Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 50/50 İlkİlk ... 254041424344454647484950
495 sonuçtan 491 ile 495 arası

Konu: Bakalım Bu Forumun Gece Kuşları Kimler :):):)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlar nasılsınız....
    Bana Ümit Bağlama Ben Toprağa Sözlüyüm....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaptan-8 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaşlar nasılsınız....
    İyiyiz abi sen nasılsın bu arada .Elif. hanım uğramadı bugün buraya.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İyiyiz abi sen nasılsın bu arada .Elif. hanım uğramadı bugün buraya.
    sağol iyiyim uğramış uğramış da....
    Konu kaptan-8 tarafından (28-09-2010 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu gece bende burdayım eskı gunlerde kı gıbı ama buda 30 ağustos sayesınde.
    Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar muhabbetinizi edin ama konu iyi geceler mesajlarına dönerse bu konu kapanır haberiniz olsun.
    Volkan kardeş xxman arkadaşımızın açtığı bu topikte siyasi veya herhangi bi tartışma oldumu rencide edici mesajlar atıldımı forum'a ve forum yöneticilerine yönelik saygısızca mesajlar varmı gecenin 11'inde 12'sinde 01'de bu Topiğe giren arkadaşalar selamın aleyküm'mü diyecekler günaydın'mı diyecekler herkes sohbet etmiyebilir iyi geceler deyip çıkabilir 494 mesajı inceleyin hoşça sohbet dışında hiç bir art niyet yoktur. konu kapanır diyene kadar her akşam kaç üye buradaydı şimdi kaç üye kaldı bu saatte bu topikte.....Saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumda iyi geceler gunaydın mesajlarını biz yasakladık. Bizi burda kurallar koyduysak bu uygulanacak bunu aksini idda etmek isteyene varsa gelsin buyursun. Saygıdan bahsediyorsanız bizim koyduğumuz istemediğimiz konulardada bize saygı göstereceksınız.ondan sonra saygıdan bahsedeceksınız. Kimsenın yazmasını vesayresını kısıtlamıyoruz ama bu forumda istemediğimiz konularıda acık acık belirtiyoruz.

bu konuda kapanmıştır.

bu konunun aynısı tekrar acılabilir ama bu diyaloglar olursa oda kapanır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 50/50 İlkİlk ... 254041424344454647484950

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri