Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
67 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Neden hayır demeliyiz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dun melih gökceğin bi benzetmesi vardı ordan konuya gireyim..
    refarandumu ilaça benzetmişti. şimdi bi doktor var bizde hastayız doktor bize bi ilaç veriyo hastalığımıza iyi gelecek ama dostumuz olan başka bi doktorda sen o doktor verdiğse sen bu ilaçı alma diyo..yani muhaliflik ilaçın bize yarayıp yaramaması değil bu ilaçı yazan doktorun kim olduğunda..burdada görüyorum ki maddelerden daha cok paketi kimin hazırladığında duruluyor akparti yaptıysa bize yaramaz zihniyeti..kabul edin artık bi maddede şöyle olsa evet derdim diyecek öneriniz bile yok..bırakın doktor kim diye sorgulamayı ilaçı size yarıyomu ona kafa yorun.öncedende demiştim bu anayasayı değil akparti kim hazırlarla hazırlasın evet derdim peki hayırcılar akparti hariç başkası hazırlasa hayır diyebilecekmiydiniz cok merak ediyorum..
    ayrıca surda hayır için öne surduğunuz seylerin hesabını gelcek sene olan secimde anlatırsınız. seçim ile refarandumu birbirine karıştırmayın..surda daha iyi daha demokratik bi ülke için bi taşta siz koyun..
    başlık hayır için nedenmiş..
    bende evet için nedenim ne mi:en başta daha gelişmiş daha demokratik bi ülke için..
    hiç bişey bulazsam bdpin aponun hayır dediğine EVET derim.su kendini üstün gören milleti coban yerine koyan zihniyetin hayır dediğine EVET derim.bi dikili ağacı olmayan chp zihniyetinin hayırına evet derim..2001 krizinde memleketi batırıp milleyetciğim diye ahkam kesenlerin hayırına evet derim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    refarandumu ilaça benzetmişti. şimdi bi doktor var bizde hastayız doktor bize bi ilaç veriyo hastalığımıza iyi gelecek ama dostumuz olan başka bi doktorda sen o doktor verdiğse sen bu ilaçı alma diyo..yani muhaliflik ilaçın bize yarayıp yaramaması değil bu ilaçı yazan doktorun kim olduğunda..burdada görüyorum ki maddelerden daha cok paketi kimin hazırladığında duruluyor akparti yaptıysa bize yaramaz zihniyeti..kabul edin artık bi maddede şöyle olsa evet derdim diyecek öneriniz bile yok..bırakın doktor kim diye sorgulamayı ilaçı size yarıyomu ona kafa yorun.öncedende demiştim bu anayasayı değil akparti kim hazırlarla hazırlasın evet derdim peki hayırcılar akparti hariç başkası hazırlasa hayır diyebilecekmiydiniz cok merak ediyorum..
    ayrıca surda hayır için öne surduğunuz seylerin hesabını gelcek sene olan secimde anlatırsınız. seçim ile refarandumu birbirine karıştırmayın..surda daha iyi daha demokratik bi ülke için bi taşta siz koyun..
    bende evet için nedenim ne mi:en başta daha gelişmiş daha demokratik bi ülke için..
    hiç bişey bulazsam bdpin aponun hayır dediğine EVET derim.su kendini üstün gören milleti coban yerine koyan zihniyetin hayır dediğine EVET derim.bi dikili ağacı olmayan chp zihniyetinin hayırına evet derim..2001 krizinde memleketi batırıp milleyetciğim diye ahkam kesenlerin hayırına evet derim..
    bak sen melih bey ilacı bulmuş doktoruda,kesin çözüm.başka doktorda falan filan.evet dediğin gibi partizanlık var.çünkü oy kullanacak kesimin %80 i referandumun ne olduğunu bilmiyor.iktidarda bunu biliyor.bunu kullanıp aklınca güç gösterisi yapmak istiyor. ama hayırcılar bilinçli olarak oy kullanıyor.ne için hayır dediğini biliyor.kişileri cımbızla ayıklamıyor.ama bunların üzerinden devletin temel taşlarıyla,saç ayaklarıyla oynayıp temelini sarsıyor.göstermelik one minuteleri yahudiye çekiyor,içişleri bakanın memuru bel bşk.osmana gık yok.bayrak isteği var.hatta varlığımızın simgesi bayrak yakılıyor çıt yok.milletin evladı askerde,amerikada değil.işsizlik hat safhada,ekonomi bitmiş,gelenekçi -devlet gitmiş.cetvelle sınırları belirlikabile-devlet anlayışı gelmiş,türk kelimesi unutturuluyor,din rant aracı olmuş,haburda halaylar çekilmiş,sayınlar kullanılmış vsvsvs.bir tespitin doğru olumlu olumsuz yaptıkları her şeyi ben günü birlik değil uzun vadeli düşündüğüm için altından ne çıkacağını tahmin ettiğim için.her şekilde HAYIR.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bak sen melih bey ilacı bulmuş doktoruda,kesin çözüm.başka doktorda falan filan.evet dediğin gibi partizanlık var.çünkü oy kullanacak kesimin %80 i referandumun ne olduğunu bilmiyor.iktidarda bunu biliyor.bunu kullanıp aklınca güç gösterisi yapmak istiyor. ama hayırcılar bilinçli olarak oy kullanıyor.ne için hayır dediğini biliyor.kişileri cımbızla ayıklamıyor.ama bunların üzerinden devletin temel taşlarıyla,saç ayaklarıyla oynayıp temelini sarsıyor.göstermelik one minuteleri yahudiye çekiyor,içişleri bakanın memuru bel bşk.osmana gık yok.bayrak isteği var.hatta varlığımızın simgesi bayrak yakılıyor çıt yok.milletin evladı askerde,amerikada değil.işsizlik hat safhada,ekonomi bitmiş,gelenekçi -devlet gitmiş.cetvelle sınırları belirlikabile-devlet anlayışı gelmiş,türk kelimesi unutturuluyor,din rant aracı olmuş,haburda halaylar çekilmiş,sayınlar kullanılmış vsvsvs.bir tespitin doğru olumlu olumsuz yaptıkları her şeyi ben günü birlik değil uzun vadeli düşündüğüm için altından ne çıkacağını tahmin ettiğim için.her şekilde HAYIR.
    hangi maddeye hayır diyosun bi gerekcesini söylesene bilelim..veya bi önerim varmı yoksa bizim neyimize anayasa darbeciler en iyisini düşüp yapmışlardır diyosun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    helal olsun san guzel kardesım sen 25 yasında bu gerceklerı farketmıssın ama bazıları 40 50 yasına gelmıs hala fark edemıyor bu olayları.super yazmıssın:45::45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı AYFLY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    helal olsun san guzel kardesım sen 25 yasında bu gerceklerı farketmıssın ama bazıları 40 50 yasına gelmıs hala fark edemıyor bu olayları.super yazmıssın:45::45::45:
    gülesimi getirdin sağolasın.anladığınız buysa evet demende normal.daralan demokrasi denen boış çuvala sarılıyor.ne hikmetse bir türlü dolmuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gülesimi getirdin sağolasın.anladığınız buysa evet demende normal.daralan demokrasi denen boış çuvala sarılıyor.ne hikmetse bir türlü dolmuyor.
    usta sen gul bizde 12 eylul 2010 gunu akşamı gulecez meraklanma..ama malum 12 eylulde darbe yapıp gulenler bu 12 eylulde ne yapacaklar merak içindeyim..

bişey daha eklemek istiyorum..aslında buna taraftar değilim ama sanki yazar burdaki başlığı görmuş ona cvp olsun diye bu yazıyı yazmış..Mustafa Karaalioğlunun yazısından bahsediyorum başlığı dikkat cekti ''Evet demek ne demek'' isteğen linkten bakabilir..
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu zfr_pal tarafından (11-08-2010 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaşın 25 en son darbe olduğunda dünyada yokmuşsun.ama okuyup araştırmışsındır saygı duyarım.benim öyle darbeci anayasası iddiam yok.konuyla bağlantılı bölümlerde yazılarım vardır.madde filanda demedim yazdığımı iyice okursan paragrafın en son cümlesinde neden hayır dediğim gayet açık.şu madde bu madde beni ilgilendirmiyor.ayrıca köydeki ayşe hala tarladaki memet emmide maddeleri biliyor ya evetini hayırını ona göre seçiyor.darbelerden çile çekmeyenler başka emelleri içn ondan nemalanmasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

S.A.Ramazanı şerifiniz mübarek olsun,ilk oruçlarınız barış ve kardeşliğe hediye olsun inşaallah.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    S.A.Ramazanı şerifiniz mübarek olsun,ilk oruçlarınız barış ve kardeşliğe hediye olsun inşaallah.AEO.
    A.S.amin.ALLAH razı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet ve hayır birbirini tamamlayan iki zıt kavram. Tıpkı uzun -kısa,küçük -büyük, tatlı - acı gibi.Hayat boyu insanların dillerinde onların kafalarından geçenleri anlatmış.Bu iki kavram insanların birçok sorununu çözmüş veya insanlara birçok sorun çıkarmış.
    Saydığınızda biri dört, diğeri 5 harften oluşmuş.İkisi de iki heceli.
    Birinin ünlü harfleri kalın,diğerininki ince.
    İnsanlar hayatta en çok bu iki kelimeyi kullanırlar.
    Birlikteliği veya ayrılığı bu iki kelime belirler.
    Yabancı dil öğrenenler ilk "yesi "ve "no" yu hafızalarına kazırlar.
    Tüm Kararların altında bu iki kavramın imzası vardır.
    Aslında ne evetin hayıra, ne de hayırın evete düşmanlığı var .İkiside hayatın bir parçasıdır. Hayır evetsiz, evet hayırsız yapamaz.
    Bu iki kelime insan iradesini ve onun kişiliğini belirler.Bazen insanlara mutluluk bazen felaket getirir. Bazen ölümcül kavgalara neden olur.
    Bazen ülke siyasetinin gündemini belirler.
    İşin içine siyaset girince evet ve hayır kelimeleri canavarlaşır. Büyük öfke ve kinlere neden olabilir.
    Aslında evet ve hayır masum ve günahsızdır. Ama işin içine insan egosu ve bağnazlığı girince bu iki kelime şeytanlaşır, fitnekar olur. Ül***i kan gölüne çevirebilir.
    Yurdum insanı bu iki kelimenin altında kalıp ezilebiir.
    Ey bu forumun evetçi ve hayırcı kahramanları. Uyanık olun. Bu iki kelime sizi kafaya alıyor. Sizi kışkırtıyor.Birbirinize olmadık şeyler söyletiyor. Sizin aranızı bozuyor.
    Kiminiz evet yüzünden vatan haini, kiminiz hayır yüzünden darbeci ve demokrasi karşıtı oluyorsunuz.
    Unutmayın...Evet ve hayır yan yana ve sarmaş dolaş. İkiside can ciğer kuzu sarması.
    Sizleri birbirinize düşürüp sonra da arkanızdan kıs kıs gülüyor.
    Ben bu iki kelimenin tuzağına düşmeyip referandumda"Ha-vet"" diyeceğim.
    Ramazanınız mübarek olsun. Kardeşliğe vesile olsun..

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri