REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Türbana özgürlük isteyen Prof

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Türbana özgürlük isteyen Prof

Türbana özgürlük isteyen Prof. YÖK’te

25 Temmuz 2010

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, boş bulunan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyeliğine, “Türbana Özgürlük” bildirisinde imzası bulunan öğretim üyelerinden Prof. Dr. Harun Cansız’ın seçilmesini onayladı.

Gül’ün, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Cansız’ın Bakanlar Kurulu’nca yapılan seçimini onayladığı bildirildi.

Yeryüzü Doktorları üyesi

Cansız’ın Sakarya Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Milletvekili Süleyman Gündüz, Doktor Mustafa Karadeniz ile birlikte oluşturdukları “Yeryüzü Doktorları Gönüllüleri” heyetiyle Beyrut’a insani yardım amacıyla gittiği öğrenildi.

Yeryüzü Gönüllüleri, 2007 yılının şubat ayında kendilerine eşlik eden Van Tabip Odası Başkanı Dr. Özkan Ünal ile birlikte maceralı bir karayolu seyahatinden sonra bomba sesleri altındaki Beyrut’a gitmişti. Türk ekibi bölgede uzun bir süre yaralılara karşılıksız sağlık hizmeti vermişti.
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haber sanki...prof'u suçluyormuş ve ayıp bi şeyi savunuyomuş gibi verilmiş
    ama..........

prof.dr.harun cansız............zor zamanda konuşan ...cesur yürek bir vicdanlı bilim adamımız.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne güzell
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri