Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 46/50 İlkİlk ... 21363738394041424344454647484950 SonSon
495 sonuçtan 451 ile 460 arası

Konu: Bakalım Bu Forumun Gece Kuşları Kimler :):):)

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    CROSS RACING 2005

Bu oyunu sever heralde.

Güzel bi araba oyunu.

418 MB boyutu var zaten.
    Teşekkürler, hemen arayayım.

Yorumunu yazarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı .Elif. Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam kaptan-8. Siz bana hoşgeldin demediniz ama ben size diyeyim.

Ben kendimi iyi hissediyorum, ya siz?

Ben de renktaşım nereye kayboldu diyordum. Hayırlı olsun.
    Tanışma bölümünden hoş geldiniz demiştim yine söyleyeyim aramıza hoş geldin....
    Bana Ümit Bağlama Ben Toprağa Sözlüyüm....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah kolaylık versin kardeş zor iş tabi...(Bu mesaja cevabını saat 00:10 civarımı alacağız yani)
    ne yapalım kader işte ama yinede 00:07'de geldi ilerleme var benim pc'de....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar herkese iyi geceler uykum geldi ben yatmaya gidiyom bye bye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi geceler kardeşim....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaptan-8 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tanışma bölümünden hoş geldiniz demiştim yine söyleyeyim aramıza hoş geldin....
    Öyle ya demiştin, afedersin.

Allah'a emanet olun xxman.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı .Elif. Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ukalalık saymazsanız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. biraz olsun rahatlatır.
    olurmu oyle bi şey tavsiyen için teşekkür ederim ama sorunum pc ile değil sorunum net ile kafasına göre gidiyor 1 saat önce çok ağırdı şimdi çok iyi tabii yine gitmez ise...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaptan-8 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olurmu oyle bi şey tavsiyen için teşekkür ederim ama sorunum pc ile değil sorunum net ile kafasına göre gidiyor 1 saat önce çok ağırdı şimdi çok iyi tabii yine gitmez ise...
    Nedense son günlerde genelde pekçok kişiden benzer şikayetler okuyorum. Bazen ben de tek sayfa açabilmek için dakikalarca beklemek zorunda kalıyorum. Genel bir sorun mu var acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

5 gündür uyuyamıyom bi sağ bi sol döne döne bi bakmışımki saat 5 olmuş
    İyi geceler. Bu gece sağa sola dönmeden uyursan varya pazartesi ancak kalkarsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nedense son günlerde genelde pekçok kişiden benzer şikayetler okuyorum. Bazen ben de tek sayfa açabilmek için dakikalarca beklemek zorunda kalıyorum. Genel bir sorun mu var acaba?
    Bende sorun olduğu kesin sadece geceleri net olmuyor yada çok yavaş gündüz hiç bi problem olmuyor beni forumdan ayırıyor hain net....

Sayfa 46/50 İlkİlk ... 21363738394041424344454647484950 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri