Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Ordu'da silahlý saldýrý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icons 03 Ordu'da silahlý saldýrý

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Olay saat 12.00 sýralarýnda Ordu’nun Akkuþ Ýlçesi Salman Beldesi’nde meydana geldi. Beldede devriye gezen jandarma trafik ekiplerine bir grup terörist tarafýndan ateþ açýldý. Yapýlan saldýrýda 2’si aðýr 3 asker yaralandý. Yaralýlar Akkuþ Devlet Hastanesi’ne kaldýrýldý

Ordu'nun Akkuþ ilçesinde Jandarmaya yönelik silahlý saldýrýda 3 asker yaralandý.

Beldede devriye gezen jandarma trafik ekiplerine bir grup terörist tarafýndan ateþ açýldý.

Ardýndan da ambulans helikopter ile Samsun Ondokuz Mayýs Üniversitesi Týp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Bölgede operasyonlar sürüyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kalleþçe yapýlmýþ bir saldýrý.hadi bir yerlerin yiyorsa erkek gibi çýksana karþýlarýna.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok acil þifalar diliyorum yazýk çok yazýk ülke insaný ölüyor bu ne biçim bir felsefe yazýklar olsun pkk ideolojisinede insanlýðýnada tabii varsa
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Askerlere ALLAH þifa versin.

Bunlara bu cesareti verenlerde bunlarda Ahirette ne yapacaklar .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kallesler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet bize cok yakýn bir yer gecmiþ olsun askerimize

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þehit askerimize rahmet,yaralýlara acil þifa,bizi yönetenlerede akýl fikir versin...diyarbakýr belediye baþkaný neler söylüyor neler..herifler dönüyor askerleri tutukluyor..akp nin açýlýmýndan anlaþýlan bu.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fýndýk toplamak için kürt iþçiler karadenize akýn ediyorlar..! lanet olasý pkk nýn kuvvetle muhtemel yeni provakasyon adresleri ordu,giresun,sakarya,trabzon,v.s yerler..! emniyet,askeri ve yerel yetkililer çok dikkatli ve teyakkuzda olmalýlar bence.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þehit askerimize rahmet yaralý askerlerimize acil þifalar dilerim
    Bana Ümit Baðlama Ben Topraða Sözlüyüm....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þehit askerimize allahtan rahmet yaralý askerlerimize acil þifalar diliyorum.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri