Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: MHP'den de "Evetçi" çıktı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart MHP'den de "Evetçi" çıktı

CHP'li Yedisu Belediye Başkanı Mehmet Şerif Memioğlu'nun ardından MHP'den de farklı görüş

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Yenidoğan Beldesinin MHP'li Belediye Başkan Vekili ve meclis üyesi Abdullah Karahan, partisinin aksine 12 Eylül'de yapılacak halk oylamasında oyunun 'Evet' olacağını belirtti.

Karahan, yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in geçtiğimiz Pazar günü beldelerinde düzenlenen etkinlikte yaptığı referanduma ilişkin konuşmasının kendisini etkilediğini söyledi. Belde merkezindeki genel havanın da referandumda 'Evet' çıkacağı yönünde olduğunu belirten Karahan, "Ben de 'Evet' oyu vereceğim. Halkımızın referandumdaki tercihine ipotek koyma hakkımız yoktur" dedi.

2. 30-07-2010, 12:13

Sebep
    form kurallarına göre argo ve küfürlü mesaj yazamassın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların hepsi EVET oyu vermek için satın alınmışlar

bu kişiler yakında belediyeyide satarlar kendilerini sattıkları gibi vahh bunların haline vahh

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi hayır verenler çok namuslu evet verenler namussuzmu oluyor yani ne kadar geri kafalısınız bilmiyorumki bu ülkede demokrasi var isteyen istediği yere oy kullanır bu herkesin en tabi hakkı evet demek için birçok sebeb var ama hayır demek için birtek sebeb bulamıyorlar sırf ak parti yaptığı için hayır diyorlar herkes biliyor bu anayasanın 82 anayasasından iyi olduğunu ama bazı çevrelerin işine gelmiyor onun için hayır diyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sırf ak parti yaptığı için hayır diyorlar

evet tek başlarına hazırladıkları yanı kendilerini kurtarma yasası bu

yasalar degişecekse tüm meclisteki partiler toplanarak yeni yasa hazırlanır

tek partili yasa olmaz gözüm

bu oylamada namuslu yada namusus oylaması degil canim

herkes serbest senin gibi bir torba kömüre satmıyorum ben oyumu

kendi geleçegimiz için yasalar yani türk halkının daha iyi yerlerde olması gereken yasalar çıkarılsın

AKP kurtarılma yasasına HAYIR diyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ben mhp'liyim ama oyum evet bunun üzerine siyaset gütmeyelim sonuna kadar evet hayır demem için bir sebep göremiyorum hata genel başkanımızda bu konuda katılmiyorum teşekürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yergun_002 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla ben mhp'liyim ama oyum evet bunun üzerine siyaset gütmeyelim sonuna kadar evet hayır demem için bir sebep göremiyorum hata genel başkanımızda bu konuda katılmiyorum teşekürler...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuyu yanlış yerlere çekmeyin herkez özgür isteyen hayır isteyen evet kullanır bende milliyetciyim ama evet oyu kullanacağım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konuyu yanlış yerlere çekmeyin herkez özgür isteyen hayır isteyen evet kullanır bende milliyetciyim ama evet oyu kullanacağım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eger bu anayasaya bir madde koyubda milletvekili dokunulmazlıgını kaldıracak bir madde koysalar inanın evet oyu yüzde doksana cıkar kendileri bu fethullah gülen anayasası 12 eylül intikam yasasıdır 12 eylül öncesini hatırlarsınız baba ogulu kardeş kardeşi vuruyordu sokaga cıkamaz okula gidemez olduyduk hiç yüzünden hergün onlarca insan birbirini öldürüyordu stv kanalında magdurları gösteriyorlar yaa birde ölen kimselerin ana babasını gösterseler ya adamlar kaç kişiyi vurmuş asmışlar neymiş magdurmuş (ALLAH c.c ) herkese akıl vermiş kimse kimseye evet yada hayır veriyon diye hakaret etmesin beyler saygılarımla herkese iyi akşamlar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri