Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arasý

Konu: Yaw Böyle Bi Fatura Gördünüzmü Siz :))))

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben niþanlýyken buna benzer ne faturalar ödedim bu birþeymi
    seni seniii benimde o kadar yüklü olmasada niþanlýlýk döneminde tlf na çalýþýyorduk!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben vodafone hattýmla neredeyse gece gunduz konusuyorum her ay 62 tl geliyor ve heryone 500 sms paketim var vodafone geçin rahat edin
    Banada Turkcell'den en son 48 tl fatura gelince numaramý vodafone taþýdým. 2-3 gün sonra inþallah vodafone'luyum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý simeda Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Edit...
    valla dikkat edecek biþey yok.çünkü milleti baþka gözlerle gören her firma o dediðim kelimeyi hakediyor.bir defasýnda hiç konuþmadýðým halde 98 tl para ödemiþtim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý simeda Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    valla dikkat edecek biþey yok.çünkü milleti baþka gözlerle gören her firma o dediðim kelimeyi hakediyor.bir defasýnda hiç konuþmadýðým halde 98 tl para ödemiþtim.
    Ben bugün bi forum sitesinde (ismini vermiyim reklam olur) uyarý aldým uygunsuz uslub. Mesajýmýn içeriðide yuh yani diye lafa baþlamýþtým o (yuh yani) olayý uygunsuz uslub muþ uyarýyý gönderen kiþide 59 yaþýnda co admin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben bugün bi forum sitesinde (ismini vermiyim reklam olur) uyarý aldým uygunsuz uslub. Mesajýmýn içeriðide yuh yani diye lafa baþlamýþtým o (yuh yani) olayý uygunsuz uslub muþ uyarýyý gönderen kiþide 59 yaþýnda co admin
    o dediðim kelimeyi haketmiyorsa özür diliyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o dediðim kelimeyi haketmiyorsa özür diliyorum
    Ya elbet hak ediyorda bu gibi laflar forumu ve sizi zorda býrakabilir. O yüzden editleim mesajý...
    Konu Hikmet™ tarafýndan (03-08-2010 Saat 20:20 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri