Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: 4 Milyon Türk Telekom müþterisi Ev Avantaj Tarifelerini Tercih Etti

  1. #1

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart 4 Milyon Türk Telekom müþterisi Ev Avantaj Tarifelerini Tercih Etti

    Evden cebi aramanýn en ucuz yolunu sunan ve akþam 7’den sabah 7’ye bedava konuþturan Türk Telekom’un Ev Avantaj Tarifeleri’nin kullanýcý sayýsý 4 milyonu aþtý.
    Türkiye’nin öncü iletiþim ve yakýnsama teknolojileri þirketi Türk Telekom’un ev ve iþ telefonlarýndan þehir içi, þehirlerarasý, uluslararasý ve GSM aramalarý için cazip fýrsatlar sunan Ev Avantaj tarifeleri giderek daha fazla tüketici tarafýndan tercih ediliyor. Kullanýcýlara pek çok katma deðerli hizmet ve iletiþim giderlerinden önemli oranda tasarruf saðlayan tarifeler, yoðun ilgi gördü.
    Türk Telekom’un geçtiðimiz günlerde açýkladýðý 2010 yarý yýl finansal sonuçlarýna göre 4 milyondan fazla müþteri Ev Avantaj tarifelerinden yararlanýyor. Ev ve iþ telefonlarýndan cep telefonu aramalarýnda da önemli avantajlar saðlayan, Ev Avantaj tarifeleri, 7'den 7'ye bedava konuþma, uluslararasý aramalarýn tüm vergiler dahil dakikasýnýn 6,5 kuruþa yapýlmasý gibi katma deðerli kampanyalarýyla da büyük ilgi görüyor.
    Ev Avantaj tarifelerinin müþteri ihtiyaçlarý göz önüne alýnarak hayata geçirildiðini ve hýzla benimsendiðini belirten Türk Telekom Pazarlama ve Ýletiþim Baþkaný Erem Demircan þunlarý söyledi:
    “Türk Telekom olarak sahip olduðumuz tüm olanaklarý, müþterilerimizin hayatýna daha fazla deðer katmak için kullanýyoruz. Bugüne kadar birbirini takip eden kampanyalarla müþterilerimizin birçok beklenti ve gereksinimine yanýt verdik. Özellikle ev ve iþ telefonlarýnýn katma deðerini artýran, iletiþim giderlerinde önemli oranlarda tasarruf saðlayan tarife ve kampanyalarýmýz müþterilerimizden büyük ilgi görüyor. Ayrýca Ev Gibisi Yok konseptimiz çerçevesinde müþterilerimize sunduðumuz güvenlik, ev sigortasý gibi katma deðerli uygulamalarýmýzýn da bu ilgide önemli bir payý olduðunu düþünüyoruz. Müþterilerimizden aldýðýmýz güç ve cesaretle önümüzdeki dönemde avantajlý kampanyalarýmýzý sürdüreceðiz.”
    Ev Avantaj tarifesi kullanmak için çok neden var
    Ev Avantaj tarifeleri, 7’den 7’ye Bedava Kampanyasý ile ev ve iþ telefonlarýndan akþam 7’den sabah 7’ye kadar bedava görüþme fýrsatý sunuyor. Kampanyada 3 bin dakikalýk adil kullaným limiti uygulanýyor. “Ev Avantaj Uluslararasý 6,5 kuruþ” kampanyasýnda ise Türk Telekom müþterileri, 1. Kademe uluslararasý sabit telefon görüþmelerini tüm vergiler dahil dakikasý 6,5 kuruþtan yapabiliyorlar. Kampanya Almanya, Fransa, Ýngiltere, Ýsviçre, Çin, ABD ve Avustralya gibi genel olarak en çok aranan ülkeleri kapsýyor.
    Ev Avantaj tarifeleri ev ve iþ telefonlarýndan cep telefonu aramalarýnda da önemli avantajlar saðlýyor. “Cebi Aramanýn En Ucuz Yolu” kampanyasý ile Türk Telekom müþterileri, tüm gün boyunca GSM yönüne aramalarýný dakikasý tüm vergiler dahil sadece 6.5 kuruþa yapabiliyorlar.
    Ev Avantaj tarifeleri, ev ve iþ telefonlarýnýn katma deðerini artýran çok çeþitli hizmetleri de kapsýyor. Tarife kapsamýnda güvenlik ve sigorta gibi konularda ev ve iþ telefonlarý ile hizmet almak mümkün hale geliyor.



    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

    LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7


    Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.


  2. #2

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Ev avantaj terifesine bende geçtim...

  3. #3

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Koþulsuz akþam 7 den sabah 7'ye kadar evden eve bedava diyorlar. Milleti kandýrýyorlar. Benim ev telefonu öncede 20-25 tl arasý geliyordu þimdi de. Nerede bunun bedavasý. Koskoca bir aldatmaca.

  4. #4

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    önceleri 12 YTL geliyordu þimdi 17-18 ne anladým ben bundan ....

  5. #5

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    ben geçtim çok memnunum faturam daha az geliyor
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

    http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

  6. #6

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    son yýllarda faturam 11-12 tl gelihor.
    evavantaja gecersem bu sabit üret ayný kalýrmý?
    Telefon cihazým çekmecede duruyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •