Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
47 sonuçtan 41 ile 47 arası

Konu: Hayvanlar alemi fıkraları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslan ile Maymun

Bir gün ormanda maymunun biri ağaçta muz yiyormuş oradan geçen tilki maymunu görüp yanına yaklaşmış ne yapıyorsun maymun kardeş demiş ne yapayım iki muz yiyom bi aslan *ikiyom demiş aradan biraz zaman geçmiş kurt'da oradan geçiyormuş ne yapıyorsun maymun kardeş ne yapalım kurt kardeş iki muz yiyom bi aslan *ikiyom cevabını alan kurt da oradan uzaklaşmış bir müddet sonra ayı maymunu görüp yanına yaklaşmış nasılsın maymun kardeş diye sormuş ne yapalım ayı kardeş iki muz yiyom bi aslan *ikiyom buna ayı içerlemiş ve homurdanarak oradan uzaklaşmış doğru aslanın yanına gitmiş
    kıralım biraz ileride kendini bilmez bir maymun var ne yapıyorsun diye sordum iki muz yiyom bi aslan *ikiyom diye cevap verdi ben bunun üzerine dersini verecektim ama size saygısızlık olmasın kıralımız daha iyisini bilir diye size söylüyeyim dedim bunun üzerine aslan maymunun yanına gelir ne yapıyosun maymun diye sorar ne yapalım kıralım iki muz yiyom *mcık *mcık konuşuyom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Horoz Yarışı

Çiftçi, kümesine genç bir horoz almış. Fakat kümesteki yaşlı horoz
    kümesteki tavuklardan Fatma'yı çok sevdiği için genç horozdan Fatma'yı kendisine bırakmasını rica etmiş. Genç horoz da:
    "Olmaz kümesteki bütün tavuklar benim" demiş.
    Bunun üzerine yaşlı horoz:
    "Bak, seninle bir yarış yapacağız, şu karşıdaki ağaca kadar koşacağız, eğer ben kazanırsam Fatma'yı alırım, yok eğer sen kazanırsan Fatma'yla birlikte bütün tavuklar senin olur" demiş.
    Genç horoz da bu teklifi kabul etmiş.Tam koşmaya başlayacakları sırada yaşlı horoz durarak:
    "Bak, ben çok yaşlıyım bana biraz avans verir misin" demiş.
    Genç horoz da kabul edince yaşlı horoz başlamış koşmaya. Yaşlı horoz
    biraz uzaklaştıktan sonra genç horoz da peşinden ona yetişmek için hızlı bir şekilde koşmaya başlamış ve birkaç adım attıktan sonra çiftçi genç horozu vurmuş ve söylenmiş:
    "Ulan 1 ay içinde aldığım 3.horoz. Bu da TOP çıktı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayı ve Tavşan

Sihirli Kurbağa bir gün ormanda gezerken, Tavşan kovalayan ayı ile karşılaşmış. Tavşan can derdinde, ayı et derdinde derken sihirli Kurbağa duruma el koyup demiş ki:
    - Her ikinizin de üç hakkı var. Dileyin benden ne dilerseniz ! Ayı :
    - Bu ormandaki tüm ayılar dişi olsun ve tümü bana tutkun olsun" demiş. Kurbağa anında ayının isteğini yerine getirmiş. Tavşan ise:
    - Bana bi kask ver demiş... O da hemen olmuş. Ama ayı içinden :
    - Bu Tavşan geri zekalı. Çuvalla para isteseydi, bin tane kask alırdı. demiş. Kurbağa ikinci isteklerini sormuş. Ayı (babası da ayıymış zaten!):
    - Yan ormandaki tüm ayılar da dişi olsun ve hepsi sadece beni arzulasın demiş. Trilink!!!! O da tamam. Tavşan ise:
    - Ben hızlı bir motosiklet isterim demiş. Ayı iyice şaşırmış. "Bu Tavşan hepten aklını yemiş olmalı !" diye düşünmüş. Sıra gelmiş son isteklere.... Ayı:
    - Bu gezegendeki tüm ayılar dişi olsun ve hepsi benim için çıldırsın demiş. Kurbağa bu isteği de hemen yerine getirmiş. Tavşan önce kaskı takmış, sonra motora binip marşa basmış ve son isteğini söyleyip gaza basmış:
    - Bu ayi ibne olsuuuun !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çekirge

Avusturalya'ya gezmeye giden bir Amerikalı yerli bir rehber tutmuştu. Bir gün dolaşırlarken bir inek gören Amerikalı:
    -Bu nedir ? deyince rehber:
    -İneek demişti. Bunun üzerine Amerikalı küçümser bir tavırla:
    - Siz buna inek mi diyorsunuz ? Bizim kuzularımız bile bundan büyüktür, demişti. Yerli rehber bu olaya çok bozulmuştu ama çaktırmamıştı.
    Gezmeye devam ederlerken bu sefer de bir tavuk gören Amerikalı ya ya:
    -bu nedir bu ? diye tuhaf tuhaf sormuş, rehber de:
    -tavuk, deyince:
    - Siz buna tavuk mu diyorsunuz ? Bizim serçelerimiz bile bundan büyüktür, diye yine dalga geçmişti.
    Bütün bu olanlar karşısında rehber fena bozulmuştu. Tam o sırada zıplayarak geçen bir kanguruyu gören Amerikalı, "peki bu nedir?" diye sorunca, daha önce olanlardan dersini almış olan rehber
    - Çekirgee, diye cevap verdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çıplak maymun

Maymun birgün ormanda yürürken hayvanların can havliyle kaçıştıklarını görür. karşısına çıkan ayıya neden kaçtığını sorar. Ayı:
    - Maliye geliyor. Yahu ben de kürk hanımda kürk çocukta kürk ben kaçmayayımda kim kaçsın?
    Maymun biraz daha yürüyünce karşısına kaplumbağa çıkmış. kaplumbağa sen niye kaçıyorsun, demiş. kaplumbağa:
    - Yahu ben de ev hanımda ev çocukta ev nasıl kaçmayayım?
    Bunu duyan maymun da koşmaya başlamış. Epeyi bir koştuktan sonra birden durmuş ve "ulan benim kıçım açıkta hanımın kıçı açıkta çocuğun kıçı açıkta ben niya kaçıyorum", demiş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

****** tavşan

]Bir tavşan durmadan tilki yavrularının yanına gelip
    sizin ananızı s*kecem diyormuş.
    Tabii yavrular bunu akşam anelerine söylemişler. Anneleride, "siz ona bakmayın yavrularım" demiş.
    Ertesi gün yine tavşan sizin ananızı s*kecem deyip kaçmış, bunu duyan anne tilkinin tepesi atmış, "ben ona gösteririm" demiş. çoçuklarına bi sonraki gün evden çıkar gibi yapıp saklanmış bi ağacın arkasına.
    Tavşan gelmiş yine tam sizin anan... derken tilki fırlamış ağacın ardından.
    Tavşan önde tilki arkasında başlamışlar koşmaya,
    kaç tavşan kaç,
    tut tilki tut
    misali
    Tam bu sırada tavşan geniş bi ağaç kovuğuna dalmış, tabii tilkide peşisıra.
    Tavşan rahatça geçmiş kovuktan ama tilki daha kovuğun girişinde sıkışıvermiş.
    tabi tavşan bundan istifade sallana sallana geçmiş tilkinin ardına, bakmışki pozisyon ofsayt
    şöle bi etrafına bakınmış ve demiş ki,
    "yahu hiçte canım istemiyor ama nalet olsun, çocuklara söz verdik".

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pozisyon

Yeni evli iki çift gerdek gecesi sevişmek için hazırlanırken kadın birden eşine

-Yapamayacağım, der.

Eşi sebebini sorduğunda

-Bu papağan bana bakarken rahat davranamıyorum, yanıtını verir. Bunun üzerine adam papağana doğru yönelir. Papağana

- Şimdi arkanı dön. Eğer bizim tarafa dönecek olursan senin ananı *ikerim, der.

Bunun üzerine papağan arkasını döner. Karı kocanın işi biter, sabah olur. Papağanın arkası hala dönüktür. Çift ise balayına gitmek için
    valizlerini toplamaya başlarlar. Fakat son bir parça valize sığmamaktadır. İçeride şu diyalog geçer:

- "İttir ittir..."

- "Olmuyor ittiriyorum."

- "Biraz daha zorla, girdi girecek."

- "Dayanamayacağım, gücüm kalmadı."

- "Ha gayret, sık dişini, az kaldı giriyor."

- "Yok bu böyle olmayacak.Ben en iyisi gardolabın üstüne çıkıp oradan atlayiim, belki o zaman girer."

Bunun üzerine papağan arkasını dönerek

- "Valla diil anamı, sülalemi mikseniz bu pozisyon kaçmaz..."

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri