REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: çok konuşan adam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart çok konuşan adam

Elazigin koylerinden birinde bir adam cok konusuyormus.koy halki artik illallah etmis.birgun toplanip bu adamdan kurtulmanin yolunu aramislar.iclerinde birisi iki köy arkada birisi daha var onu getirirsek bu adami susturur demis.ve toplanip obur koye gitmisler adama biraz para verip getirmisler.Ertesi gun köy halki getirdikleri adamla beraber kahvede oturup adami beklemisler..az sonra adam iceri girmis."selamun aleykum"kimseden
    çıt cikmiyor.adam bozuntuya vermeden bir masaya oturmus.1-2-5 dakika dayanamamis."arkadaslar ucakla okyanusun ustunde ucuyorduk ucak ariza yapti okyanusa dustuk herkes oldu bir ben kurtuldum,valla uc kulac attim bes kulac attim,agzimla balik tuttum,basimla gemi yardim.....baslamis anlatmaya..15-20dakika anlatmis boyle.millet sıkılmaya baslamis getirdikleri adama bakiyorlar ses seda yok.öbürü devam ediyormus üç kulac attim bes kulac attim .nihayet bir saati gecmis.kahvedekiler parayla getirdikleri adami cekmisler bir koseye neden konusmuyorsun sustursana mudahale etsene.!!adamhic istifini bozmadan ""gardas gurnaz da gurnaz ol beklim beklimki ayagi garaya atsin ben atlayacam yuzme bilmim bi garaya ciksa mahvedecem oni "" demis....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ha ha ha...Memiş karaya çıkma sakın orada bekliyorum seni...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
    abiş ben karadayım iki mesaş yaz sende karaya gelirsin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben zaten karadayım...panolarla işim olmaz...şakamaka panoya gelmişiz...biraz mesaj yazmıyayım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
    abiş daha sırada titanik var sen daha çok beklersin onuda okyanusa gömecem :pepper:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: :45: :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri