Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: profilimdeki bilgiler karýþýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart profilimdeki bilgiler karýþýyor

profilimde beni ilgilendirmeyen baðlamayan adresler var bunlar benim bilgilerim deðil 116 mesajým varken 0 olarak görünüyor iletiþim bilgilerimde'ki adresler bana ait deðil bunlarýn düzeltilmesi mümkünmü acaba saygýlar
    Konu kaptan-8 tarafýndan (01-08-2010 Saat 02:40 ) deðiþtirilmiþtir.
    Bana Ümit Baðlama Ben Topraða Sözlüyüm....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hangi bilgiler yanlýþ ayrýca mesaj sayýnýzda problem yok.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hangi bilgiler yanlýþ ayrýca mesaj sayýnýzda problem yok.
    hocam mesaj sayým önemli deðil sadece avartarýmýn üzerindeki nikime týkladýðýmda iletiþim bilgileri istatistik bilgirerime baktýðým zaman baþka bi mail adresi yazýyor ve .......elektronik olarak görünüyor bu adresler ile alakalý deðilim
    yanlýþlýk olmamasý için belirttim saygýlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kaptan-8 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hocam mesaj sayým önemli deðil sadece avartarýmýn üzerindeki nikime týkladýðýmda iletiþim bilgileri istatistik bilgirerime baktýðým zaman baþka bi mail adresi yazýyor ve .......elektronik olarak görünüyor bu adresler ile alakalý deðilim
    yanlýþlýk olmamasý için belirttim saygýlar...
    Durumu anladým Sistemdeki sorunu bugun içersinden düzeltilecektir
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Durumu anladým Sistemdeki sorunu bugun içersinden düzeltilecektir
    çok teþekkür ederim hocam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kaptan-8 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çok teþekkür ederim hocam
    Durumu düzelttim þu anda sorunsuz avatarýnýza týkladýgýnýz zaman kendi bilgilerinizi görebilirsiniz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Durumu düzelttim þu anda sorunsuz avatarýnýza týkladýgýnýz zaman kendi bilgilerinizi görebilirsiniz
    serkan hocam ilgine teþekkürler sayende durum düzeltildi konuyu kapatabilirsiniz tekrar teþekkürler....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri