REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: Universal Channel 1 ağustos itibari ile şifresiz yayında izleyicilerle buluşacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hata dandik olan insalarda arkadaşlar kimse burada kolay kolay suç işlemez yalan söylemez herhalde yanlış bir tanımlama olabilir yada yanlış okuma olabilir arkadaşlar esas yanlış köktedir bekleyelm görelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar burada bu haberi kosovalı arkadaş kafasından yazmadı nette gezindiğinizde bütün gazeteler ve formlarda bu kanalın şifresiz yayına geçeceği ifade edilmiş yayıncı kuruluş sözünde durmayıp şifreli yayına devam ediyorsa bunun kosovalı ile ne alakası var!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar burada bu haberi kosovalı arkadaş kafasından yazmadı nette gezindiğinizde bütün gazeteler ve formlarda bu kanalın şifresiz yayına geçeceği ifade edilmiş yayıncı kuruluş sözünde durmayıp şifreli yayına devam ediyorsa bunun kosovalı ile ne alakası var!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben zaten dedim kosovalıya hem kanalın sahibisin hemde arkadaşlarına bu kanalı şifreli seyrettiriyorsun yakıştımı hiç sana diye şaka bir yana burada herbirimiz bir takım haberleri mümkün olduğunca doğru kaynaklardan güvenilr kaynaklardan alıp değerli form üyelerimiz ile paylaşmaya gayret ediyoruz o yüzden herkesin içi rahat olsun!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel bir kanal.Şifreli olmasına şaşırdım.Bu kalitede bir kanalı ücretsiz(şifresiz) yayınlayacaklarını sanmıyordum açıkcası.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

heni şifresizdi... ne oldu? bende hala şifreli...
    İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
    K. ATATÜRK

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri