Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bakar mısınız şu hale....
nerden nereye....demek 12 eylül'den hesap sormak...sormayı murad etmek bilee... sizi yaralıyo haa...
kraldan çok kralcılık bu olsa gerek....
eminim ki başta kenan evren olmak üzre....bilumum darbeci paşalar...sizle gurur duyuyordur...
tamam sen üzülmeyesin diye hesap sormayız demek isterdim amaa....

size rağmen...sizn haklarınızı koruyacağız....
size işkence edenlerin hesabını biz soracağız....
ve gene size rağmen alpaslan türkeşin tırnaklarını söken işkencecilerden hesabı biz soracağız....
bu hesabı...bir "evet" diyerek soracağız...çünkü bir evet demek...geçmişin işkenceci kafalarının tabutuna büyükçe bir çivi çakmaktır....

aman siz ke yfinizi bozmayın ve statükoya...işkencecilerinize sıkı sıkıya sarılın....!!!

Şimdi işte olay bu sanırım.
Millete gerçek derdini unutturup 30 yıl öncesinin hesabını sordurmaya çalışarak kafa karıştırıp aptal saptal şeylere yorum yaptırıp yok ona yapılanı biz soracağız yok buna yapılanı o soracak.
Bırakın bunları kardeşim sen bölünüyor ve ayrıştırılıyorsun kalk bunun hesabını sor bunu tartış.
işsizlik hat safhada devletin her kademesi bir birine girmiş eğitim yerlerde sürünüyor sen kalkmış evet hayır oyunu oynuyor 30 yıl öncesinin hesabını soracağım diyorsun hadiii ordan.
Sahi ya 30 yıl öncesinin hesabını kimden soracak bu zaatlar oda muamma Kenan EVREN'denmi? böhh 90 küsür yaşında sorsan ne olur sormasan ne olur he kimin yaşı tutar kimin tutmaz onu bilemem ama ben 12 eylül dönemi öncesini yaşadım saat 18.00 itibari ile evlerimize kapanım dışarı çıkamazdık sağdan soldan mermiler uçar bugün hangi arkadaşımız okulda taranacak diye korku ile yaşardık yalanmı?
Bir asker olarak darbeyi savunmanın ahmaklık olduğunu en açık düşüncelerimle ifade etmek isterim ama ül***i o duruma getirenlerin hiç mi suçu olmadığını düşünmenizi isterim.
Bu foruma ilk üye olanlardanım nedeni Teknolojiyi sevmem ve güzel paylaşımlar bulmamdı ama ne yazıkki uzun zamandır forumda (erdal05)militan arkaşlar gezinmekte ve maalesef buda beni son derece rahatsız etmekte.
arkadaşımın dediği Gibi haburu unutma ve unutturma zira evet çıkarsa açısını çok fena yaşayacağız.
En batıdan en doğuya kadar en kuzeyden en güneye kadar bu ülke için kanını döken tüm şehitlerimiz için sağlıklı ve hayırlı karar verin.
Ne Mutlu Türküm Diyene.