Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
47 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Hayvanlar alemi fıkraları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Süper Fıkra

]Bir gün adamın biri evden işe döner posta kutusuna bir bakar normal halinden 4 kat fazla fatura merak eder telefon şirketini arar bir sorun olamadığını söylerler adam der çaresiz ödeyecez sonra gece yarısı kalkar bir bakar papağanı telefonu açmış konuşuyor çok kızar ve papağanı kanatlarından duvara çiviler 1 hafta boyunca orada kalacağını söyler 15-20 dakika geçer canı sıkılır orada asılı duran hz.isanın haça girilmiş heykelini görür der
    - Eeee, birader sen ne zamandır burdasın
    heykel der
    - Ben 2000 yıldır buradayım
    papağan,
    - Ohaaa nereyi aradın lan öyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Penguen

İki Karadenizli, buldukları bir penguenin boynuna tasma takmış, gezdiriyorlarmış.
    Bunu gören adamın biri:
    -Zavallı hayvanı tasma ile gezdireceğinize, onu bir hayvanat bahçesine götürsenize, demiş.
    Aynı adam bir saat sonra onları yeniden penguenle görünce sormuş:
    -Hani hayvanat bahçesine götürecektiniz?
    -Götürdük, şimdi da sinemaya götürüyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Akıllı köpek [#2007]bir gün zengin mi zengin bir işadamını av merakı sarmış hemen tüfek tabanca ne bulduysa almıs ama bakmıs köpek yok aramıs ama av köpegı yok o da karısının süs köpegimi almıs gitmis ormana
    ormana varınca adam baslamıs avlanmaya zavallı köpekte öölesıne dolasmaya...
    karsıda ögle yamegını arayan jaguar bakmıs demişki:
    bu ne ola ki? bakmış, bakmıs bıseye benzetememıs bunu farkeden köpek yerden iki kemık bulmus bıraz oynadıktan sonra "yaw koca kaplanı yedım hala doymadım" demıs jaguar bunu duyunca tırsmıs "ufak tefek ama goturuyor galıba demıs baksana kaplan yedım doymadım dıyor" nedır kı bu dıye dusunurken agacta maymunu gormus gıtmıs maymuna sormus
    -bu ne yaw?
    maymun demıskı:
    -söylerim ama bır sartla bundan sonra bana dokunmayacaksın
    jaguar kabul etmıs mecburen
    maymun devam etmıs
    -olum o bıldıgın köpek işte işletmiş senı kaç saattir
    jaguar bakmıs köpek ama ya degilse ya maymun beni işletiyorsa demıs
    maymuna demis
    -bin sırtıma beraber gidecegiz yanına
    köpek bakmıs maymun herseyı anlatıyor kesın bu benı yer demıs neyapsam dıye dusunurken aklına bır fıkır gelmıs
    kemıgı bıras daha oynamıs tekrar jaguarla maymuna donmus
    -yaw nerde kaldı su maymun ıkı dakıkaya puma getırıyorum dedı hala yok demıs...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maymun

Ormanda azgınmı azgın bir maymun varmış.önüne geleni si.... atarmış.
    Orman halkı bir gün bir karar almış.maymunu evlendireceklermiş.
    Kura çekmişler ve maymuna zurafa çıkmış.
    Bunları evlendirmişler.ve gerdeğe sokmuşlar.
    1 saat olmuş ses yok 2 saat ses yok 3 saat olmuş yine ses yok.merak etmişler.girip bakmışlar.maymun soluk soluğa kalmış.
    Noldu hani sen çok azgındın.
    Ulan demiş yukarı çıkıp öpmekten aşağıya gelip si.... mekten halmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hangi balık?

Adam, avlanmanın son derece yasak olduğu, yakalanınca çok yüklü para
    cezalarının kesin uygulandığı milli parkta, göl kenarında, kucağında
    kocaman
    bir balık ile parkın polis müdürüne yakalanmış..
    "Avlanma izniniz var mı?.." diye sormuş, polis müdürü..

"Yok.." demiş adam, "Gerek de yok çünkü bu balığı ben evimde besliyorum.
    Her
    gün buraya gelip gölde bir müddet yüzdürüyorum, ıslık çalıyorum dönüp
    geliyor, alıp eve götürüyorum.."

"Tamamen palavra..!" demiş polis müdürü, "Balıklar bu dediğinizi
    yapamaz.."

"İnanın bu gerçek efendim.. İsterseniz göstereyim.."

"Tamam.. Görelim bakalım.."
    Adam balığı gölün derin sularına bırakmış, aradan birkaç dakika geçmiş,
    polis müdürü adama dönüp "Evet?" demiş

"Evet ne?"

"Ne zaman geri çağıracaksın?"

"Neyi?"

"Balığı.."

"Hangi balığı?.."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İki Tavuk

İki tavuk markette geziyorlarmış. Yumurta reyonuna geldiklerinde l.tavuk diğerine 40.000 TL. değerindeki yumurtaları göstererek
    - "Bak bunları ben yaptım"
    der. Biraz daha ilerler, biraz önceki yumurtalardan daha küçük ve 30.000 tl değerindeki yumurtaları görürler. Bu sefer diğer tavuk:
    - "Bak bunları da ben yaptım, seninkilerden yapacaktım ama kocam 10.000 TL. için k...ını yırtmaya değmez dedi"
    der.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Deve kusu

Yavru tavsan yeni dunyaya gelmis ve ormani tanimak icin gezmeye baslamis. Her gördugu canliya " ben tavsanim sen kimsin sana neden ... diyorlar" diye soru soruyormus. Böylece her kezle tanismaya calisiyormus, canlilardan köpek, kurt, at, esek, kus, deve, ayi, tilki vs. canlilarla tanistiktan sonra karsisina bir canli daha cikmis,
    - Merhaba ben tavsanim sen kimsin
    - Ben katirim.
    - Sana niye katir diyorlar.
    - Benim babam at, annem essek ikisi beraber olunca ben dunyaya gelmisim, banada katir diyorlar, demis.
    tavsan yine yola koyulmus, yine birine rastlamis,
    - Merhaba ben tavsanim sen kimsin
    - Ben kurt köpegiyim
    - sana neden kurt köpegi diyorlar?
    - Benim babam kurt annem köpek ikisi beraber olunca ben dunyaya geldigimden banada kurt köpegi diyorlar, demis
    Tavsan yine yola koyulmus yine bir canliyla karsilasmis,
    - Merhaba ben tavsanim sen kimsin.
    - Ben deve kusuyum.
    Yavru tavsan dusunmus ve saskinla
    -Yooook artik!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Amozon Ormanları

Bir gün bir araştırmacı amozon ormanlarına gider ve araştırmasını yaptıktan sonra bir ağacın altında dinlenmeye koyulur. uyandığaında bir de ne görsün ağaçtaki maymunlar adamın şapkasını almışlar. adam düşünmüş ne yapsam ne etsem de şu şapkamı alsam demiş. maymunların adam ne yaparsa onu taklit etmesinden yararlanarak başında şapkası varmış gibi almış yere atmış maymunlarda başındaki şapkalarını yere atmışlar. adam şapkasını da alarak yaşadığı yere geri dönmüş. bir gün ölüm döşeğine düştüğünde torununa benimle aynı mesleği yap ve nasihat olarak da yaşadığı olayı anlatıp aynı tepkiyi vermesini söylemiş ve can vermiş.torunu da aynı mesleğe sahip olduktan sonra amazon ormanlarına gitmiş. maymunlar şapkasını alınca dedesinin söyledikleri aklına gelmiş.maymunlara aynısını yapmış ama maymunlar üzerine düşerek senin deden var da bizim yok mu demiş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kurt Kardeş

Arslan, kurt ve tilki ava çıkarlar. Bir geyik, bir koyun ve bir de horoz avlarlar.Arslan, kurda:
    - "Şimdi bunları adaletle paylaştırıp sohbetimize tat ver" der.Kurt:
    - "Ey cihân şahı, avcıların sultanı!.. Bundan kolay ne vardır... Geyik sizin, koyun benim, horoz da şu zavallı tilkinindir".
    Arslan, gök gürlemesini andıran bir sesle kükrer. Kurdu, kan revan içinde yere serer. Tilkiye dönüp:
    - "Tez sen paylaştır"der.Tilki:
    - "Ey yiğitler ülkesinin tek hükümdarı!.. Koyun sabah kahvaltınız, geyik öğle yemeğiniz, horoz ise sultanıma çerezdir. Arslan:
    - "Aferin sana bu adaletli taksimi kimden öğrendin?"
    Tilki:
    - "Şu yerde yatan kurt kardeşten öğrendim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dişi domuz

En yakın komşusundan 10 kilometre uzakta, yaşlı karısıyla birlikte yaşayan çiftçi, eğlence olsun diye bir dişi yavru domuz almış. Domuz kısa sürede büyümüş ve çiftleşme zamanı gelmiş. En yakın erkek domuz 10 kimoletre uzakta bulunduğundan ve domuz "domuz gibi" inatçı olduğundan, yaşlı çiftçi bu seyahati el arabasıyla yapmaya karar vermiş. Kan ter içinde kaldıktan sonra dişi domuzunu çiftleştirmiş ve erkek domuzun sahibine sormuş:
    -Hamile kalıp kalmadığını nasıl anlayacağım?Adam:
    -Yarın, demiş, çayırda yatıp debeleniyorsa hamiledir yok çamurda yatıyorsa değildir, yine getireceksin.
    Adam aynı yolu el arabasıyla yeniden katedip evine dönmüş. Ertesi sabah pencereden baktığında domuzun çamurda yattığını görmüş. Çaresiz domuzu el arabasına koyup yeniden çiftleştirmeye götürmüş. Ama yine aynı sonuç. Aradan günler geçmiş, domuz hep çamurda yatıyor. Yorgun bir günün sabahında, adam karısına ümitsizce seslenmiş,
    -Şu camdan bak bakalım, domuz çayırda mı debeleniyor, çamurda mı?Kadın cevap vermiş,
    -Valla, ne çayırda ne çamurda, el arabasına binmiş bekliyor.

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri