istemem ama kimi provokatörler, kimi kışkırtıcılar da ortalıkta, bu durumu iyi kullanıyorlar. İnegöl’de Dörtyol’da vatandaşlarımızı tahrik eden birbirlerine karşı kışkırtanlar, bunun karşılıksız kalacağını düşünmesin. Bütün bunlara hem dayanacağız, hem de gördükçe azmimiz, irademiz, dayanıklığımız artacak. Onun için ben hem acılı ailelere, hem de Türk Polis Teşkilatına bunu söylüyorum. Birilerinin vermek istediği, acı ve yılgınlıktır. Asla yılgınlık olmayacak. Birileri benim ayrı şehirlerde yaşayan kardeşlerim birbirine karşı husumet beslesin istiyor. Buna meydan vermeyin. Esas oyuna gelmek, teröre hizmet etmek, terörün amacına hizmet etmek budur. Gecenin bir vakti İnegöl’de eğlence ortamından çıkarıp vatandaşlarımızı sokağa dökenlerin peşindeyiz. Adım adım takip ediyoruz. Kim, nerede, ne yaptı, kim bunları gerçekleştirdi. Hiç kimse meydanı boş bulamayacak.”

Kamyonet bulundu

Dörtyol’da dört polise yönelik uzun namlulu silahlarla saldırıyı yapan teröristlerin kent merkezine yaklaşık 10 kilometrelik mesafede, Çağlalık köyü yakınlarında terk ettiği kamyonetin bulunduğu ve içinde el bombası olduğu öğrenildi. Plakası sahte olduğu belirlenen aracın incelemeye alındığı, teröristlerin yakalanması amacıyla operasyonların kapsamlı olarak sürdürüldüğü kaydedildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatandaş doğru söylemiş komutanmı bıraktılar sanki balyoz diye birşey yudurdular peşinden koşuyorlar terör olayları olunca buserfer hepsini temizleyin komutanım şerefsizler koskoca tsk maymun etinizbe en yakın zamanda bu hükümette ve tarikatlarda gideceklerden azkaldı bunların suyu ısındı yandaş medyanın yandaş çocukları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabi yaaa..komutan kalmadı...tsk da ki komutanların tamamını tıktılar içeri dimi...fesüphanallah...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyler kim suçluysa suçunu çekecek ayırım gayırım yok yunanistanda bile yüksek rütbeli subayların adları yolsuzluğa karışıyor ve hapse atıyorlar ama kimsenin gıkı çıkmıyor ne demek istediğimi anlayımn bu ülkede başbakanlar suçsuz yere idam edildi her neyse rabbim sonumuzu hayırlı eylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi komutanlarımıza bişi demeyelim.

Bana birisi acıklasın ya Hakkarıde Tuncelide Dağın başına Karakol yapılmış etrafı kabak gibi açık mevziler 15-20 km rahatlıkla nıkon larla görülebiliyor. Askerin nöbet değişim saatleri değişse bile sonuç olarak aynı mevzi hadi mevziyi 2 mt sola sağa kaydır ne değişti. Her karakol baskınında şehit afedersiniz kazık gibi dik askeri sonrada şehit böle bir savaş harekatı böle bir koruma varmı ya dağın başı orası şehirin içimi habire aynı yerde dur sen terörstin geldiğini bilsen ne olacak sen sabıtsın onlar ıstediği yerden gelir senı ablukaya alır sana ekmek getiren su getiren zaten ona destek veriyor. Hatırlayın AKtütün saldırısında 9 saat catışma sürdü F 16 yoktu Hava küvvetleri komutanı nerdeydi neyse söylemıom.

Askeriye heryıl türkiye butcesının büyük kesımı ayrılıyor ama ne için Askeri lojmanlar gazınolar kantınler Askeriye kendı inşaatını elektiriğini suyunu askere yaptırı fazla bir masrafı olmaz işçilik bedava ama düzenlene geceler balolar gezilerin haddi hesabı olmaz askeriyede hala 1940-50 model kamyonlar faun tankerler mevcut bu araçlar kontağa bastığı anda bir tofaş arabasının 50 km gittiği benzını harcıyor ayrıca yıllık denetlemelerde harcanılan boşa ısraf edılen paranın haddi hesabı yok.

Dağın başına koy acemı askeri sabit komutanlar ***fıne baksın şehit cenazelerinde ön sırada olsunlar ben böyle komutanları kabul etmıyorum komutan dediğin varsa tehdit işinin başında olacak orda burda gezıde denetlemede değil.

Ayrıca askeriyenın içindede suçlu olanlar var bunu kımse inkar edemez suçlular suçlarını çekmelidir. Vatandaş dio komutanmı bıraktınız hadi şimdi bu şehitler komutan yok dio oluyor daha önceden elleri koları serbes dışarıda fing atarken 30 yıldır bu şehitler olurken nerdeydiler. Bunu soran yok.

Muahelefet tutturmuş hükümet TSK yı bozuyor acaba bozuyormu yoksa sonların adamlarınıma el koyuyor. Bu aralar bu PKK olaylarının atmasının tek sebebi hükümeti devirmek bu her zaman böyle oldu hükümet devrilecekse PKK devreye gidiyor artık Kimler prim veriyor kimler emir veriyor siz düşünün TV lere cıkıp yaygara edenler habire hükümet sen ne iş yaparsın bu devletin parasıyla ötüp duruon tv lerde yaptığın bir iş varmı yok sadece hükümet.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tsk da 120 tanemi subay var bahaneye bak ya bunlar gorevinin basında hala neden bıtıremiyorlar hala onlar bitirsinler teroru suçları olsada basımın ustune koyım ama boş laflar bunlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazen kafam atıyo geç şu ordunun başına adam gibi düzelteyim diyorum ama kim takar beni ancak beni süs köpeklerini gezdirmek için görev verirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ordumuz....hele bi darbeci/ergenekoncu kafalardan kurtulsun....ve sadece askerliği düşünsün....
    bakın o zaman işte....pkk'nın da kökünü kuruturuz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gene TSK sevmeyenleri döktürmüş,essahtan bir şey duymuşlar gibi .sen dağı temizletene kadar önce meclisi,sonra partinizin içini mümkünsede kendinizi temizleyinde millet bir görsün.şu olayda bile millete nutuklarla oynayıp TSK yı öne sürüp ortaya atıyor.tavşana kaç tazıya tut misali,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Askere 'dağları temizleyin' diyen İçişleri bakanı acaba Orman çiftliğinde buluştuğu ahmet Türk e ne söylemiştir??
    akp sevdalıları!! için TSK yı şuçlamak ne kadarda kolay.size kolay gelsin!!!
    anlayana..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri