Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Aykut Sizce Baþarýlýmý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha Aykut Sizce Baþarýlýmý

Evet arkadaþlar sizce Galatasarayýn 1.Numaralý Kalecisi AYKUT sizce baþarýlýmý.

Konu Volkan tarafýndan (06-08-2010 Saat 15:09 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence baþarýsýz dün gene hatalý bir gol yedi...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým öncellikle varolan bir anket var ikincisi bir anket bitmeden diðeri açýlamz ama anket olmadan tartýþabiliriz bana göre aykut eskiye nazaran daha istekli ufuk nerelerde ondan çýt yok!!
    selametle
    Konu CABBARÝ tarafýndan (06-08-2010 Saat 13:42 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: edit!! ben fenerin hocasý aykut sandým):):
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým öncellikle varolan bir anket var ikincisi aykutun baþarýlý olup olmadýgý galatsaray sayfasýna açýlamaz etik deðil üçüncüsüde bir anket bitmeden diðeri açýlamz
    selametle
    Üstadým yanlýþ anladýn sanýrým..Ben Cimbomun kalecisinden bahsediyorum zaten KALECÝ diye belirtmiþim gözünden kaçmýþ sanýrým ..Doðru sayfadayým yani .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence baþarýlý.Tek eksiði yan toplara çýkmaktaki sorunu bunu aþasar çok daha iyi iþler yapacaktýr ki ben iyi kaleci olduðunu düþünüyorum..
    Konu Roc72 tarafýndan (06-08-2010 Saat 13:43 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aykut baþarýlý olamaz bu takýmýn yükünü kaldýrmasý çok zor bir ankaraspor ile fenerbahceyi bir tutmamak lazým
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Aykut baþarýlý olamaz bu takýmýn yükünü kaldýrmasý çok zor bir ankaraspor ile fenerbahceyi bir tutmamak lazým
    güzel yorum üstadýmm ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri