Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
47 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Hayvanlar alemi fıkraları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nuhun Gemisi

Gemide çiftleşme olmasın diye de her çiftin erkeğinin penisini alarak fişlerler ve bu fişin bir eşinide sahibine verirki tufan bitiminde gemiden inerken penisini geri alabilsin.
    Bir köşede fare çiftinin dişisi erkeğinin kafasını ütülemektedir.
    Dişi fare,"Ne oldu bak benden farkın kalmadı işte.Hani nerede senin erkekliğin?Karıdan farkın kalmadı.Dır dır dır vır vır vır..."
    Bu muhabbetten sıkılan erkek fare hışımla yerinden kalkar,"Ben dolaşmaya gidiyorum" der.
    Bir süre sonra geri döndüğünde dişi fare kaldığı yerden devam eder.
    "Erkek müsfettesi seni ne oldu?dolaştın dolaştın havanı aldın dimi?İbne oldun sen artık.Dır dır dır vır vır vır..."
    İyice sinirlenen erkek fare sinsi sinsi gülerek dişinin kulağına eğilerek.
    "Bana bak kadın demin eşeğin fişini çaldım. Gemiden indiğimizde gününü göreceksin."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evde Bekleyen

Aslan ile boga birgün kafalari cekiyormus. Saat gece 12 ye dogru Aslan saate bakmaya baslamis.
    Boga : hayrola aslan kardes, senki ormanlar kralisin sana yakisiyormu, yengedenmi korkuyorsun.
    Aslan: Senin gibi evde bizi bekleyen bir inek olsa problem yok, evde bizi bekleyen bir aslan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tuz

Bir grup kaplumbağa pikniğe gitmeye karar vermişler. Bunlar böreklerini almışlar, koyulmuşlar yola... Piknik yerine gitmeleri de 1 yıl sürmüş. Kaplumbağalar da tuz olmadan yaşayamazlarmış yolda giderken bütün tuzu bitirmişler.1 yıl geçmış sonunda piknik yerine ulaşmışlar neyse böreklerini açmışlar bir bakmışlar ki; tuzları bitmiş. Elbette tuzsuz yaşayamazlar, kim gitsin derken en yaşlıları gitse gelene kadar ölür en iyisi "en gencimiz gitsin" demişler. Genç kaplumbağa da kabul etmiş ama "bir şartım var" demiş:
    - Ben gidip gelene kadar kimse bu börekleri yemeyecek.
    Herkes kabul etmiş.
    Genç kaplumbağa gitmiş. Aradan 6 ay geçmiş yaşlı kaplumbağa ölmek üzereymiş, herkes "sen ye yaşlısın ölüceksin." demiş.
    O :
    - Hayır söz verdim gelene kadar yemiyecem.
    1 senenin dolmasına cok az kalmış ki yaşlı kaplumbağa dayanamamış tam elini böreğe uzatmış çalıların arasından genç kaplumbağa çıkmış:
    -Yaa ! Demek ki gitseydim börekleri yiyecekmişsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maymun ve toplar

Adam maymunu ile bara gidip bir viski ismarlamis. Barmen içkiyi hazirlarken maymun kasla göz arasinda kösedeki bilardo masasina ziplayip toplardan birini yutuvermis.
    Barmenin "hop noluyo" diyip yetismesine firsat kalmamis.Adam;
    -Yav önemli degil kaç lira ise öderiz, bizim maymun böyle iste demis.
    Bir hafta sonra adam ve maymunu tekrar ayni bara gelmisler. Adam viskisini ismarlamis. Maymun da bu sefer yandaki tabureye çikarak barin üzerindeki erik kasesinden bir adet erik alip önce incelemis, sonra dikkatlice makatina sokmus, sonra çikarip agzina atmis.
    Bu sefer napacak diye maymunu dikkatlice izleyen barmen saskinlikla;
    -Senin maymun sapitti galiba? ..Adam:
    -Sorma yahu demis, geçen haftaki bilardo topu olayindan beri hiçbirseyi ölçmeden yemiyo artik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ormanların Kralı

Bir gün,bir aslan,bulunduğu ormanın kralı olduğunu göstermek istemiş.İlk önce bir tavşana rastlamış.Sormuş;
    -Bu ormanın kralı kim diye
    Tavşanda korkarak;
    -Sizsiniz!!! demiş.
    Aslan sonra ilerde bir tilki görmüş yanına koşarak gitmiş ve;
    -Bu ormanın kralı kim? diye sormuş.
    Kurnaz tilki hemen;
    -Sizsiniz efendim demiş.
    Sonra aslan ilerde bir kurt görmüş yanına gitmiş ve;
    -Bu ormanın kralı kim?diye bagırmış.
    Kurtda;
    -Sizsiniz efendim demiş.
    Daha sonra aslan son olarak ilerde bir fil görmüş ve koşarak filin yanına gitmiş.
    -Bu ormanın kralı kim?diye bagırmış.
    Fil bir vurmuş aslana,aslan 4-5 metre uzamış.Sonra koşarak filin yanına gelerek bir daha bağırmış;
    -Bu ormanın kralı kim lan?diye.
    Fil yine vurmuş.Aslan 4-5 metre uzamış.Aslan bu sefer sinirlenmiş file doğru komuş;
    -Bilmiyosan bilmiyom de lan ne vurp duruyosun. demiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maymun [#3046]Maymunun biri bir gün ormanın derinliklerine doğru yol alıyormuş. Birden karşısına son hızla kaçan bir ayı çıkmış. Seslenmiş :
    -- Hoop ayı kardeş niye kaçıyorsun ?
    -- Hiç sorma maymun kardeş, ormanı maliyeciler bastı.
    -- Eeee ne var bunda?
    -- Eeesi varmı bende kürk, hanımda kürk, çocuklarda kürk ben kaçmayım da kimler kaçsın?
    Ayı kaçarken maymun da yoluna devam eder. Bir süre sonra karşısına hızlı bir şekilde kaçmaya çalışan kaplumbağa gelir. Maymun sorar :
    -- Hooop kaplumbağa kardeş niye kaçıyorsun?
    -- Hiç sorma maymun kardeş, ormanı maliyeciler bastı.
    -- Eee ne var bunda ?
    -- Eeesi varmı, bende ev, hanımda ev, çocuklarda ev ben kaçmayım da kimler kaçsın deyip kaçmaya devam eder.
    Maymun da ormanın derinliklerinde ki gezintisine devam eder. Birden karşısına yırtık uçurtma gibi kaçmaya çalışan leylek gelir.Seslenir :
    --Hoop leylek kardeş niye kaçıyorsun?
    --Hiç sorma maymun kardeş. ormanı maliyeciler bastı.
    --Eee ne var bunda ?
    --Eesi varmı? Bende yazlık, hanımda yazlık, çocuklarda yazlık deyip yoluna devam eder. Maymun gezintisine devam ederken birden dönüp kaçmaya başlar, bir süre kaçtıktan sonra birden durur.
    --Ulan ben niye kaçıyorum? Benim k*çım açık, hanımın k*çı açık, çocukların k*çı açık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SON MODEL İNEK...

Bir çiftçi mercedes firmasından yeni bir mercedes alır.Aldığı arabaya ekstra fiyatların yansıtılmasından rahatsız olmuştur.Bir süre sonra mersedes firmasını yöneticisi kendi hobi çiftliği için çiftçiden inek alır.Çiftçide şu faturayı düzenler...
    FATURA
    1 İnek (Taban fiyat-tandart)......................3.500$
    2 renkli(Siyah/Beyaz Ekstra)...................... 250$
    Deri kaplama----------------------------------- 200$
    Yaz-Kış Süt Depolama............................... 50$
    4 tane süt musluğu (Herbiri 25$)................ 100$
    2 tampon boynuz(Tanesi 30$)................... 60$
    Sinek vurucu kuyruk(Yarı otamatik)............ 50$
    Her türlü arazi içi bot(Tırnak 4x50$)............ 200$
    2 devre firen sistemi(ön arka bacaklar)....... 150$
    Çeşitli korna melodileri(Moo...İle başlar)..... 150$
    2 Göz (Halojen: 2x75)............................... 150$
    2 Hassa işitme Cihazı(Kulak:2x50)............. 100$
    Farlı yakıt imkanı(Bio Gaz imali).............. 1.000$
    KDV (%18)............................................. 540$
    Toplam.................................................6.500$

YALNIZ,ALTIBİN BEŞYÜZ DOLARDIR....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Minik köpek ve leopar

Adamin biri Afrika'da safariye çikarken yanina minik köpegini de
    almis. Minik köpek bir gün ormanda dolasip,kelebekleri kovalar, çiçekleri koklarken kayboldugunu fark etmis.Ne yapacagini
    düsünürken bir de bakmis ki karsidan bir leopar geliyor ve belli
    ki günlük yiyecegini ariyor.

"Simdi basim dertte" diye düsünmüs minik köpek.

Etrafina bakmis yerde kemik parçalarini görmüs.Hemen arkasini
    leoparin geldigi yere dönerek kemikleri kemirmeye baslamis, bu arada da arkadaki hareketi kestirmeye çalisiyormus.

Leopar tam saldiracakken minik köpek kendi kendine konusmus; "Ne kadar lezzetli bir leoparmis. Acaba etrafta bundan bir tane daha var mı?

"Bunu duyan leopar bir anda donmus kalmis ve en yakindaki agaca tirmanmis. "Tam zamaninda kurtardim yoksa bu köpege yem olacaktim" diye düsünmüs. Bütün bunlar olup biterken bir baska agacin üstündeki bir maymun olanlari izliyormus.

Bildiklerini kullanarak bundan sonra leopardan kurtulabilecegini
    düsünmüs Leoparin yanina giderek neler oldugunu anlatmis.. Leopar çok sinirlenmis ve maymuna

"Atla sirtima,gidip sunu yakalayalim"demis.

Ancak minik köpek neler oldugunu ve leoparin sirtinda maymunla birlikte süratle kendisine yaklastigini fark etmis.

"Simdi ne yapacagim" diye düsünürken, kaçmaya tesebbüs etmemis.

Bunun yerine arkasini leoparin geldigi yöne dönerek, kemikleri
    kemirmeye devam etmis.Tam leopar saldiracakken yine kendi kendine konusmus;

"Bu aptal maymun nerede kaldi? Yarim saat önce bir leopar daha getirsin diye gönderdim hala haber yok!"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaçak Zürafa

]CIA ve MİT hangi istihbarat örgütünün daha iyi olduğu konusunda bahse girmişler. kurallar belirlenmiş. ormana bi zürafa salınacak, saklanması için iki gün süre verilecek , bu sürenin sonunda zürafayı en kısa sürede bulup yakalayan taraf bahsi kazanmış olacak.

herşey hazırlanır, zürafa ormana bırakılır, iki gün sonra önce cia ajanları aramaya başlar. uydu fotoğrafları, termal kameralar, ormandaki ajanlar vs vs derken iki saat içinde zürafa elleri kolları bağlı , paket şeklinde tutuklanarak getirilir.

sıra mit'e gelmiştir. zürafa tekrar ormana bırakılır, iki gün sonra mit ajanları aramaya başlarlar. bir sat geçer, iki saat geçer, beş saat geçer ses yok. bir gün olur ses yok. ikinci günün sonunda karga tulumba vaziyette ağzı gözü patlamış, kafası kolu kırılmış, hertarafı mosmor bir fil jürinin karşısına getirilir.
    "işte zürafayı yakaladık" der mit ajanı.
    jüri şaşırır.
    "bunun neresi zürafa yahu, basbayağı fil bu" der.
    fil bunu duyar duymaz ağlamaya başlar ve.
    "abi ne alakası var ne fili , anam avradım olsun zürafayım ben" der.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Devekuşu

Bir gün bir yavru tavşan ormanda neşeyle yürüyormuş. Derken karşısına tanımadığı bir mahlukat çıkmış.
    - Nesin sen diye sormuş,
    - Ben katırım. Annem eşşek, babam ise bir attır demiş.
    Yavru Tavşan "hmm... hayli enteresan" diyerek yoluna devam etmiş.
    Derken yine tanımadığı bir hayvana rastlamış.
    - Peki sen nesin?
    - Ben bir kurt köpeğiyim. Annem köpek, babam ise kurttur.
    Yavru Tavşan yine enteresan diyerek ilerlemis.
    Ancak bu sefer karşısına ne idüğü belirsiz bir hayvan daha çıkmış.
    - Sen de kimsin?
    - Ben bir devekuşuyum, demiş. Bu sefer Yavru tTavşan biraz düşünmüş ve,
    - Hadi len ordan

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri