REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
12 sonuçtan 11 ile 12 arası

Konu: d smartı iptal etmek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart şikayet

d-smart+smile max paket üyesiyim. 5 aydır kullanıyorum ve ilk kurulumu yapılırken ikametgah değişikliği yapacağımı bir problem olup olmayacağını özellikle sordum.Sonuçta 24 ay taahhüte gireceğimden üzerine basa basa vurgulamama rağmen bir sorunla karşılaşmadan bunu yapabileceğimi söylediler. Şu anda değiştirmiş olduğum adresimde kurulum yapılamıyor,çanak antenim var fakat balkonumun ve evimin konumu açısından çanak sinyali almıyormuş.Çatıda yok,peki ben bu hizmeti kullanmayı ve ödemesini yapmayı taahhüt ederken kullanım şartları şeklinde bir bildirimde bulunulsaydı,ev doğuya baksın yok batıya baksın yada heryerden çekmez hanımefendi denseydi,ben 24 ayın altına imza atar mıydım. Şuan bana söyledikleri yapabileceğimiz birşey yok. ben bu hizmeti kullanmak istiyorum ve kullanamıyorum onlarda bunu kullanarak benden ödemeyi tahsil edecekler yada kalan 19 ay boyunca 59 tl kullanmadığım bir hizmeti ödemek zorunda kalacağım.

bu nasıl bir müşteri memnuniyeti,ki paket program olduğunu söylüyorlar,d-smartı arıyorum smile için yuvarlak cevaplar veriyorlar,smile arıyorum biz bilmeyiz smartı arayın diyorlar,bu nasıl bir kurumsallık. Artık gerçekten uğraşmaktan sıkıldım. D-SMART kesinlikle insanları kandırma ve kaliteli hizmet sunmadan parasını alma üzerine kurulmuş bir bakkal dükkanı... kimseye tavsiye etmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paralı platromlara sırf film seyretmek için üye oluyorsunuz normal internet üyeliğini limitsiz sınır üyelik yap istediğin kadar internete gir istediğin kadar film indir niye 45 ödersiniz film seyretmekiçin alın 1. hd bilgisayar sonra da nterneti sınırsız ve limitsiz yap ne başın ağırır ne dişin. üstelik hd olarak seyret

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri