Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Sarýþýn fýkralarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kurallar

Tipik bir maço adam, çok hoþ bir sarýþýnla evlenir ve nikahýn hemen ardýndan,kurallarýný ortaya koyar :
    "Eve ne zaman istersem, saat kacta istersem, ki herseyden once eger istersem, o zaman gelirim ve senden bu konuyla ilgili bir tartýþma istemiyorum. Ben baska bir sey soylemedikce, her aksam yemek masasini kusursuz istiyorum.Istedigim zaman eski kýz arkadaþlarýmla içmeye ve kaðýt oynamaya giderim ve bana bu konuda güçlük çýkarma sakýn. Bunlar benim kurallarým.Yorumun var mi?"

Kadýn: "Hayýr, benim için sakýncasi yok.Yalnýz þunu bil ki, burada her gece saat 7'de *** yapýlacak, sen olsan da, olmasan da...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ayþe Balkonda

]Karý ve koca tatil günü evde televizyon seyretmekten sýkýlmýþ, yatak odasýna geçmeye karar vermiþler.... Ama ne mümkün 7 yaþýndaki oðlan evde.
    - ''Oðlum, hadi biraz sokaða çýk, gez, oyna''.
    - ''Ihhhhh''. Israr faydasýz. Afacanýn sokakta gözü yok.
    - ''Öyleyse, annenle ben odamýza geçelim, sen de balkona. Etrafta neler olup bitiyor, yuksek sesle bize rapor et''.
    Oðlan biraz mýzýklanmakla birlikte çaresiz balkona geçiyor. Bizimkiler'de yataða. Ve afacan canlý yayýna baþlýyor;
    - ''Þu an bizim sitenin otoparkýna yabancý bir araç park etti. Þimdi de Aygaz arabasý sokaða giriþ yaptý. Yaþlý bir kadýn markete giriyor''...
    Kýsa bir sessizlik...Ve rapora devam;
    - ''Yan komþumuz Ahmet Bey amcayla karýsý Necla teyze yatak odasýnda seviþiyorlar''. Yataktakiler þok vaziyette.
    Baba sesleniyor;
    - ''Oðlum, nereden çýkardýn þimdi bunu''..
    - ''Hiçç. Küçük kýzlarý Ayþe balkonda dikiliyor'da''...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Son nafaka

Karýsýndan boþanmýþ olan bir adam, o gün annesini görecek olan kýzýna
    - ''Al kýzým bu zarfý. Sen artýk 18 yaþýna bastýn bu annene vereceðim son nafaka çeki. Bunu annene ver, sonra 1 adým geri çekil ve annenin yüzündeki ifadeyi seyret demiþ.
    Kýz annesine gitmiþ;
    - ''Anne babam bu zarfý sana gönderdi ben artýk 18 yaþýma bastýðýmdan sana gönderdiði son nafaka çekiymiþ. zarfý sana verip sonra 1 adým geride durup senin yüzündeki ifadeyi seyretmemi söyledi''.
    Annesi;
    - ''Peki kýzým þimdi babana git 18 seneden sonra O'na aslýnda senin gerçek baban olmadýðýný söyle sonra 1 adým geri çekil ve yüzündeki ifadeyi seyret''...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sen beni ne sandýn

Adamýn biri çok lüks bir restorana girmiþ yemeðini ýsmarlamýþ gelmesini beklerken bir bakmýþ yan masada sarýþýn, iri göðüslü uzun bacaklý bir fýstýk bir süre aðzý 5 karýþ açýk vaziyette baktýktan sonra dayanamamýþ garsonu çaðýrmýþ;
    - ''Yan masadaki þu nefis yaratýðý görüyomusun ona en pahalý þarabýnýzdan ýsmarlamak istiyorum''.
    Böylece garson restorandaki en pahalý þaraptan 1 þiþeyi bizim fýstýða götürmüþ kadýn bir þiþeye bakmýþ bir adama bakmýþ ve çantasýndan bir kaðýt çýkarýp biþiler yazmýþ, adama götürmesi için garsona vermiþ.
    Garson kaðýdý adama vermiþ adam bir bakmýþ'ki þöyle yazýyor;
    - ''Bayým, eðer garajýnýzda son model bir BMW, banka hesabýnýzda 10 milyon ve bacaklarýnýzýn arasýnda'da 20 cm'lik bir þeyiniz varsa gönderdiðiniz þiþeyi zevkle kabul ederim''.
    Adam bunlarý okuduktan sonra bir an durmuþ, o da bir kaðýt çýkarýp biþiler karalamýþ ve garsona vermiþ;
    - ''bayana götür bunu'' demiþ garson notu götürmüþ sarýþýn afet kaðýdý açmýþ ve aynen þöyle yazýyor;
    - ''Sadece bilmeni istedim benim garajýmda bir Ferrari Testarosa, bir BMW 850iL ve bir'de Mercedes 560SEL var, banka hesabýmda ise tam 30 milyon dolar var ama senin gibi muhteþem bir kadýn için bile 3 cm. kestirmeye hiç niyetim yok onun için þiþeyi geri gönder''...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Golf

Bir cumartesi sabahý.. Ýki genç kadýn golf oynuyorlar. Sarýþýn olaný topu dikmiþ sopayý öyle bir savurmuþ'ki top havada kurþun gibi uçmuþ, öbür delikte golf oynayan bir erkeðe o hýzla çarpmýþ.. Kadýnlar dehþet içinde, erkeðin iki elini bacaklarýnýn arasýnda kelepçeleyip iki büklüm kaldýðýný görmüþler. Sarýþýn hýzla oraya koþmuþ ve özür dilemeye baþlamýþ..
    - ''Lütfen izin verin size yardým edeyim ben bir fizik tedavi uzmanýyým ve eðer izin verirseniz çektiðiniz acýyý azaltabileceðimi biliyorum''.
    - ''Yooo.. Yooo.. Gerek yok'' diye inler gibi konuþmuþ adam, elleri hala bacaklarýnýn arasýnda kelepçeli..
    - ''Önemli deðil birkaç dakika içinde düzelirim merak etmeyin''. Sarýþýn ýsrar etmiþ öyle ýsrar etmiþ'ki adamÝ;
    - ''Peki'' demiþ sonunda.. Kadýn çok yumuþak hareketlerle adamýn ellerini birbirinden ayýrýp iki yana sarkýtmýþ önce.
    Sonra adamý çimlere uzatmýþ. Pantolonun kemerini gevþetmiþ.. Elini içeri sokmuþ ve masaj yapmaya baþlamýþ biraz sonra sormuþ;
    - ''Þimdi nasýl hissediyorsunuz kendinizi''.
    - ''Harika'' demiþ adam.
    - ''Harika hissediyorum ama baþ parmaðým hala fena halde zonkluyor''

Kullanýcý Bilgi Menüsü

3 sarýþýn

Üç sarýþýn, detektif olmak üzere polis teþkilatýna müracaat etmiþler. Yapýlmasý icap eden bir sürü imtihandan birini idare etmek iþi Komiser Kâzým'a düþmüþ. Komiser Kâzým birinci kýza beþ saniye müddetle bir dosyadan çýkarttýðý bir resmi göstermiþ ve;
    - ''Söyle kýzým bu bir suçlunun resmi, bu adamýn bariz ne özelliði var? Bunu ileride nasýl tanýrsýn?''.
    Kýz þöyle bir durmuþ ve;
    - ''Çok kolay adam tek gözlü''.
    Komiser Kâzým resme bakmýþ ve;
    - ''kýzým bu resim profilden, yani yandan çekilmiþ, tabii tek göz göreceksin''.
    ayný resmi ikinci kýza gösterip ayný suali sormuþ ve;
    - ''Bana bak'' diye ilave etmiþ, ''Doðru dürüst bir cevap ver''. Ýkinci kýz;
    - ''Bu adamý tanýmak çok kolay çünkü adamýn tek kulaðý var''.
    Komiser Kâzým "kýzým" diye baðýrmýþ.
    - ''Bu resim profilden dedik ya adamýn suratýnýn öbür yanýný göremiyoruz, Onun için kaç gözü, kaç kulaðý olduðunu bilemeyiz''. Kâzým üçüncü kýza;
    - ''kýzým lütfen akýllý bir cevap vermeye çalýþ, beni çýldýrtma bu adamýn bariz özelliði nedir, bu adamý ileride nasýl tanýrsýn?'' diye sormuþ.
    Kýz;
    - ''Bu adam lens takýyor'' diye cevap vermiþ.
    Komiser Kâzým þaþkýn þaþkýn resme bakmýþ, ama adamýn lens takýp takmadýðýný bir türlü anlayamamýþ. Merak etmiþ, adamýn dosyasýný açýp okumuþ, dosyadaki bilðiye göre hakikaten adam lens takýyormuþ. Komiser Kâzým üçüncü kýza hayranlýk içinde;
    - ''Aferin be kýzým doðru bilmiþsin, þimdi söyle bakalým bu adamýn lens taktýðýný resimden nasýl anlayabildin?''.
    Kýz;
    - ''Çok kolay tek gözlü, tek kulaklý bir adamýn gözlük takacak hali yok ya''...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

37 Ekran Tv

Bir gün sarýþýn kadýnýn biri süslenmiþ püslenmiþ sokaða çýkmýþ gidiyor. Ýlerlerken beyaz eþya satan bir dükkana giriyor.
    Havalý bir þekilde dükkanda biraz turladýktan sonra genç kasiyer yaklaþýp;
    -Þurdaki 37 Ekran Tvnin fiyatýný öðrenmek istiyorum.
    Kasiyer;
    -Kusura bakmayýn hanýmefendi ama sarýþýnlara satýþ yapmýyoruz, der.

Bunun üzerine kadýn sinirlenir ve dükkaný terkeder. Bir hafta sonra kadýn saçlarýný siyaha boyatýr ve koyu bir makyaþ yaparak kendini esmerleþtirir. Ayný dükkana gene gelir. Dükkaný yine turlar ve kasiyere sorar;
    -37 ekran Tv satýn almak istiyorum. Fiyatý ne durumda acaba?
    Kasiyer;
    -Çok üzgünüm sarýþýnlara satýþýmýz yoktur.

Kadýn bunu duyunca çok sinirlenir ve ayrýca çok merak eder kasiyerin kendisini nasýl tanýdýðýný. Bu merakla sorar.
    -Beyefendi bu geliþimde saçýmý boyattým makyajýmý deðiþtirdim ama siz beni tanýdýnýz. Nasýl oldu bu?

Kasiyer cevap verir;
    -Çok basit hanýmefendi, o baktýðýnýz 37 ekran Tv deðil, mikrodalga fýrýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Doktor

]Sarýþýn yanmýþ iki kulaðýyla doktora gider.
    Doktor;
    - ''Kulaklarýna ne oldu''.
    sarýþýn;
    - ''Ütü yapýyordum ve telefon çaldý. Ben de telefon diye ütüyü koydum kulaðýma''.
    Doktor;
    - ''Peki öteki kulaðýna ne oldu?''.
    sarýþýn;
    - ''Lanet olasý tekrar aradý''...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Okullu sarýþýn

okuldan gelen kýz koþarak mutfaða annesinin yanýna gelmiþ;
    - ''Anne, annecim, okulda bu gün alfabeyi saydýk, herkes C'ye kadar saydý, ben G'ye kadar.. bak;
    - ''A, B, C, D, E, F, G''.
    Anne;
    - ''Aferim benim güzel, akýllý kýzým''.
    Çocuk;
    - ''Bütün bunlar sarýþýn olduðum için, di'mi annecim?''.
    Anne;
    - ''Evet, güzel kýzým''.
    Ertesi gün;
    - ''Anne, annecim, okulda bu gün sayý saydýk, herkes 4'e kadar saydý, ben 9'a kadar.. bak, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9''.
    Anne;
    - ''Aferim benim güzel, akýllý kýzým''.
    Çocuk;
    - ''Bütün bunlar sarýþýn olduðum için, di'mi annecim?''.
    Anne;
    - ''Evet, güzel kýzým''.
    Ve ertesi gün;
    - ''Anne, bu gün beden eðitimi dersinde soyunma odasýndaydýk, bütün kýzlarýn göðsü tahta gibi dümdüzdü, bir tek benim göðüslerim kocamandý. Bu da sarýþýn olduðum için di'mi annecim''.
    Anne;
    - ''Hayýr yavrum, onlar 7 sen 24 yaþýnda olduðun için''...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Striptiz

Kiz stiriptiz barda çalismaya baslar ve bu ilk isi oldugundan çok heyecanlidir.
    Sahneye çiktigi anda seyirciler alkislamaya baslar... Kiz müzik esliginde
    üzerindekileri yavas yavas çikartmaya baslar. Seyirciler çilginca alkislamaktadir.
    Önce gömlek gider. Seyirci hala çilginca alkislamaktadir. Etegini çikarttiginda
    alkis sesleri biraz azalir. Sütyen çiktiginda alkis sesi biraz daha azalir. En son
    don çiktiginda ise salonda neredeyse tek bir alkis sesi duyulmamaktadir.
    Kiz birden tereddüte düser, sahneye yakin bir adama yaklasir ve sorar :
    - Beni begenmediniz mi? Neden alkislamiyorsunuz?
    - Ne begenmemesi ? Bayildik ama tek elle nasil alkislayalim

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri