REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Spor fıkraları:))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Spor fıkraları:))

FUTBOLCU İMAMLAR

Rizeli imamlarla Trabzonun imamları her hafta maç yaparlar.Ama Trabzonlular bir türlü Rizeli imamları yenemezler.bir gun trabzon imamlardan biri;Hamiyi getirelim Hami mandıralıyı... onlara hami hoca diye yuttururuz der.Ve maç'a giderler maçtan sonra köye dönerler.köylüler; Maç kaç kaç bitti diye sorarlar Hocalar;2-1 bitti der köylüler;golleri kim attı diye sorarlar Hocalar,bizden Hami'hoca onlardan Ronaldinho 'hocayla robinho'hoca attı derler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş

Beşiktaş ekibi maç saatine yakın stada girerler.. stada takımdan ayrı gelen Sergen, takımın motivasonunun çok düşük olduğunu görür, suratlar asıktır,
    - Ne oldu neden yüzünüz gülmüyor
    diye sorar.
    Takım arkadaşlarından biri,
    - Ne olsun böyle bir takımla oynamak zorunda kaldığımız için
    canımız sıkkın,
    der..
    Bunun üzerine Sergen:
    - Pekala çocuklar, hadi siz gidin kadıköy'ü gezin, ben tek başıma
    sahaya çıkar oynarım,
    der..
    Ve takım çocuklar gibi sevinerek stattan çıkıp Kadıköyü gezmeye giderler.. Maç başladıktan 10 dk sonra Beşiktaş takımı stada döner, skor; Beşiktaş 1 - Fenerbahçe 0.. e tabi bu durumda daha da bir ***iflenirler ve tekrar dışarı çıkar gezmeye başlarlar..
    Maç bittikten sonra stada döndüklerinde, maçın 1-1 bittiğini görürler, FB
    adına Ortega, 85. dakikada bir gol atmıştır.. Takım arkadaşları hemen
    Sergen'e koşarlar ve onu coşkuyla tebrik ederler..
    Ama Sergen üzgündür.
    - Özür dilerim arkadaşlar, sizi mahçup ettim,
    der.
    - Olur mu öyle şey,
    der Beşiktaş takımı,
    - Sen koskoca bir takımla tek başına oynayıp yenilmedin, daha ne olsun..
    - Ama,
    der Sergen, 12. dakikada kırmızı kart görmüş olmam gerçekten benim
    için utanç vericiydi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Trabzon Maçı

Adamın biri ölüp cennetin kapısına dayandığında, cennetin baş meleği durdurur onu.
    -İçeri almadan önce sorularıma cevap vermelisin? Hayatın boyunca tam anlamıyla iyi bir iş yaptın mı, bakalım?
    Adamcağız uzun uzun düsünür, hafızasını zorlar, ama ne yazık ki yaptığı iyi bir şeyi hatırlayamaz. Melek tekrar sorar.
    -Peki, bari söyle, hiç cesaret gerektiren bir şey yaptın mı, hayatında?
    Adam hemen atılır gururla.
    -Yaptım, tabii!
    -Anlat bakalim, neymiş bu cesur iş?
    Adam anlatmaya baslar.
    -Ben futbol hakemiydim. Trabzon'da bir Trabzonspor-Fenerbahçe maçını yönetiyordum. Maçin son dakikasinda Trabzon aleyhine penalti çaldim.
    -Vay canına, gerçekten cesurmussun sen, hadi geç bakalim!
    Cennetin kapıları açılır. Bizim hakem tam geçecekken, melek merak eder:
    -Ne zaman olmustu bu maç?
    -Asagi yukarı üç dakika oluyor biteli...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

FAKİR CİMBOM

beşiktas baskanı yıldırım demirören bigün bi berbere gider.berberde bi güzel traş olur tam çıkacakken elini cebine atar o sırada berber aman efendim siz besiktaşın koskoca başkanısınız sizden para almam der.bunun üzerine yıldırım demirören ertesi gün berbere hediye olarak tüm futbolcularının birer üniformasını gönderir.
    sonra fenerbahçeden aziz yıldırım bu berbere gider tabiki aynı muamele.bi güzel trasını olur çayını içer tam çıkacakken elini cebine atar ama nafile berber yine parayı almaz.bunun üzerine ertesi gün aziz bey hediye olarak bir yıllık kombine biletini hediye olarak berbere yollar.
    bu seferde özhan canaydın bu berbere gider trasını olur çıkarken tabiki bizim berber yine para almaz.siz ki avrupa fatihi cimbomunun baskanısınız efendim sizden para almak olur mu der.bunun üzerine ertesi sabah bi bakarki dükkanın önünde cimbomlu yöneticilerin hepsi kuyruğa geçmis.....beleş ya...)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

futbol fanatikleri

kemal ile hasan müthiş bir futbol meraklıları imişler.öyleki ahirette futbol olup olmadığını bile merak edermişler.bir gün hasan ölüm döşeğine düşmüş.kemalde baş sağlığına gitmiş.
    kemal;
    -hasan allahiinşallah sana şifa verir iyileşirsin olduki ölürsen senden bir isteğim var.demiş
    hasan;
    -söyle ölen bir adam senin isteğine nasıl karşılık verirki.demiş
    kemal;
    -olurda ölürsen bana ahirette futbol olup olmadığını rüyama girip söylermisin.demiş
    hasan;
    -oğlum düşündüğün şeye bak tabiki haber veririm hem biliyorsun senin kadar bende merak ediyorum.demiş
    ve hasan sizlere ömür.gel zaman git zaman aradan altı ay geçmiş.hasan kemalin rüyasına girmiş ve havadisleri vermeye başlamış.
    hasan;
    -kardeşim burası harika bir yer.bu arada sana bir iyi birde kötü haberim var.önce hangisini söylüyeyim
    kemal;
    -önce iyiyi söyle o zaman
    hasan;
    -ahirette öyle bir futbol varki dünyadaki furbola beş basar
    kemal-;
    eee kötü hebr ne peki
    hasan;
    -haftaya santraforumuz sensin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kalpten götürecek

Adam doktora gider.

—Doktor bey hastayım… Der.

Doktor…

—Neyiniz var?

Hasta;

—Akşam Fenerbahçe Arsenal maçını seyrediyordum, birden başıma bir ağrı girdi. Göğsümde sıkışma meydana geldi...Maçı zar zor bitirebildim… Der.

Doktor hastaya sorar.

—Sigara içiyor musun?

—Evet…

—Günde kaç paket içiyorsun?

—İki paket.

—Takım tutuyor musun?

—Tutuyorum.

—Hangi takımı tutuyorsunuz?

—Fenerbahçe’yi.

—Ne kadar sıklıkla maça seyrediyorsun?

—Hemen hemen her hafta.

Doktor tetkiklere bakar, muayene eder ve…

—Sana tavsiyem sigarayı hemen kes!...Maç seyretmeye ara ver!… Der.

Hasta;

—Doktor bey!...Sigarayı bırakmayı anladık da… Maç seyretmeye neden ara vereyim?...diye sorar

Doktor;

—Kardeşim… Sigara seni yavaş yavaş öldürüyor. Fener ise seni kalpten götürecek be adam… Der.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk Yönetim Felsefesi

Türk ve Japon şirketleri arasında bir kürek yarışı düzenlenmesine karar verildi. Her iki takımda performanslarının en üst düzeyine varabilmek için uzun ve zorlu bir hazırlık döneminden geçti.Büyük gün geldi ve iki takımda kendini hazır hissediyordu..
    Japonlar yarışı bir kilometre farkla kazandılar....
    Yarış sonrası Türk takımı çok sarsılmıştı.Türk Şirket yönetimi yarışın açık farkla kaybedilmesinin nedeninin bulunmasına karar verdi.Yapılan araştırmalar,analizler ve uzun çalışmalar sonucu hata bulundu ve çözüm önerisi getirildi. Japonların takımında 8 kişi kürek çekiyor,1 kişi dümencilik yapıyordu. Türk Takımında ise 1 kişi kürek çekiyor,8 kişi dümeni kullanıyordu. 9 kişilik Türk takımı Japonlarla bir yarış yapmak üzere yeniden yapılandı. Yeni yapılanma şekli şöyleydi; 4 dümen müdürü, 3 bölgesel dümen müdürü, kürek çekmekle görevli kişinin performansından sorumlu bir Dümen yöneticisi, ve kürek çekme elemanı.
    İkinci yarışı Japonlar iki kilometre arayla kazandılar.Tepesi atan Türk şirketi yönetim kurulu Hemen harekete geçti;Yarışın kaybedilmesinden sorumlu tutulan kürekçi kovuldu ve müdürlere Sorunun çözümüne olan katkılarından dolayı ikramiye verildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaptan bülent

Galatasaraylı arif 6-0 lık FB mağlubiyetinden sonra sokağa çıkamaz olmuş, ama böylede olacak gibi değil zaman geçmiyor, neyapayım diye düşünürken, aklına bir fikir gelir ve kılık kıyafetini değiştiri ve tanınmayacak bir şekilde
    sokağa çıkar gezer dalaşır. Enson bir kafeteryaya girer bir çay içer, ama yan masada
    bir yaşlı teyze nehaber arif der. arif hemen kalkar
    ve doğru eve gider. moreli bozulur, canı sıkılır beni nasıl tanıdı diye kara kara düşünür. Ertesi gün dayanamaz tekrar aynı şekilde çıkar gezer dolaşır ve aynı kafeteryaya girer, yine çayını içer ve yine yanmasandan bir teyze nehaber arif der. Arif dayanamaz ve ya teyze bunca kişi beni tanımadıda sen nasıl tanıdın der.
    -Ya ne teyzesi oğlum benim ben kaptan bülent der.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O Fenerlidir

Bir müfettiş,İlköğretim okulu 2. sınıflardan birine teftiş için girer.Arka sıralarda oturan mahçup bir öğrenci müfettişin dikkatini çeker.
    -Kalk bakalım evladım.Alfabemizde kaç harf var söyler misin?
    -Öğrenci 25 der ve başlar harflerin adını söylemeye.Yalnız 4 harfi söylemeden geçer.
    -Müfettiş olmadı,29 harf olması lazım der ve harfleri yeniden söylemesini ister.
    -Öğrenci harfleri tekrar söyler ,sonuç yine aynı.......25...
    -Bu sırada uyanık bir öğrenci söz alır.
    -Öğretmenim o Fenerlidir....U.E.F.A yı bilem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cik cik dedi ciktim onu

Adamın birinin kartalı varmısh ve s harflerini söyleyemezmiş c söylermiş. neyse bu adamın karşı komşusununda bi kanaryası varmısh tatile çıkacekken karşı komşusuna yan kartalın sahibine teslimetmiş kuşu baksınlar die ..
    Kartalın sahibi kanaryayı koymush kartalada sıkı sıkı tembih etmiş sakın ha rahat dur hayvancasa bişi yapma fln ..

Ertesi gün adam bi bakıyo kanarya darmadağın bağırıyor kızıyor naptın fln die kartala
    Kartalda cvp verir;
    "Cik cik dedi, ciktim onu!!!"

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri