Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ordu'da silahlı saldırı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Ordu'da silahlı saldırı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Olay saat 12.00 sıralarında Ordu’nun Akkuş İlçesi Salman Beldesi’nde meydana geldi. Beldede devriye gezen jandarma trafik ekiplerine bir grup terörist tarafından ateş açıldı. Yapılan saldırıda 2’si ağır 3 asker yaralandı. Yaralılar Akkuş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı

Ordu'nun Akkuş ilçesinde Jandarmaya yönelik silahlı saldırıda 3 asker yaralandı.

Beldede devriye gezen jandarma trafik ekiplerine bir grup terörist tarafından ateş açıldı.

Ardından da ambulans helikopter ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Bölgede operasyonlar sürüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kalleşçe yapılmış bir saldırı.hadi bir yerlerin yiyorsa erkek gibi çıksana karşılarına.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok acil şifalar diliyorum yazık çok yazık ülke insanı ölüyor bu ne biçim bir felsefe yazıklar olsun pkk ideolojisinede insanlığınada tabii varsa
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Askerlere ALLAH şifa versin.

Bunlara bu cesareti verenlerde bunlarda Ahirette ne yapacaklar .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kallesler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bize cok yakın bir yer gecmiş olsun askerimize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şehit askerimize rahmet,yaralılara acil şifa,bizi yönetenlerede akıl fikir versin...diyarbakır belediye başkanı neler söylüyor neler..herifler dönüyor askerleri tutukluyor..akp nin açılımından anlaşılan bu.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fındık toplamak için kürt işçiler karadenize akın ediyorlar..! lanet olası pkk nın kuvvetle muhtemel yeni provakasyon adresleri ordu,giresun,sakarya,trabzon,v.s yerler..! emniyet,askeri ve yerel yetkililer çok dikkatli ve teyakkuzda olmalılar bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şehit askerimize rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim
    Bana Ümit Bağlama Ben Toprağa Sözlüyüm....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şehit askerimize allahtan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri