Burada ne 12 Eylül'den hesap sorma var. Ne o zaman asılanların yüreğine su serpmek var. Bunlar insanları aptal zannediyorlar. Neyin hesabını kimden soracaksınız. Önce faili meçhullerin zaman aşımına uğramadan suçlularını bulun. 12 Eylül geçmiş bir kere. Eğer 12 Eylül mağdurları gerçekten bu değişen maddeleriyle anayasyı benimsiyorsa onlar 12 Eylül'de de boşuna sıkıntı çekmişler. Ben zannetmiyorum. O günlerde üniversite öğrencisiydim ve çok iyi biliyorum. Neler yapıldı. Bu anayasada yapılan değişiklikler güncel suçlardan yargılanmamak için hazırlandı. Herkes iyi düşünsün. Sonra bu CHP,MHP sorunu değil. Bu tüm Türk insanının sorunudur. Sorumluluk; her bireyin siyaseti bırakıp düşünmesi gerekir.
Bir de yukarıdaki yazılarda Yaşar Okuyan'ı eleştirmiş. Vay be ben MHP'li değilim ama Yaşar Okuyan ki bu davası uğruna küçük yaşlarda mücadelesini vermeye başlamış. (Afedersiniz ama Yaşar Okuyan eleştirenler kadar ... ......r.) Ama vatan söz konusu olunca siyasi düşünceyi bir kenara bırakıp mücadeleye başka taraftan da devam etmiştir. Ne oldu Yaşar Okuyan fikir mi değiştirdi hayır. İşte o yüzden Türk Ulusu zor anlarda birlik ve beraberlik içinde olacaktır.
Söz konusu Vatan (Hele Güzel Ülkemiz Türkiye) ise gerisi teferruattır.

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri