MHP hiç bir zaman oy kaygısıyla hareket etmemiştir
ıste bu lafa gulerım hemde katılarak.![]()
Teşekkur: 0
MHP hiç bir zaman oy kaygısıyla hareket etmemiştir
ıste bu lafa gulerım hemde katılarak.![]()
gül gülde canım kardeşim mhp hiçbirzaman birilerinin hocalarının dediği gibi milli görüş kimliklerini çıkarıp milleti aldatmadı yada sermayenin oyuncağı olup memleketi satmadı tüm işletmeleri yabancılara komisyon karşılığı satmadı milleti etnik kimliklerle boğuşturup yan gelip yatmadı ama bunlara rağmen gülmek size yakışıyor durmak yok yola devamın anlamı bu olsa gerek
Bu Parti, Hareket, Dava, Ülkü; binlerce şehit vermiştir.
Asılmış, işkence görmüş, hapislerde çürümeye terk edilmiştir.
Olaylar, provokasyondur, oyundur, birilerinin tezgahıdır o başka bir şey.
Ama Şehitler Gerçektir.
MHP haricinde, kanıyla hangi parti mücadele vermiştir.
Şimdiki iktidar olanlar, o zaman Camilerimiz bombalanırken neredeydi acaba???
Siz gülün, hem de katılarak.....
evet sözlerinde çok haklısın kardeş binlerce şehit vermiştir
kimlere karşı solculara kominstlere karşı
şimdi kimlerle kolkolayız solcularla koministlerl
.ülkücüler
Asılmış, işkence görmüş, hapislerde çürümeye terk edilmiştir.
ama şimdi bu anayasaya hayır diyoruz.
MHP haricinde, kanıyla hangi parti mücadele vermiştir.
Şimdiki iktidar olanlar, o zaman Camilerimiz bombalanırken neredeydi acaba???
şimdiki iktidarın o zaman nerde olduğunu bilmem ama
bizim o camileri bombalayanlarla beraber olduğumuzu biliyorum
SEVGİLERİMLE..............
S.A.Kıymetli kardeşim sen o zaman 12-13 yaşındaymışsın o zaman neler olduğunu bilememediğin veya hatırlamadığın için ÜLKÜCÜLERin ne çileler çektiğini bilemezsin.bilebilseydin hayır demezdin,olayların içinde olup çile çekseydin bütün benliğinle EVET derdin.dsp ile nasıl hükümet kurulduğunu hatırla,ecevitler bizlerin o çektiği çileleri unutarak siz katillersiniz demişlerdi.çorumda,maraşta katliam yapanlarla ortak hükümet kurmayız demişlerdi de biz o kadar kötü hakaretlere aldırmadan tabanın sesinini dinlemeyerk hükümet ortaklığı kurmuştuk.diğer partiler devleti soyarken biz seyirci kalmıştık.çaresizce en sonunda seçime gitmek zorunda kalmıştık ve bu millet partiyi sandığa gömmüştü.şimdide darbecilerin savunucusu,apocu yargı mensuplarını savunan,.başörtü düşmanı chpnin arkasından gidiliyor.Sayın rahmetli başbuğumuz ALPASLAN TÜRKEŞ(ALLAH rahmet eylesin.) olsaydı bunlarla ne hükümet kurar nede başörtü düşmanlarıyle beraber olur hayır derdi,bütün iliklerine,hücrelerine kadar EVET derdi.AEO.:45:
:45:S.A.Kahramanmaraş’ta 2 MHP’li başkandan referanduma EVET kararı
Kahramanmaraş'ta Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) iki belediye başkanı referandumda evet oyu kullanacaklarını açıkladı.
Partilerinin tutumunun doğru olmadığını söyleyen Göksun'un Büyükkızılcık Beldesi Belediye Başkanı Bayram İnce ve Afşin'in Bakraç Beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Emiroğlu, istifa edeceklerini duyurdu.
Gömlek Türkiye'ye dar geliyor
Referandumu ülkenin demokratikleşmesi için çok önemli gördüklerini; ancak partilerinin bu konuyla ilgili tutumunun doğru olmadığını ifade eden Büyükkızılcık Belde Belediye Başkanı Bayram İnce, "Bu anayasa 12 Eylül darbecilerinin hazırladığı, sıkıyönetimin hazırladığı bir anayasadır. Bu giydirilen gömleğin artık Türkiye'ye dar geliyor. Bundan dolayı ülkemizin demokratikleşmesi, çocuklarımızın geleceğinin daha aydın ve müreffeh olması için biz bu anayasa değişikliğine ben şahsen belediye başkanı olarak evet diyorum. Bu anayasa değişikliklerinin de desteklenmesini tüm arkadaşlarımızdan, hem ülkücü tabandan hem de diğer insanlarımızdan istiyorum ve temenni ediyorum." dedi.
Referandumda EVET diyeceğiz
12 Eylül Anayasası'nın rahmetli Alpaslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun uzun süre hapis yatmasına sebep olduğunu anlatan İnce, "Bu anayasa, Türk milletinin demokratik gelişimini engellemiş bir anayasa olduğundan dolayı bu yeni hazırlanan anayasaya referandumda evet diyeceğiz. Bundan dolayı da partimizle bu konuda ayrı düştüğümüzden dolayı istifa etmeyi düşünüyoruz ve istifa edeceğiz. Tüm halkımızın da bu anayasayı desteklemesini, evet demesini istiyoruz." diye konuştu.
Milletvekili ve il başkanıyla da yaptığı görüşmesinde, evet demeleri gerektiğini önceden söylediğini dile getiren İnce, "Niçin hayır dememiz gerektiğini, bana tam bir şekilde izah edemediklerinden ve ben de hayır demenin doğru olmadığını düşündüğüm ve partimle aynı görüşte olmadığımdan dolayı evet diyeceğimi söyledim." şeklinde konuştu.
Bakraç Beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Emiroğlu da referandum konusunda partisiyle uyum içerisinde olmadığını belirterek, "Biz partimizin tutumunu beğenmiyoruz. Türkiye'nin, çocuklarımızın ve yarınlarımızın geleceği için evet demek istiyoruz." açıklamasında bulundu.AEO.:45:![]()
:45:S.A.Ülkücülerin 'evet' buluşması
18 Ağustos 2010 / 08:48
12 Eylül'de cezaevlerinde işkence gören ülkücüler 'evet' demek için biraraya geldi. Aralarında camianın önde gelen isimlerinin de bulunduğu ülkücüler, "Bizlere işkence yapanların mahkeme karşısında hesap vermesini istiyoruz"dedi.
12 Eylül darbesinde cezaevlerinde işkence gören, idamla yargılanan ülkücüler, 30 yıl sonra referandumda 'evet' demek için biraraya geldi.
Çorum'da buluşan ve aralarında MHPeski il başkanlarından Orhan Polat'ın da bulunduğu ülkücüler, "Bize işkence yapanların bir dakika dahi olsa mahkeme karşısına çıkarak hesap vermesini istiyoruz" dedi.
CAMİANIN ÖNDE GELEN İSİMLERİ
Toplantıya MHP Çorum eski il başkanı Orhan Polat, 12 Eylül'de idamla yargılanan Mustafa Seyrek, Çorum olaylarında ağabeyi öldürülen Adnan Baran, cezaevinde babası gözleri önünde dövülen Baki Kabakçı, yıllarca cezaevinde kalan Mustafa Kubat, Nurettin Sarıtaş, Kazım Acar, Bekir Özdemir, İbrahim Kandemir, Latif Gölkaya, İlyas Altun, Kazım Aslan ve Hikmet Durgun gibi camianın önde gelen isimleri iştirak etti. Ülkücüler, tek tek 12 Eylül'de yaşadıklarını anlatarak neden 'evet' oyu vereceğini izah etti.
ZULME UĞRADIK
Mustafa Kubat, "İşkence altında alınan ifadelerle idam edilen, intihar süsü verilerek öldürülen sakat bırakılan her türlü baskı ve zulme uğratılan ülkücülerin bu değişikliğe 'evet' dememesi mümkün değildir" dedi. Orhan Polat, cezaevlerinde hayasızca işkencelere maruz kaldığını söyledi. Polat, "Bize işkence yapanları mahkemelere çıkaranların, bir kez olsun bir saniye olsun mahkemede hesap vermelerini istiyoruz" ifadesini kullandı.
BABAMI ÖNÜMDE DÖVDÜLER
Sungurlu Ülkü Ocakları eski Başkanı Baki Kabakçı, "12 Eylül'de babam, ağabeyim ve ben birlikte tutuklandık. Babamı 45 gün boyunca gözümün önünde dövdüler. Ama ses çıkaramadım. Bu insanların hesap vermeleri vicdanlarımızı rahatlatacaktır" şeklinde konuştu.
MHP eski yöneticilerinden Hüseyin Ceylan ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliye seslenerek, "Merhum Alparslan Türkeş'i 4 yıl 7 ay hapishaneye yatıranları yargılayacak bu yasaya neden destek olmuyorsunuz? Neden Kemal Kılıçdaroğlu'nun peşine düşüp 'hayır' diyorsunuz?" diye sorduAEO.:45:![]()
Gene süper Flash haber???
Başlığa bakıyorum; Ülkücülerin 'evet' buluşması ?
10 tane adamı toplamışlar oraya, ne karşılığında belli değil; haber yapıyorlar.
Siz de sanki bu çok önemliymiş gibi buraya taşıyorsunuz.
Hem 12 Eylül'ün hesabını soracak kim kaldı ki? 93 yaşını geçmiş Kenen Evren den mi soracaklarmış)
Bebek Katili Cani apo nun AKP ile anlaşıp, EVET kampanyası başlattığını es geçin, kiracıyım dediği villanın oğullarının üzerine tapusunun çıkmasını es geçin, daha saymakla bitmeyecek ihanetlerini es geçin, bu tür uydurma, kurgu haberlere sarılın.
Hiç merak etmeyin, 10 tane .... AKp nin borazanlığını yaptı diye; Ülkücülerin kararı değişmez!!!
Konu drvet06 tarafından (18-08-2010 Saat 12:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: ek
12 eylülden hesap sorulamayacağını tüm dünya öğredi;ama arkadaşlar hala öğrenemedi.ilginç..
bakar mısınız şu hale....
nerden nereye....demek 12 eylül'den hesap sormak...sormayı murad etmek bilee... sizi yaralıyo haa...
kraldan çok kralcılık bu olsa gerek....
eminim ki başta kenan evren olmak üzre....bilumum darbeci paşalar...sizle gurur duyuyordur...
tamam sen üzülmeyesin diye hesap sormayız demek isterdim amaa....
size rağmen...sizn haklarınızı koruyacağız....
size işkence edenlerin hesabını biz soracağız....
ve gene size rağmen alpaslan türkeşin tırnaklarını söken işkencecilerden hesabı biz soracağız....
bu hesabı...bir "evet" diyerek soracağız...çünkü bir evet demek...geçmişin işkenceci kafalarının tabutuna büyükçe bir çivi çakmaktır....
aman siz ke yfinizi bozmayın ve statükoya...işkencecilerinize sıkı sıkıya sarılın....!!!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri