Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: 'Köşk'te türban' onaylandı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı ibalaban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cumhurbaşkanlığı Köşkü artık Büyük Önderimizin Kutsal Değerlerinin Korunduğu Yer Olmaktan Çoktan Çıkmıştı. Türkiye Cumhuriyeti Devletini AHİM'e şikayet edenler rahat rahat otursunlar türban da taksınlar bir de köşkün önündeki albayrağımızı indirip yerine bir türban taksınlar olsun bitsin. Zaten tüm kadınlarımızın namusu türbana bağlı o da bayrak olsun. İşler ne hale geldi hala türban takıntısından kurtulamıyorlar. Tabi anayasa mahkemesi de ellerinde orduyu da yoluna koydular türban meselesi bir daha ortaya atılacak.
    "Türkiye Cumhuriyeti;şeyhler,dervişler,müritler,meczuplar memleketi olamaz."Mustafa Kemal Atatürk

al bendende okadar kardeşim ellerinden öperim seni

diger arkadaşlarda biraz tarih okusunlar

:45:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibalaban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cumhurbaşkanlığı Köşkü artık Büyük Önderimizin Kutsal Değerlerinin Korunduğu Yer Olmaktan Çoktan Çıkmıştı. Türkiye Cumhuriyeti Devletini AHİM'e şikayet edenler rahat rahat otursunlar türban da taksınlar bir de köşkün önündeki albayrağımızı indirip yerine bir türban taksınlar olsun bitsin. Zaten tüm kadınlarımızın namusu türbana bağlı o da bayrak olsun. İşler ne hale geldi hala türban takıntısından kurtulamıyorlar. Tabi anayasa mahkemesi de ellerinde orduyu da yoluna koydular türban meselesi bir daha ortaya atılacak.
    "Türkiye Cumhuriyeti;şeyhler,dervişler,müritler,meczuplar memleketi olamaz."Mustafa Kemal Atatürk
    Ben akpli değilim ama hangi anyasa ve hangi ordu akpnin elinde türban takmak bu ül***i geriye götürüyor mini etekle gezmek medeniyet oluyor hemi bunu bir açıklasana başınız sıkışırsa ATATÜRK cüsünüz yoksa onuda tanımazsınız TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ yüce TÜRK milletinin emrinde ve TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN bekcisidir ne chpnin ne akpnin ne mhp nin nede herhangi bir kurumu değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru yasak olursa herkes riayet etmeli bence ATATÜRK'ün bildiği bişey varkı bazı şeylere yasak koymuş akpnin doğru yaptığı ne malum artı zaten denmiş türbanlı ise içeri girme kimse kimsenin evinede zorla girmemeli ve hiç kimse istenmediği yerdede durmamalı girmemelide bu benim şahsi fikrim ama niyet tabiiki çok önemli.
    LEBEN ?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    doğru yasak olursa herkes riayet etmeli bence ATATÜRK'ün bildiği bişey varkı bazı şeylere yasak koymuş akpnin doğru yaptığı ne malum artı zaten denmiş türbanlı ise içeri girme kimse kimsenin evinede zorla girmemeli ve hiç kimse istenmediği yerdede durmamalı girmemelide bu benim şahsi fikrim ama niyet tabiiki çok önemli.
    köşk kimsenin evi değil ben dini inaçlarım neyi emrederse onu yapıyorum başı türbanlı olanlar bu vatanın evladı değilmi sen kim oluyorsunda kimi kimi kimin evinden koyorsun ben ALLAH a inandığım için ALLAH neyi emrederse onu yaparım senin dinin sana benim dinim bana siz taptıklarımıza tapmazsınız bizde sizin taptıklarınıza tapmayız bir ve tek olan sadece ALLAH tır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın alperen ben bu mesajı sırf bana böyle bir tepki göstermen için yazmadım ayrıca sen ister ateist ol ister atemist, ister istediyine taparsın veya tapmasın bana neki beyefendi herkes kendinden sorumludur her koyun kendi bacağından asılır ben kimseyi kimsenin evden koymuyorum çevremdende bana misafirliğe burka giymiş aileler gelse bile baştacıdır kapım sonsuza kadar açık bide köşke türbanla girmek ayrı allaha inanıp inanmamak ayrı bir şey ben diyorumki eğer ulu önder ATATÜRK köşke türbanla girmenin yasağını koymuşsa girilmemeli ve yasa değiştirilmemelidir köşke gireceksen türbanı çıkar gir haa ben illede türbanla girmek isitiyorum diyorsan o zaman yasak olduğu için girilmemeli diyorum bu kadar basit ve cevap yazacaksan ben şahsen reply yapmıyacam herşeyden önce ne olursan ol NİYET çok önemli kendine iii bak allaha emanet ol...saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu kapatılmıştır! birbirinizin fikirlerine katılmayabilirsiniz ama saygı duymadığınız ve kavga ettiğiniz sürecede kapanacaktır tebrik ederim

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri