REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Dreambox 500s cccam 2.1.4 ABSAT sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreambox 500s cccam 2.1.4 ABSAT sorunu

dreambox 500s cccam 2.1.4 ile bir müddet çalışıyor sonra donuyor ve cccam info dan baktığımda cccam ın çalışmadığı uyarısını alıyorum.cihazımda çeşitli forumlardan bulduğum free serverler kullanıyorum.cihazımda mgcam1.35a da yüklü mgcam 1.35a da absat sorunsuz çalışıyor.cihazımda gemini 4.70 image var.bu forumdan bulduğum hallederiz usta nın hazırlamış olduğu backup yüklü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yedek al yeniden image at dene düzelebilir
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yedek al yeniden image at dene düzelebilir
    denedim ustad.önce orjinal imaje attım dreamup ile sonra backup attım sonuç yine aynı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet aynı olay bendede var.yeni imaj attım yine aynı olaylar devam ediyor.4.70 2.1.4 yüklü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede 4.70 yüklü absat sorunsuz çalışıyor.ethernet kablosunu çıkartıp deneyin bence.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Lyon-1995 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bendede 4.70 yüklü absat sorunsuz çalışıyor.ethernet kablosunu çıkartıp deneyin bence.:49:
    mgcam1.35 te sorunsuz çalışıyor zaten ethernet kablosunu çıkartmaktansa mgcam1.35 e geçiyorum seyrediyorum.ben evde olmadığım zaman evdekiler seyredemiyor.
    Konu ozibo tarafından (31-07-2010 Saat 12:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben az once denedim hic acmiyor,sizler nasil halletiniz bi yardim edermisiniz?hic bisey acmiyor ya >mavi tusa basiyom yukarida cccam 2.1.4 sonra cccam2.1.4/ newcs 1.67-cccam 2.1.4/oscam0.99.4 hepsini denedim acmiyor.lutfen yardim edin.tesekurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turshucu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben az once denedim hic acmiyor,sizler nasil halletiniz bi yardim edermisiniz?hic bisey acmiyor ya >mavi tusa basiyom yukarida cccam 2.1.4 sonra cccam2.1.4/ newcs 1.67-cccam 2.1.4/oscam0.99.4 hepsini denedim acmiyor.lutfen yardim edin.tesekurler
    mgcam 1.35a yüklersen açar arkadaşım
    addons tan mgcam 1.35a indir cihazına kur açar.tabii cihazın flash ında yeterli boş alan varsa.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri