Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Aziz Yıldırım : "G.Saray'a gidebilirsiniz"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aziz Yıldırım : "G.Saray'a gidebilirsiniz"

Aziz Yıldırım, dün birkaç günlüğüne yurtdışına çıkmadan önce Emre, Alex, Lugano, Volkan Demirel ve Aykut Kocaman ile ayrı ayrı özel görüştü.
    Sabah Gazetesi'nin bugün tarihli baskısında yer alan iddialı haber şu şu şekilde devam ediyor;

Önce takımın iki kaptanı Alex ve Emre Belözoğlu'nu çok ciddi şekilde uyaran başkan daha sonra da Lugano'yu odasına çağırdı.

Ardından Volkan Demirel'e takıma ağabeylik yapması gerektiğini söyleyen başkan son olarak da teknik direktör Aykut Kocaman'ı yanına alarak hocaya desteğini belirtti.

G.SARAY'A GİDEBİLİRSİNİZ
    Aziz Yıldırım'ın dün ilk görüştüğü isimler Alex ve Emre oldu. Young Boys maçının ardından ilk kez bir araya geldiği takımın lider futbolcularını sert bir şekilde uyaran Yıldırım'ın toplantıda Alex'e dönerek "Zico'yu istemediniz gönderdim" dediği, daha sonra Emre'ye de "Aragones'i istemediniz gönderdim" dediği öğrenildi.

Yıldırım, "Fransa gol kralı 1 milyon 400 bin Euro'ya oynuyor. Siz burada 3.5 milyondan aşağı kazanmıyorsunuz. Ya adam gibi oynarsınız ya da Galatasaray dahil nereye istiyorsanız gidersiniz. İki yıl sonra zaten görevi bırakacağım, borçları temizleyip gideceğim. Bu iki yılda iki şampiyonluk istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı. Başkanın görüşme esnasında yumruğunu birkaç kere masaya sertçe vurduğu ve kapıyı tekmelediği de öğrenildi.

LUGANO DA SORGUDA
    Yıldırım daha sonra Lugano'yu da kulübe çağırarak "Kafa karıştırma. İstiyorsan gidebilirsin. Kalacaksan da adam gibi kal ve yürekten oyna. Gitmek istersen seni tutmayız" diye çıkıştı. Lugano'nun ardından Volkan Demirel'i çağıran Aziz Yıldırım, son maçlarda takımın alkış toplayan ender isimlerinden olan kaleciye "Sen bu takımda hiç birinci kaptan olmadın ama takımın en tecrübelisi sensin. Kaptandan öte ağabeysin. Herkese sahip çık ve onlara doğru yolu göster, sorumluluk almalarına yardım et. Bu konuda sana çok güveniyorum" dedi.

Son olarak teknik direktör Aykut Kocaman'ı odasına çağıran Yıldırım, "Takımın patronu sensin. Bildiğin yolda yürü. Ekonomi olarak da istediğim yolda gidiyorsun. Kulübü borçsuz hale getireceğiz. İstediğin gibi çalış" diyerek moral verdi. Yurtdışına çıkan Yıldırım'ın yakın dostlarına "Biraz kafamı dinlemem lazım. İki gün yokum" dediği bildirildi.

5 FUTBOLCUYA NEŞTER
    Öte yandan Fenerbahçe'de Young Boys maçının ardından gönderilecek isimler de netleşmeye başladı. Volkan Babacan, Deivid ve Önder dışında ilk Young Boys maçında kırmızı kart gören Kazım'ın da kendisine verilen şansı teperek gönderilecekler arasına isminin eklendiği konuşuluyor. Gönderilmesi beklenen son isim ise mutsuzluğu her halinden belli olan Semih...

Kaynak : Sabah

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yani aziz galata sarayı çöp tenekesi mi sanmış biz delimiyiz de emreye 3,5 milyon euro verelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paranız olsa valla verirsiniz ama galata sarayın parası yok hem kızma arkadaş aziz yıldırım her ne kadar fener bahçe başkanı olsada galata saraya faydası çok aziz yıldırımın zamanında kazandığınız şampiyonluklardan belli değilmi selamlar yalnış teknik direkdör seçimleri ve yalnış transferlerden dolayı vede haluk ulusoyun desteklerinden dolayı kazanılan şampiyonluklardan belli olmuyormu yine iyi transfer yapar galata saray sonra olur 4üncü pardon 3 üncü

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pardon biz ikinciliklere sevinen taraftar değiliz o yüzden emre bize bedavada olsa yaramaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkes kendi evinde mutlu.
    bize gelmesinde nerelere giderlerse gitsinler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sene ligde 4 büyüklerin işi çok zor anadolu takımları gümbür gümbür geliyor.çok ligimize kalite gelecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim takımda hain emreyi bekliyodu fb bıraksında hemen alalım diye.bunun sonuda fatih akyel ve tümer metin gibi olacağı gözüküyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aziz beyin boynu iyice bükülmeye başlamış becermiyorsan sen gitmelisin diyorum sayın aziz yıldırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

durun hele 2 gün adam avrupada (belkide isviçrede)kafasını dinleyip gelsin.....yakında taktik vermeye soyunma odasınada iner nede olsa düzcede amatör ligde top oynamışlığı var......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istedikleri takıma gitsinler ama GALATASARAYA gelmesinler
    Bana Ümit Bağlama Ben Toprağa Sözlüyüm....

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri