Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Vee F.Bahçe Niang'ı bitirdi!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vee F.Bahçe Niang'ı bitirdi!

Kanarya sonunda golcüsüne kavuşuyor! Sarı-Lacivertli yönetim 10 milyon Euro karşılığında Fransa Ligi’nin son gol kralını ‘Fenerbahçeli’ yaptı.

Sarı-Lacivertliler uzun süredir uğraş verdiği forvet transferinde mutlu sona ulaştı. Asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve Murat Özaydınlı Marsilya yöneticileriyle dün bir araya gelip 10 milyon Euro’ya Senegalli golcüyü kaptı. Niang bugün açıklanacak.

YİNE FRANSA’DANFenerbahçe sonunda golcüsüne kavuştu. Uzun süre Rennes’in yıldızı Asamoah Gyan’ın
    peşinde koşan ancak Fransız ekibinin sürekli sorun çıkarması üzerine rotasını Mamadou
    Niang’a kıran Sarı-Lacivertliler Senegalli futbolcuyu renklerine bağladı.

2 gündür Fransa’da bulunan asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve Murat Özaydınlı, Aykut
    Kocaman’ın ‘1 numaralı isteği’ Gyan için kulübü Rennes’i ikna edemeyince Marsilya’ya
    geçti.

Son 1 hafta içinde 3 kere “Niang’ı satmamız imkansız” diyen Fransız kulübünün
    başkanı Jean-Claude Dassier masaya oturan Sarı-Lacivertli yönetim 10 milyon Euro
    karşılığında Fransa Ligi’nin son gol kralını ‘Fenerbahçeli’ yaptı.

2.8 MİLYON EURO ALACAKSenegalli futbolcunun bugün resmen açıklanması bekleniyor. 31 yaşındaki Mamadou Niang ile 3 senelik sözleşme imzalanacağı belirtildi. Siyahi yıldız da yıllık 2.8 milyon Euro
    ücret alacak. Bu arada Niang dün son kez Fransız ekibi Marsilya’nın formasını giydi. Takımının evinde Caen’e 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Senegalli futbolcuya maç öncesi ilgi büyüktü. Taraftarlar uzun süre Niang lehine tezahüratlarda bulundu. Tecrübeli oyuncu da Marsilyalı taraftarların sevgi
    gösterilerine alkışlarla yanıt verdi.

Kaynak: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

guiza gibi elde patlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahcenin Kendi sitesi bu haberi yayınlamamış daha

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Belki onlarda inanmıyorlar daha )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu bu futbool okullarında hiç mi futbollcu yetiştiremiyoruz.şahsen dışarıdan şu geldi bu geldi dendiğinde sevinemiyorum.aksine üzülüyorum.çünkü 1907 lerde kurulan bir kulüp eğer halla kendi golcüsünü yetişteremiyorsa kulüp olamamış demektir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri