Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Disney Channel Tanıtım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Disney Channel Tanıtım

Bir ülkede 24 saat yayın yapan çocuk kanalıdır.En bol ödüllü animasyonlara sahiptir.Bir çok animasyonu kendisi yapmıştır.Sayısız çizgifilmleri evimize getiren bir kanaldır.Önce küçük yaşlara hitap etsene sonrasında yaş ortalaması büyümüş.Çoğu ülkeden en çok seyrediler çocuk kanallarını yayınlamıştır.

Türkiye'de en yaygın ve en sevilen kanalı ''Jetix'' tvyidi.Fakat adı Disney XD Olup Türksat Kablo tvden yayını sonlandırılınca.İzleyeci kitlesi düşmüştü.
    Disney channel çocuk,gençlik dizilerinin yanında filmlerde yayınlamaktadır.Kendi filmlerini şu logo altında yayınlamaktadır.

Yayınladığı Filmler

High School Musical
    High School Musical 2
    High School Musical 3
    Camp Rock
    Minutemen
    Cheetah Girls: One World
    Hannah Montana The Movie
    Prenses Ve Kurbağa
    Alice İn Wonderland

Aynı zamanda Türkiye'de Playhouse Disney kuşağınıda belliğinde bulundurmaktadır.

24 saat yayında olan bu kanal.Kardeş kanallarıda şunlardır;Disney XD ve Jetix Play'dır.Jetix Play Jetix ve Jetix'ten önceki Programlarını yayınlayan Digiturk 63. kanalda bulunan bir kanaldır.İlerleyen zamanlarda kanalın isim ve içerik değiştireceği bilinmektedir.

Şu an Disney Channelde şu gibi gençlik dizileri yayınlanmaktadır.
    Hannah Montana
    JONAS
    Sonny'nin Yıldızı
    Waverly Büyücüleri
    Zack & Cody Güvertede
    Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı

PlayHouse Disney Kuşağında

Lazytown
    Disney’s Little Einsteins
    Mic*** Mouse'un Kulüp Evi
    Özel Ajan Oso

Çizgifilm olarakta şunlar mevcuttur.
    Değiş Tokuş
    Fineas ve Förb
    Genç Ejder
    Kim Possible
    Ailem Bir Acayip
    Ben ve Roketim
    Afacan Beşler: İş Üstünde
    Brandy ve Bay Bıyık

Bir çok ödüllü Klasiklerde Disney Channel tarafında yaptırılmıştır.
    101 Dalmaçyalı
    Külkedisi
    Pamuk Prenses ve 7 Cüceler
    Alaaddin'in Sihirli Lambası
    Mic*** Mause

Disney Channel 18 Nisan 1983'de yılında yayına başlamıştır.Türkiye'De 29 Nisan 2007'de yayına başlamıştır.

Disney Channel'in Şirketi The Walt Disney Company'dir.Jetix'in animasyonlarının bazılarını ve yeni yüzüyle Disney XD'deki bütün programların yapımcısıdır.Fakat Kardeş kanalları sadece Digiturkte yayınlasada kendisi Teledünyada da yayındadır.

Digiturk 67. Kanal
    Teledünya 169. Kanal

Frekanslarından yayın yapmaktadır.Bu platformlarda aylık ücretli olduğu için bu kanal paralı platformlarda yer alıyor.Kardeş kanalı ''Disney XD'' içinde aynısı söylenmiştir.

Alıntı Değildir.
    Konu NeRoMaN tarafından (14-06-2010 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler yeğen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Önemli Değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

reklamdan okunmyor paylaşım icin tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Önemli Değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Önemli Değil.
    Sen televizyon programlarıylamı ilgileniyorsun. Başka sitelerdede gördüm konularını...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sen televizyon programlarıylamı ilgileniyorsun. Başka sitelerdede gördüm konularını...
    Sadece Disney'in dizileri ve filmleri ilgimi çekiyor.Çünkü tek genç kanalı.Küçükken de Jetix izlerdim tüm gün.Jetix ayarında hiç bir kanal olmadığı ve bir kaç yaş büyüdüğüm için Disney Channel izliyorum.(çocuk kanallarının içerisinde)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sadece Disney'in dizileri ve filmleri ilgimi çekiyor.Çünkü tek genç kanalı.Küçükken de Jetix izlerdim tüm gün.Jetix ayarında hiç bir kanal olmadığı ve bir kaç yaş büyüdüğüm için Disney Channel izliyorum.
    Aslında bende çok severdim çizgifilm ama şimdi daha ilgimi çekmiyor. Arasıra DİGİTURK'ün çizgi film kanallarını tek tek geçerim hoşuma giden bişe olursa 5 dkka bakarım sonra kanalı değiştiririm. Genelde izlediğim kanallar MCM TOP, VH1, DREAMTV, LİGTV, SPORMAX. Radyolardanda HOTTESTHITS, 2000's HITS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aslında bende çok severdim çizgifilm ama şimdi daha ilgimi çekmiyor. Arasıra DİGİTURK'ün çizgi film kanallarını tek tek geçerim hoşuma giden bişe olursa 5 dkka bakarım sonra kanalı değiştiririm. Genelde izlediğim kanallar MCM TOP, VH1, DREAMTV, LİGTV, SPORMAX. Radyolardanda HOTTESTHITS, 2000's HITS
    Evet VH1 Kablo tv'deyken izlerdim.Şimdi Disney CH,e2,Sinema Tvler,Nat Geo,Animaux,Escales,TNT başka birşey izlemem.e2[Ghost Whisperer],TNT[Super Natural] ve hayvan belgesellerini severim.

Teledünya'da daha çok çocuk kanalı olmasına rağmen Digiturk çocuk kanallarını hep beğenmişimdir.Disney XD merak ederim yıllardır izlemişim.Jetix Play'deki eski animasyonları yeniden görmek isterim.Bazılarını hatırlamam ama...Teledünya Maxi,D Çocuk,kids co verdiği parayı disney xd ve jetixplay'ye verseydi çok daha iyi olurdu.
    Konu NeRoMaN tarafından (05-08-2010 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet VH1 Kablo tv'deyken izlerdim.Şimdi Disney CH,e2,Sinema Tvler,Nat Geo,Animaux,Escales,TNT başka birşey izlemem.e2[Ghost Whisperer],TNT[Super Natural] ve hayvan belgesellerini severim.

Teledünya'da daha çok çocuk kanalı olmasına rağmen Digiturk çocuk kanallarını hep beğenmişimdir.Disney XD merak ederim Jetix Play'ın tüm animasyonlarını bilirim ama hatırlamam çok Fox Kids'ken izlerdim..
    Bak eklemeyi unuttum Nat Geo'dada Uçak Kazası Raporu ilgimi çekiyor bide Mega Yapılar öneririm sana...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri