Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/50 İlkİlk 1234567891011121314151631 ... SonSon
495 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Bakalım Bu Forumun Gece Kuşları Kimler :):):)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:d:d:d

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaptan-8 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlı nöbetler
    eyvallah hayırlı geceler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok hocam daha burdayım beraber tutalım nöbeti
    Bana Ümit Bağlama Ben Toprağa Sözlüyüm....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yarım saat önce esiyordu.Yine kesildi.Bu gece de nöbet tutayım.1 hafta tutamıcam.Yiğenime bakmaya gidiyoruz.

Ramazan geliyor nasıl oruç tutacağız.Neyse iyi tarafından bakayım sahur olunca kalkma derdi yok çünkü uyunmuyor.İnşALLAH hava biraz soğur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yarım saat önce esiyordu.Yine kesildi.Bu gece de nöbet tutayım.1 hafta tutamıcam.Yiğenime bakmaya gidiyoruz.

Ramazan geliyor nasıl oruç tutacağız.Neyse iyi tarafından bakayım sahur olunca kalkma derdi yok çünkü uyunmuyor.İnşALLAH hava biraz soğur
    Ramazanda sahura kadar forumda olurum sahurdan sonrada beni offline görürsünüz iftardan sahura kadarda online

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ramazanda sahura kadar forumda olurum sahurdan sonrada beni offline görürsünüz iftardan sahura kadarda online
    Akşamları açıksın ya ni.Ben bir hafta ablamda olduğum için gündüzleri açık olurum.Hiç gidesim yok(Her yaz bu acıya maruz kalıyorum).Gelirsem gündüzleri ne zaman gireceğim belli olmaz.Akşamdan sahura kadar açık olurum.Belli olmaz.Böyle giderse oruç tutamam belki.Küçükken yaptığım için bir kaç gün tutar bir kaç gün tutmam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Akşamları açıksın ya ni.Ben bir hafta ablamda olduğum için gündüzleri açık olurum.Hiç gidesim yok(Her yaz bu acıya maruz kalıyorum).Gelirsem gündüzleri ne zaman gireceğim belli olmaz.Akşamdan sahura kadar açık olurum.Belli olmaz.Böyle giderse oruç tutamam belki.Küçükken yaptığım için bir kaç gün tutar bir kaç gün tutmam.
    Ben uyuyarak tutacam Yoksa sıcaklardan tutamam. Geçen sene nasıl oruç tuttuğumu bi ben bilirim bide Allah. Ozaman ehliyet sınavım vardı direksiyon dersinemi gidesin oruçmu tutasın sonra direksiyon sınavınamı giresin geçensene neler çekmiştim... Ama ALLAH İnşallah yardım eder hepimize....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben uyuyarak tutacam Yoksa sıcaklardan tutamam. Geçen sene nasıl oruç tuttuğumu bi ben bilirim bide Allah. Ozaman ehliyet sınavım vardı direksiyon dersinemi gidesin oruçmu tutasın sonra direksiyon sınavınamı giresin geçensene neler çekmiştim... Ama ALLAH İnşallah yardım eder hepimize....
    Amin.Oturduğu yerde insan terliyor.Tutsam ha uyudum sahur geldi uyanmak zorundayım.Uykumu alamayınca da asabi olanlardanım malesef.En güzel mevsim sonbahar keşke sonbaharda olsaydı ne soğuk ne sıcak hava serin.Çok ters zamana düştü.Ne yapalım tutmak zorundayız.
    Konu NeRoMaN tarafından (09-08-2010 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Amin.Oturduğu yerde insan terliyor.Tutsam ha uyudum sahur geldi uyanmak zorundayım.Uykumu alamayınca da asabi olanlardanım malesef.En güzel mevsim sonbahar keşke sonbaharda olsaydı ne soğuk ne sıcak hava serin.Çok ters zamana düştü.Ne yapalım tutmak zorundayız.
    Ben sahura kadar cs 1.6 oynayacam online olarak. Forumda takılırım facebook'a girerim Oyun yükler oyun oynarım sahurakadar. sonrada sahur yemeğimi yer niyetlenir iftara kadar yatarım ALLAH'ın izniyle anca öle tutulur bu sıcakta başka türlü imkansız. Allah Durumu olmayanlarada yardım etsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anca öyle geçer oyalanmadan uyumaya çalışmak faydasız.

Natıonal Geographic Channel'da ''Uzayın Gizemi'' diye program var.Onu izlemeye gidiyorum.İyi geceler,İyi Forumlar

Sayfa 6/50 İlkİlk 1234567891011121314151631 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri