Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Yaw Böyle Bi Fatura Gördünüzmü Siz :))))

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben nişanlıyken buna benzer ne faturalar ödedim bu birşeymi
    seni seniii benimde o kadar yüklü olmasada nişanlılık döneminde tlf na çalışıyorduk!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Edit...
    Konu Hikmet™ tarafından (03-08-2010 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen uslubunuza dikkat edin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı simeda Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Edit...
    valla dikkat edecek bişey yok.çünkü milleti başka gözlerle gören her firma o dediğim kelimeyi hakediyor.bir defasında hiç konuşmadığım halde 98 tl para ödemiştim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı simeda Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla dikkat edecek bişey yok.çünkü milleti başka gözlerle gören her firma o dediğim kelimeyi hakediyor.bir defasında hiç konuşmadığım halde 98 tl para ödemiştim.
    Ben bugün bi forum sitesinde (ismini vermiyim reklam olur) uyarı aldım uygunsuz uslub. Mesajımın içeriğide yuh yani diye lafa başlamıştım o (yuh yani) olayı uygunsuz uslub muş uyarıyı gönderen kişide 59 yaşında co admin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben bugün bi forum sitesinde (ismini vermiyim reklam olur) uyarı aldım uygunsuz uslub. Mesajımın içeriğide yuh yani diye lafa başlamıştım o (yuh yani) olayı uygunsuz uslub muş uyarıyı gönderen kişide 59 yaşında co admin
    o dediğim kelimeyi haketmiyorsa özür diliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o dediğim kelimeyi haketmiyorsa özür diliyorum
    Ya elbet hak ediyorda bu gibi laflar forumu ve sizi zorda bırakabilir. O yüzden editleim mesajı...
    Konu Hikmet™ tarafından (03-08-2010 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri