Yavaş gider bu yazılım nihayetinde yeniden yükleniyor ve com üzerinden. Sonucu yazarsanız memnun olurum diğer kullanıcılar açıısından bilgi sahibi olurlar.
Yavaş gider bu yazılım nihayetinde yeniden yükleniyor ve com üzerinden. Sonucu yazarsanız memnun olurum diğer kullanıcılar açıısından bilgi sahibi olurlar.
Aldığınız yedeği flşawizard programını kurun bağlanın ve yedeğnizi yükleyin. tabiki kurulum iletişim kurulumu yaparak cihazınızın ip nosunu flaşwizard programına girip bağlanmalısınız. ondan sonra yedeğinizi yükleyin.
tşk ederim ustam.son olarak flashwizard programı ile bağlandığımda ccam dosyası ile daha önce almış olduğum yedeği hangi klasörün içine atacağım. tabi bu arada motorlu çanak olduğundan tekrar kuruyorum ve kanalları aratmaya başladı.yedeği atmama gerek varmı.sadece cccam dosyasını atsam yeterli olurmu.uydfuklara ve kanalları tekrar kuruyorum.
Kardeşim sadece cccam dosyasını atman yeterli olacaktır. bunun için yapman gereken bilgisayarım'a tıklaman. açılan üst kısmı sil Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ... yani ip nosunu yazman enterle çıkan ksısmdan var tıkla etc tıkla onun içine senin cccam dosyanı at ve çık. gerisi nasıl olsa hallolur. kolay gelsin.
Bunları yaptıktan sonra kırmızı tuşu 8kapatma tuşunu) basılı tutarak yeniden çalıştır geldiğinde o***le cihaz yenidne açılacaktır. herşey kaydedilmiş olur.
Konu kanberoğlu tarafından (03-08-2010 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.
ustam bende cccamdosyası yok cihaza yüklü gelmişti.serverim bitti gönderdiği şifreyivar / etc klarisorunun icinde cccam.cfg dosyasına mauns ila sag tikla edit de açılan penceredeki yazılan yazıları sil bunu yapistir kaydet şeklide yapmıştım.yeni yüklemede cccam cfg diye bir dosya yok.cccam cfg yi bulsam yapacağım.
Kardeşim eğer daha önce aldığınız ve kaydettiğiniz yazılar varsa bunu bir cccam dosyası olarak hazırlayıp yeniden atabilirsiniz. dreambox bölümüne bakın orda olması lazım. açıklamalı olarak.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri