REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: dreeambox 500 s

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aozaslan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım sayende bu işide hallettik sayılır flash daha bitmedi gerçi.yedek almıştım.birde ccam şifreleri var bunları flashwizer programı ile içine atacağız.birde bunlarla bilig verirsen tamamlayacağım galiba

Aldığınız yedeği flşawizard programını kurun bağlanın ve yedeğnizi yükleyin. tabiki kurulum iletişim kurulumu yaparak cihazınızın ip nosunu flaşwizard programına girip bağlanmalısınız. ondan sonra yedeğinizi yükleyin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanberoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aldığınız yedeği flşawizard programını kurun bağlanın ve yedeğnizi yükleyin. tabiki kurulum iletişim kurulumu yaparak cihazınızın ip nosunu flaşwizard programına girip bağlanmalısınız. ondan sonra yedeğinizi yükleyin.
    tşk ederim ustam.son olarak flashwizard programı ile bağlandığımda ccam dosyası ile daha önce almış olduğum yedeği hangi klasörün içine atacağım. tabi bu arada motorlu çanak olduğundan tekrar kuruyorum ve kanalları aratmaya başladı.yedeği atmama gerek varmı.sadece cccam dosyasını atsam yeterli olurmu.uydfuklara ve kanalları tekrar kuruyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri