Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Sarýþýn fýkralarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Sarýþýn fýkralarý

Kalk kendin al

Soðuk ve karlý bir günde bir iþadamýyla sarýþýn sekreteri yollarýný kaybetmiþler ve bir ormanda kaybolmuþlar.
    Bir süre sonrada arabalarý bozulmuþ ve arabayý terketmek zorunda kalmýþlar.
    Zor ve uzun bir yürüyüþten sonra ormanýn içinde bir kulübe bulmuþler ve kendilerini hemen bu kulübenin içine atmýþlar.
    Kulübede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir sürüde battaniye olduðunu görürmüþler.
    Adam bir centilmen olarak sekretere onun yatakta yatabileceðini söylemiþ ve kendide uyku tulumu alýp yere yatmýþ.
    Adam yattýktan birkaç dakika sonra sarýþýndan bir ses gelmiþ,
    - Efendim, ben çok üþüyorum.
    Adam tulumun fermuarýný açmýþ ve kalkýp sarýþýna bir battaniye vermiþ ve sonra yine yatmýþ.
    Tam uyumak üzereyken sarýþýn yine,
    - Efendim, ben hala çok üþüyorum! demiþ.
    Adam yine fermuarýný açmýþ, kalkmýþ ve sarýþýna bir battaniye daha vermiþ.
    Sonra ayný sakinlikle uyku tulumunun içine girip, fermuarý çekmiþ.
    Tam uykuya dalacaðý sýrada sarýþýn yine,
    - Efendim, ama ben çooooook üþüyorum. demiþ.
    Adam sarýþýna dönüp,
    - Burasý ýssýz bir yer. Ne olduðunu kimse görmez. Ýstiyorsan bir geceliðine karý-koca gibi davranabiliriz. demiþ.
    Sarýþýn cilvelenerek,
    - Tabii efendim siz nasýl isterseniz. demiþ.
    Bunun üzerine adam avazý çýktýðý kadar baðýrmýþ,
    - Öyleyse kalk ve kahrolasý battaniyeyi kendin al!!!!!".

Kullanýcý Bilgi Menüsü

üniversiteli kýz

Ýstanbul'da üniversitede okuyan genç kýz Ankara'daki babasýna telefon etmiþ;
    - ''Baba, merhaba Ben Lale''.
    - ''Ooooo Güzel kýzým benim. N'abersin bakalim?''.
    - ''Hiç sorma babacýðým. Hiç ***fim yok valla''.
    - ''Hayýrdýr? Bi sorun'mu var?''.
    Kýz aðlamaya baþlar babasý ise üzüntü ve meraktan kafayý yemektedir;
    - ''N'ooldu kýzým? anlatsana''.
    - ''Murat evi terketti. Boþanmak istiyormuþ''.
    - ''Ne evi lan? Ne boþanmasý? Sen ne zaman evlendin'de bosaniyorsun''.
    - ''Hani senin hiç hoþlanmadýðýn esrarkeþ çocuk vardý'ya ben onunla evlendim''.
    - ''iyi halt ettin, zilli neyse, artýk yapacak bi þey yok. Versin mahkemeye, hemen boþanýn''.
    - ''Boþanalým ama benden 10 milyar istiyor. Eðer vermezsem, iyi zamanlarýmýzda çektiði çýplak fotoðraflarýmý internetten herkese yollayacakmýþ''.
    - ''Püüh. Rezil... Çýplak fotoðraf çektirdin, öyle mi?''.
    - ''Ama babacýðým O benim kocamdý. Ne biliyim böyle bir puþtluk yapacaðýný''.
    - ''Peki Olan olmuþ artýk. Yarýn havale ederim parayý ögleden sonra Bankaya gidip çekersin sonra da alýp yakarsýn o kahrolasý fotograflarý''.
    - ''Saðol baba Eeee þey bi'de kürtaj için 2 milyara ihtiyacým var''.
    Adam artýk iyice fenalaþýr. Boðuk bir sesle konuþur;
    - ''Kürtaj'mý? Bi'de hamile'mi kaldýn o çocuktan sen?''.
    - ''Aslýnda ondan deðil... Zenci bi çocuk vardý... Zaten o yüzden ayrýlýyoruz'ya''.
    Adam bayýlmak üzeredir. Nabzý yükselir, tansiyonu düþer, artýk inleyerek konuþmaktadýr;
    - ''Biz seni oraya okumaya yollamýþtýk. Sen ne haltlar çevirmiþsin. Allahým nedir bu baþýmýza gelenler okulu bitirir bitirmez Ankara'ya dönüyorsun, yoksa kýrarým bacaklarýný''.
    - ''Ýstersen hemen dönebilirim babacýðým. Ben geçen yýl okuldan atýldým çünkü''.
    Adam masanýn üzerindeki soðuk su dolu sürahiyi baþýndan aþaðýya devirir ve ancak bu þekilde konuþmasýný sürdürür;
    - ''Okuldan'mý atýldýn? Hani birlikte avukatlýk yapacaktýk, zilli? Eh ulan sen hele bi gel buraya ben sana yapacaðýmý bilirim. Evden dýþarýya adým attýrmiycam sana ilk isteyenle'de evlendiricem''.
    - ''O iþ zor be baba biliyorsun, moda oldu, artýk evlenmeden önce eþler birbirlerinden saðlýk raporu istiyorlar pek iyi bi rapor sunacaðýmý zannetmiyorum ben''.
    - ''Allahým, çýldýracaðým bir de cinsel hastalýklar haaa... kesin o zencidendir''.
    - ''Çok pis arkadaþlarý vardý. Bilmem artýk hangisinden kapmýþýmdýr''.
    Güm diye bir ses duyulur. Adam kýsa bir süre için kendinden geçmiþtir ancak hemen kendisini toparlayýp tekrar telefonu alýr.
    - ''Hemen bu akþam dayýný yolluyorum oraya seni alýp gelecek. Adresini ver bakim''.
    - ''Mahmutpaþa Karakolu'ndayým gelirken kefalet için de biraz para getirsin yanýnda''.
    - ''Karakol'mu? bi'de karakola'mý düþtün layyynnn? Ne yaptýn?''.
    - ''Dün kafam çok bozuktu, çok içmiþim. Araba kiralayýp dolaþmaya çýktým. O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkanýna girdim. Ama neyse'ki kimse ölmedi. Dükkan sahibiyle kiralýk araba firmasýna biraz para vermek gerekir sanýrým''
    Adam artýk iyice fenalaþmýþtýr. Hatta fenalaþmak ne kelime adeta kahrolmuþtur. Telefonda kýsa bir sessizlik olur. Kýz tekrar konuþmaya baþlar;
    - ''Babacýðým sakýn üzülme bütün bunlar bir þakaydý. Ben sadece sýnýfta kaldýðýmý söylemek için aramýþtým''.
    Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykýrýr;
    - ''Canýn saðolsun be güzelim, boþveeerrr. Okul'da neymiþ? Hiç mühim deðil, tatlý canýn saðolsun senin''

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ateþli Sarýþýn

Güzel mi güzel olan genç bir sarýþýnýn bir tanesi, telefonda yüksek ateþli olduðunu söyleyerek doktordan randevu alýr
    Randevu saatinde sarýþýn doktorun yanýna gider ve sýrasý gelince içeri girer
    Doktor her hastasýna sorduðu gibi bizim genç sarýþýna da ayný soruyu sorar
    þikayetiniz nedir hanim efendi?
    Ah doktor bey bir bilseniz çok ateþim var
    o zaman derece ile bir ateþinizi ölçelim buyurun dereceyi aðzýnýzda biraz tutunuz
    ay doktor bey ben dereceyi aðzýma alamam, ondan tiksinirim
    o zaman öyle ise koltuk altýna koyunuz oradan ateþinizi ölçelim
    ay doktor bey orasý katiyen olmaz, ben çok gýdýklanýrým
    o zaman ateþinizi ölçebileceðimiz, son çare olarak tek bir yer kalýyor
    Neresi doktor bey?
    Ancak makatýnýza dereceyi koyarak ölçebiliriz
    bu fikir bizim genç bayanýn aklýna yatar ve kabul eder
    Tabii bu arada derecenin makatýna yerleþtirilmesi için gereken pozisyonu da almýþtýr
    Tamam doktor bey ben hazýrým ateþimi ölçebilirsiniz
    Doktor da ateþi ölçmek için ataða kalkar
    Bizim genç sarýsýndan yine bir itiraz gelir
    þey doktor bey
    ne oldu hanim efendi?
    o dereceyi koyduðunuz yer makatým deðil ki
    ha ha ehm oraya koyduðum þey de, zaten derece deðil...)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Banka soygunu

Sarýþýn ile esmer de, köþeyi kolay dönmek için banka soymaya karar vermiþler. Esmer bütün gece oturup plan yapmýþ.

Sabah masanýn üzerine kaðýtlarý sermiþ, soygunu tüm ayrýntýlarý ile sarýþýna anlatmýþ:

- "Ýyi anladýn deðil mi ?" diye de sormuþ. "Burasý küçük bir semt bankasý. Bir tek güvenlik görevlisi var. Ýþi üç dakikada bitirirsin, ben seni arabada bekleyeceðim."

Binmiþler arabaya, gitmiþler bankaya. Esmer motoru çalýþýr tutarak direksiyonda beklerken, sarýþýn bankaya girmiþ.
    5 dk. geçmis. 10 dk. geçmis. 15 dk. geçmis.

Esmer korkmaya baslamýþ. Tam gaza basýp kaçmaya karar vermiþken, bankanýn kapýsý büyük bir gümbürtüyle sonuna kadar açýlmýþ.

Önde sarýþýn elinde bir ip. Ýpin ucuna kasa baglanmýþ, sürükleye sürükleye arabaya koþmaya çalýþýyor.

Arkasýndan güvenlik görevlisi "DUR" diye baðýrarak ateþ ediyor. Ama koþamýyor çünkü pantolonu ve iç çamaþýrý dizlerinden aþaðýya inmiþ.

Sarýþýn arabaya atlamýþ. Esmer gaza basmýþ ve öf***le seslenmiþ:

- "Bir de bana planý tam anladýðýný söylemiþtin !.. "
    - "Anladim tabii..."
    - "Ben sana GÜVENLÝK GÖREVLÝSÝNÝ BAÐLA, KASAYI BOÞALT demistim gerzek"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Savaþ siðortasý

Müþteriye neyi nasýl anlattýðýnýz çok önemli.
    Bununla ilgili çok sevdiðim bir sigortacý öyküsü var.
    Sigortacýnýn biri orduya gider. Askerler iþtimadadýr.
    Baþlar anlatmaya;
    - ''Ben size siðorta satmaya geldim siðorta olmayanlar savaþa gittiðinde beynine bir kurþun yerse, ailesi hiç para alamaz siðortalý olanlarýn ailesine ise, devlet yüklü bir para öder. Þimdi kimler siðorta yaptýrmak istiyor?"
    Kimseden ses çýkmaz.
    Ýki kez daha anlatýr ama yine ses çýkmaz.
    Siðortacý gitmek üzereyken kýdemli bir Baþçavuþ gelir ve;
    - ''Bir de ben anlatayým, ben bunlarýn dilini konuþurum'' der ve askerlere seslenir;
    - ''Beyler, þimdi siðorta olup da beynine kurþun yiyenlere devletin ne kadar para ödeyeceðini duydunuz'mu?''.
    - ''Duyduk'' der herkes.
    - ''Þimdi siz hesap edin. Bundan sonra ilk çýkacak savaþta devlet, savaþa siðorta olanlarý'mý, siðortasýz olanlarý'mý sürer?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

5 Dolar

New York`tan Los Angeles`e giden uçakta cingöz bir avukat ile sarýþýn bir haným yanyana oturuyorlar. Avukat hem hanýmla yakýnlaþmak hem de hoþca vakit geçirmek için bir oyun teklif ediyor. Kabul görünce oyunu anlatýyor:
    -Size bir soru soracaðým, cevabý bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz, sonra siz soracaksýnýz bilemezsem ben size 50 dolar vereceðim.
    Ve ilk soruyu soruyor:
    -Ay ile dünya arasýndaki uzaklýk ne kadardýr?
    Kadýn tek söz söylemeden çantasýndan 5 dolar çýkarýp adama uzatmýþ.
    Soru sorma sýrasý sarýþýna gelmiþ:
    -Tepeye 3 ayakla týrmanýp 4 ayakla asaðý inen þey nedir?
    Adam dakikalarca düþünmüþ. Yanýtý bulamamýþ... Cuzdanýndan 50 dolar çýkarýp kadýna uzatmýþ. Kadýn parayý kibarca alýp çantasýna koyarken avukat merakla sormuþ:
    -Cevap ne?
    Kadýn tek kelime etmeden çantasýný açmýþ ve 5 dolar çýkarýp adama uzatmýþ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dile benden ne dilersen

Yaþlýca bir bayan evindeki koltuðunda oturup uzun geçmiþ hayatýný gözden geçirirken birden bir peri karþýsýna çýkýverir ve ona 3 dilekte bulunabileceðini söyler.
    - ''Peki'' der yaþlý kadýn.
    - ''Zengin olmak istiyorum''.
    Peri bir el hareketiyle kadýnýn koltuðunu som altýna çevirir.
    - ''ikinci olarak'ta güzel ve genç bir prenses olmak istiyorum'' der.
    Birden baþýnda paha biçilemez bir tacý olan dünya güzeli bir prenses oluverir.
    - ''üçüncü ve son olarak ne istersin'' diye sorar peri.
    O sýrada yaþlý köpeði aðýr bir þekilde kafasýný kaldýrýr ve zayýf bir "hav" sesi çýkartýr.
    Prenses çok sevdiði köpeðine bakar ve þöyle der;
    - ''Kopeðimi yakýþýklý bir prense dönüþtürebilirmisin?''.
    Tam o anda, þimdi güzel bir prenses olan yaþlý kadýnýn önünde dünyada hiç kimsenin görmediði kadar yakýþýklý bir prense dönüþür köpek.
    Hiç kimsenin hayal bile edemeyeceði kadar yakýþýklýdýr bu prens.
    Kadýn ona büyük bir hayranlýkla bakar ve o anda ona aþýk oluverir. Prens ona doðru yaklaþtýðýnda kadýnýn heyecandan dizleri titremeye baþlar.
    Prens ona doðru eðilir ve dudaklarý neredeyse kadýnýn kulaðýna deðecek þekilde þöyle fýsýldar;
    - ''Eminim þimdi, zamanýnda beni hadým ettirdiðine çok piþmansýn''...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Amerika Yolcusu

Günün birinde Ýstanbul'da sarýþýnýn biri hayat'tan o kadar bezmiþ'ki kendini boðazýn soðuk sularýna býrakarak hayatýna son vermeye karar vermiþ. Boðaziçi köprüsünden geçerken arabasýný durdurmuþ, bariyerlere çýkmýþ ve titreyerek az sonra kendisini bu çekilmez hayattan kurtaracak olan sulara baka baka aðlarken yanýna genç ve yakýþýklý bir genç gelmiþ.
    Genç ona acýmýþ ve sarýþýnýn ellerini tutup;
    - ''Bak, yaþaman için çok neden var, yarýn sabah gemim Amerika'ya gitmek üzere demir alacak, eðer istersen, seni de çaktýrmadan gemiye alýp saklayabilirim, sana hem yemek getiririm hem de sana çok iyi bakarým'' demiþ.
    Sarýþýn bakmýþ kaybedecek bir þey yok belki'de Amerika'ya gidip yeni bir baþlanðýç yaparým umuduyla denizcinin teklifini kabul etmiþ. O akþam denizci genç onu gemiye almýþ ve filikalardan birine saklamýþ. Her gece sarýþýna üç sandviç ve bir meyve getiriyormuþ, sonra'da sabah'a kadar seviþiyorlarmýþ.
    Birkaç gün sonra, kaptan rutin kontrolleri sýrasýnda sarýþýna rastlamýþ. Orada ne aradýðýný sormuþ. Sarýþýn da;
    - ''Ben bu gemideki denizcilerden biriyle anlaþtým, o bana hergün yemek getiriyor ve Amerika'ya gitmemi saðlýyor, ben de onun benimle seviþmesine izin veriyorum''. demiþ.
    Kaptan;
    - ''Seninle seviþtiði kesin küçük haným'' demiþ.
    - ''Yalnýz bu Kadýköy-Beþiktaþ vapuru''...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Uðursuz Kadýn

Cafer komadadýr, yanýnda ise karýsý... Cafer'in gözleri nemli, kýsýk sesiyle karýsýna doðru bakar ve konuþmaya baþlar;
    - ''Ýlk iþten kovulduðum zaman yanýmdaydýn. Ýflas ettiðim gün oradaydýn. Vurulduðum zaman ilk gözümü açtýðýmda seni gördüm. Trafik kazasý geçirdiðimde hastanede hep baþ ucumdaydýn''...
    Karýsý takdir edilmenin mutluluðunda tabi.
    - ''Þimdi komadayým yine baþucumdasýn sonunda anladým ama, çok geç oldu yahu sen ne uðursuz karýsýn''

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hadi birlikte arayalim

Ýki adam Akmerkez'de karýlarýný kaybetmiþ hararetle arýyorlarmýþ.
    Ortada koþuþturup dururken birbirlerine çarpmýþlar.
    - ''Ne oluyor birader'' demeye kalmamýþ, birisi;
    - ''Kardeþ kusura bakma karýmý kaybettim'de onu arýyorum'' demiþ.
    Diðeri;
    - ''sende kusura bakma ama bende karýmý arýyorum'' demiþ.
    Adamlardan birinin aklýna bir fikir gelmiþ ve demiþ ki;
    - ''Arkadaþým madem ikimizde karýlarýmýzý arýyoruz, karýlarýmýzýn tipini birbirimize tarif edelim ve ayrý ayrý yerlerde aramaya baþlayalým eðer rastlarsak saat 12'de Mac Donalds'ýn önüne gitmesini söyleriz'' demiþ.
    Diðeri;
    - ''tamam'' demiþ ve baþlamýþ karýsýný tarif etmeye;
    - ''Benim karým sarýþýn, mavi gözlü, 21 yaþýnda, 1.75 boyunda, 60 kg, topuklu beyaz ayakkabý ve kýrmýzý mini etekli tek parça elbise giyiyor'' demiþ.
    Ve diðer adama;
    - ''Senin karýn nasýl biri'' diye sormuþ.
    Diðer adam;
    - ''*iktiret benimkini seninkini arýyalým''

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri