REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: CHP’de 2. kaset skandalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart CHP’de 2. kaset skandalı

CHP'de bir kaset skandalı daha patladı. Bu kez de yine partinin önemli bir isminin yatak odası görüntüleri internete düştü

Baykal kasetinin ardından CHP'de kılıçlar çekildi. Habervaktim.com isimli sitedeki habere göre, şimdi de Kılıçdaroğlu'na yakın bir isim olan Hamzaçebi'nin yatak odası görüntüleri internete düştü.

yourfilelink.com adlı video paylaşım sitesinde yayına konulan bir “yatak odası” videosunda, CHP Trabzon Milletvekili ve Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi'nin adı geçiyor. Görüntülerdeki kişilerin CHP'li Hamzaçebi ile S.K. adlı bayan olduğu iddia ediliyor.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siyasetide rezil ettiler , bu kadar çirkef bir siyaset görmedim ne hallere düştük sandıkta yenemiyorsan belden aşağı vur , unutulmamalıdır çekenleride belki çekiyorlardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların döneminde siyaset rezalet ve entrikalar yumağı olmuş,devletde ciddiyet kalmamıştır.köklü millet-devlet anlayışından kabile-bedevi anlayışına bir geçiş yaşıyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

chp de bu 2. kaset şoku...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çekenleride belki çekiyorlardır
    buna katılıyorum; hatta belki değil kesinlikle çekiyorlardır.zamanı gelincede ortaya çıkarırlar.yani okyanus ötesi süpürmeye,sifonu çekmeye karar verince ortaya çıkar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bide p0rn0 yasak diyorlar
    herkes çekiyo yatak odası hikayelerini artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abd ve avrupada butür kaset skandallarında bahsigeçen siyasetçi bir dakika bulunduğu mevkide kalamaz...seçmenine hesap veremez çünki seçmen onu tbmm zamparalık yapsın diye yollamaz...aksi taktirde camii imamı gaz çıkarırsa cemaatin ne çıkaracağını bilmeyeniz yoktur...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kirli oyunlarla...hangi parti olursa olsun yıpratılması hiç de etik değil..........
    sandıktır aslolan..........
    gerisi alçakça bir komplodur....hırsızında suçu olsa bile........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu kirli oyunlarla...hangi parti olursa olsun yıpratılması hiç de etik değil..........
    sandıktır aslolan..........
    gerisi alçakça bir komplodur....hırsızında suçu olsa bile........
    erdal kırk yılda bir tarafsız ve doğru laf söyledin ha , bak bu lafını alkışlıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu zamana kadar böyle skandalların çok olduğu hiç bir dönem görmedim.yav bu kadar mı tatlı bişeymiş bu koltuk sevdası halk esnaf perişan durumda adamlar nelerin peşinde.yazık çok yazık.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri