REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: yardı.hiremco F1 yanlış yazılım yükledim.kırmızı ışık yanıyor acılmıyor.rs 232 görmüy

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yardı.hiremco F1 yanlış yazılım yükledim.kırmızı ışık yanıyor acılmıyor.rs 232 görmüy

--------------------------------------------------------------------------------

yardım..lütfennn.kimse yokmu yardımcı olacak..SEOUL HİREMCO F1yanlış yazılım attım.cihaz kırmızı ışık yanıyor ama acılmıyor..nasıl kurtarırım...rs 232 görmüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumu araştırsaydınız görürdünüz...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagol ama işe yaramadı.cihaz rs 232 görmüyor.kızmanada gerek yok.forumu alt üst ettim.yinede sagol öfkeli yardım ettigin için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı basaran48300 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sagol ama işe yaramadı.cihaz rs 232 görmüyor.kızmanada gerek yok.forumu alt üst ettim.yinede sagol öfkeli yardım ettigin için
    Allah Allah hiçte öfkeli değildim. Sadece araştırsaydınız görürdünüz dedim. Asıl sizde öfke fışkırıyor. Böyle davranmanız yanlış. Bizler yardım ederken hiçbir zaman öfkelenmeyiz. Forum kurallarına uymayanlar olursa öfkemiz fena olur ama onun haricinde öfkelenmeyiz. Bunuda böyle bilin.

Saygılar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri