Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Sergen: Ýlk kez aðladým..!

  1. #1
    Users Awaiting Email

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Sergen: Ýlk kez aðladým..!

    Yuvamdan ikinci defa koparýlýyorum ama ilk kez aðladým. Sýkýntýdan uyuyamadým... Bu sözler, Beþiktaþ’tan ayrýlmak zorunda býrakýldýðý için 2.Lig B Kategorisi takýmlarýndan Etimesgut Þekerspor’la sözleþme imzalayan Sergen Yalçýn’a ait.

    O, yalnýzca alt yapýsýndan yetiþip zirveye çýktýðý Beþiktaþ’ýn deðil, Türk futbolunun da en önemli yýldýzlarýndan biri. Yaptýðý bir hareketle tribünleri ayaða kaldýran, "yýldýz" sýkýntýsýnýn çekildiði dönemde, doyumsuz ziyafetler sunan bir isim.

    Ýþte böylesine bir oyuncu Sergen Yalçýn. Yedek kaldýðý zaman, "niye oynatýlmýyorum" diye sýzlanmadý, hocasý "çýk oyna" dediði zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalýþtý. Ne de olsa yuvasýydý Beþiktaþ. Ancak, Jean Tigana’nýn "Onu istemiyorum" sözleriyle yýkýldý, kalmak için elinden gelen her þeyi yaptý ama nafile...

    Beni zorla kopardýlar

    Sonunda çaresiz Baþkent’in yolunu tuttu. Sýkýntýlýydý, gözyaþlarýný zor tutuyordu... Ýçini döken Sergen, þunlarý söyledi: "Ýnsan sevdiði renklerden koparýlýrsa ne yapar diye düþündüm. Benim Beþiktaþ’a olan sevgim bambaþka. Tarif edilemez. Beþiktaþ’tan ikinci kez koparýlýyorum. Yönetimden, ’Gel Sergen, bu takýmýn abisi sen ol’ denmesini beklerdim. Ben, yaþamým boyunca gittiðim kulüplerde hiç para konuþmadým. Hele Beþiktaþ’ta, paranýn sözünü bile etmedim. Hakkým olaný mutlaka almýþýmdýr. Beþiktaþ’ta ’para yok, gel otur’ deseler, sesimi çýkarmazdým.

    Lig bitmeden arkadaþlarým Trabzonspor ile yapacaklarý son maça hazýrlanýrken ikinci baþkanýmýz Murat Aksu, benimle çalýþmak istemediklerini söyledi.

    Soyunma odasýnda Jean Tigana ile karþýlaþtýðýmda, Fransýz hoca oldukça mutluydu. ’Beni istememesi için bir neden yok’ diye düþündüm. Ancak, yanýlmýþým.

    Yusuf hocam haklýymýþ

    Hiç unutmuyorum, rahmetli Yusuf Tunaoðlu beni alt yapýda çalýþtýrýrken bir gün kulaðýma ’Sen büyük yeteneksin. Ama yarýnlarýn dikenli gül bahçeleri ile kaplanacak. Bazen diken batacak, bazen güleceksin. Þunu unutma, top ayaðýna yapýþtýkça sen var olacaksýn. Ayaktaysan yaþayacaksýn’ demiþti. Yusuf hocam ne kadar da haklýymýþ. Evet, dimdik ayaktayým.

    Yürümeye ve topu oynatmaya, tribünleri ayaða kaldýrmaya devam edeceðim. Kýrgýnlýklarýmý içime attým. Kalbimin her zaman Beþiktaþ’ta olduðu bilinmeli.

    Ben, maalesef bazý medya organlarýnda futbolumla, attýðým gollerle deðil, özel yaþantým nedeniyle eleþtirildim.

    Dimdik ayakta öleceðim

    ’Sergen, Ýkinci Lig’e düþtü" diyenlere, gülüp geçiyorum. Hiç üzülmedim. Çünkü ben, onur mücadelesi yapýyorum. Bugüne kadar hep dik oldum. Dimdik ayakta öleceðim. Bunlarý söyleyenler Türk futbolunun temel taþlarýnýn ikinci ve üçüncü ligler olduðunu bilmiyorlar.

    Beþiktaþ yönetimi ile aramda kýrgýnlýk olmadýðýný söylersem yalan olur. Ama ben bunu içime atýyorum.

    Bir ara futbolu býrakmayý düþündüm. Beþiktaþlý Sergen olarak doðmuþtum, öyle ölmek istiyorum. Beþiktaþlý Sergen olarak öleceðim! Kiþiler bugün var yarýn yok. Ama kurumlarýn devamlýlýðý vardýr. Kurumlarý ayakta tutan deðerler vardýr. O deðerler kaybolmamalý.

    Baþkentliler hazýr olun

    Bugüne kadar hiçbir teknik adamla sorun yaþamadým. Yaþamam da. Þekerspor’un teklifini son durak olarak kabul etmedim. Ayaklarým kopana kadar yeþil sahalarda olacaðým. Çünkü Þekerspor yönetimi benim gibi önemli kilit isimleri bir araya topluyor.

    Þekerspor’da rahat kafa ile futbol oynayacaðým. Ben bu yaþýma kadar futbol hayatýmda çok zor günler yaþadým. Devamlý gereksiz eleþtiriler ve saçma sapan konuþmalar içinde yer aldým. Burada çok güzel bir oluþum var. Türk futboluna katkýda bulunmak isteyen bir baþkanýmýz var. Ýyi iþler yapacaðýmýz kanýsýndayým. Ben bugüne kadar hep þampiyonluk hedefleyen ve baþarýlar kazanmak arzusunda olan takýmlarda oynadým. Þekerspor’da büyük iþler yapacaðýmýzdan kimsenin þüphesi olmasýn. Þekerspor Baþkaný Hýzýr Demir ve yönetim kurulunun bana olan inançlarýný ve güvenlerini boþa çýkarmayacaðým.

    Teknik direktörümüz Bahri Kaya ile 20 Haziran’da start alacaðýz. Þekerspor, hedefleri olan bir takým. Süper Lig hedefler arasýnda. Baþkentli futbolseverler þölene hazýr olsun.

    Gönlüm hala Beþiktaþ’ta

    Son olarak yine siyah beyazlý taraftarlara sesleniyorum. Onlarý çok seviyorum. Bana destek olduklarý için çok teþekkür ediyorum. Beþiktaþ’a bir gün yönetici ya da antrenör olarak döneceðim, Umarým önümüzdeki sene þampiyon olurlar. Gönlüm her zaman onlarýn yanýnda."

    Sergen adýný silemezler

    Ýngiltere’de Chelsea’ye attýðým 2 gol... 100. yýlda G.Saray’ý yenerek þampiyonluða ulaþmamýz... F.Bahçe’ye Kadýköy’de benim attýðým 2 golle taktýðýmýz çelme... Hepsi bana ayrý bir heyecan veriyor, hýrslandýrýyor. Bugün çocuklarýna ’Sergen’ adýný koymuþ binlerce aile var. O isimleri de mi silecekler? Bazen düþünüyorum, ’Tigana beni neden istemedi?’ diye. Yok, iþin içinde baþka þeyler var. Onursal baþkanýmýz Süleyman Seba’nýn neden evlenmediðini þimdi daha iyi anlýyorum.

    Evimi, ruhumu deðiþtirmedim

    Beþiktaþ’tan Ýstanbulspor’a giderken siyah beyazlýlara, en yüksek bonservis ücretini kazandýrdým. Beþiktaþ’a dönemin yöneticisi Muzaffer Nasýroðlu tarafýndan getirilince dünyalar benim oldu. Ýlk transfer ücreti ile satýn aldýðým evim Fulya’da. F.Bahçe’ye gittiðimde bile evimi ve ruhumu deðiþtirmedim. Çevrem, arkadaþlarým ve havasýný teneffüs ettiðim tek yerin Beþiktaþ olduðunun bilinmesini isterim.

    Kaynak:Hürriyet

  2. #2

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    cok ayýp ettiler sergene cokkk fubol bu kadar nankör bir oyunmu acaba ? hiçmi vefa örnekleri yok

    ama artýk sergen gibi bir yýldýzý rahat rahat göreceðim nasýl olsa oynacaklarý stad bana cok yakýn sezon acýlsýn inþallah beraber cekilmiþ fotolarýda veririm
    Konu tike® tarafýndan (08-06-2006 Saat 14:21 ) deðiþtirilmiþtir.

  3. #3
    Users Awaiting Email

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Bir Beşiktaşlı olarak bu konuda çok söyleyeceğim şey var...Ama düşüncelerimi direk Bjk nın resmi sitesine yazacam...Vefa sadece bir semtin adı değildir...!!!

  4. #4

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    herşey mutlaka son bulacaktır. vefa ödemeklerde dahil.

  5. #5

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    bu adama çok ayıp ettiler... bu kadar tecrübeli bi futbolcu olduğu halde oynatılmadığı maçlarda sesi bile çıkmıyodu... fenerbahçedende daum pierre van hooijdonk'u böyle göndermişti... sergene çok yazık oldu...ben yönetimin yerine olsam sergen yerine jean tiganayı gönderirdim...

  6. #6

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    para için yaptı denebilir

  7. #7

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Alýntý vaneruydu Nickli Üyeden Alýntý
    para için yaptý denebilir
    yani 500.000 dolar içinmi yaptý :49:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •