Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Aykut Sizce Başarılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Aykut Sizce Başarılımı

Evet arkadaşlar sizce Galatasarayın 1.Numaralı Kalecisi AYKUT sizce başarılımı.

Konu Volkan tarafından (06-08-2010 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence başarısız dün gene hatalı bir gol yedi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım öncellikle varolan bir anket var ikincisi bir anket bitmeden diğeri açılamz ama anket olmadan tartışabiliriz bana göre aykut eskiye nazaran daha istekli ufuk nerelerde ondan çıt yok!!
    selametle
    Konu CABBARİ tarafından (06-08-2010 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: edit!! ben fenerin hocası aykut sandım):):
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence başarılı.Tek eksiği yan toplara çıkmaktaki sorunu bunu aşasar çok daha iyi işler yapacaktır ki ben iyi kaleci olduğunu düşünüyorum..
    Konu Roc72 tarafından (06-08-2010 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım öncellikle varolan bir anket var ikincisi aykutun başarılı olup olmadıgı galatsaray sayfasına açılamaz etik değil üçüncüsüde bir anket bitmeden diğeri açılamz
    selametle
    Üstadım yanlış anladın sanırım..Ben Cimbomun kalecisinden bahsediyorum zaten KALECİ diye belirtmişim gözünden kaçmış sanırım ..Doğru sayfadayım yani .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aykut başarılı olamaz bu takımın yükünü kaldırması çok zor bir ankaraspor ile fenerbahceyi bir tutmamak lazım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aykut başarılı olamaz bu takımın yükünü kaldırması çok zor bir ankaraspor ile fenerbahceyi bir tutmamak lazım
    güzel yorum üstadımm ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri