Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
66 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Neden hayır demeliyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabikii evet...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ISIRGAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sonuna kadar eeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttt
    hayırcılırın hepsı pkk yı ergenakonu destekleyenlerdır herkez bunun farkında yalancılar bır kere daha evet dıyorum
    Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    S.A.pkk+ergenekoncular+bdp+imralıdaki terörist=Hayır dedikleri için kızıyor herhalde kardeşimiz,siz üstünüze alınmayın,herkes istediğinin arkasına gidebilir,istediği fikri savunabilir.istediği oyu kullanabilir.AEO.
    Isırgan yorumlarına dikkat edeceksin bilip bilmeden konuşmayacaksın.Sen hangi hakla burada fikrini belli edenlere pkk'lı dersin.Çokmu biliyorsun o kadar biliyorsan gir meclise siyaset yap.Böyle konuşma hakkını sana kim veriyor yoksa herkezden dahamı çok vatanseversin.

Hilalyıldız herkes istediği fikri savunabilir yorum yapabilir oy verebilir ama kimseyi pkk'lı olmakla itham edemez.Bu hakkı nereden buluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlış zihniyet yazıklar olsun çok ağır ithamda bulundular işte cehaleti simsesi buyrun yazıklar olsun böyle zihniyete selametle
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ISIRGAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sonuna kadar eeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttt
    hayırcılırın hepsı pkk yı ergenakonu destekleyenlerdır herkez bunun farkında yalancılar bır kere daha evet dıyorum
    dede niye bu kadar yırtındın anlamadım , o zaman senin gibi düşünenlerde zaten açılımla teröristleri yurda buyur ettiler...bilmem bunun farkındamısın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

toycan abinin yazısında (veya alıntısında) sağlıkla ilgili paragraf gözüme takıldı... buraya katılmıyorum...şöyle katılmıyorum; belki daha iyisi olabilirdi, ancaakkk, ben 16 yaşında iken cerrah paşa hastanesini, çapayı, samatya ssk yı biliyorum...45 gün dedeme baktım...
    20 li yaşlarımdada aynı hastaneleri ve bakırköy devlet hastanesini biliyorum...yoğunluğu ve rezilliği de...o dışarılara çıkıp kıvrım kıvrım olan kuyruklarıda....kuyruğun ucu bulunmuyordu... şimdiki hastanelerdeki durum o günlere kıyasla cennet... belki uygulamalarda ve ödeme şekillerinde daha da iyileştirme yapılabilir, ama heptende kötülemek ayıp kaçar...
    selametle...
    Not: birde kardeşim anayasa değişikliğinde bir ara gacvokem bazı maddeleri paylaşmıştı forumda,kıyaslama yapılıyordu...ama hiç kimse yorumunda o maddelerden dem vurmamış... görünen o ki senin partim benim partim meselesine dönmüş bu iş...memleketin hayrınamı değilmi düşünen yok...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dun melih gökceğin bi benzetmesi vardı ordan konuya gireyim..
    refarandumu ilaça benzetmişti. şimdi bi doktor var bizde hastayız doktor bize bi ilaç veriyo hastalığımıza iyi gelecek ama dostumuz olan başka bi doktorda sen o doktor verdiğse sen bu ilaçı alma diyo..yani muhaliflik ilaçın bize yarayıp yaramaması değil bu ilaçı yazan doktorun kim olduğunda..burdada görüyorum ki maddelerden daha cok paketi kimin hazırladığında duruluyor akparti yaptıysa bize yaramaz zihniyeti..kabul edin artık bi maddede şöyle olsa evet derdim diyecek öneriniz bile yok..bırakın doktor kim diye sorgulamayı ilaçı size yarıyomu ona kafa yorun.öncedende demiştim bu anayasayı değil akparti kim hazırlarla hazırlasın evet derdim peki hayırcılar akparti hariç başkası hazırlasa hayır diyebilecekmiydiniz cok merak ediyorum..
    ayrıca surda hayır için öne surduğunuz seylerin hesabını gelcek sene olan secimde anlatırsınız. seçim ile refarandumu birbirine karıştırmayın..surda daha iyi daha demokratik bi ülke için bi taşta siz koyun..
    başlık hayır için nedenmiş..
    bende evet için nedenim ne mi:en başta daha gelişmiş daha demokratik bi ülke için..
    hiç bişey bulazsam bdpin aponun hayır dediğine EVET derim.su kendini üstün gören milleti coban yerine koyan zihniyetin hayır dediğine EVET derim.bi dikili ağacı olmayan chp zihniyetinin hayırına evet derim..2001 krizinde memleketi batırıp milleyetciğim diye ahkam kesenlerin hayırına evet derim..
    helal olsun san guzel kardesım sen 25 yasında bu gerceklerı farketmıssın ama bazıları 40 50 yasına gelmıs hala fark edemıyor bu olayları.super yazmıssın:45::45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı AYFLY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    helal olsun san guzel kardesım sen 25 yasında bu gerceklerı farketmıssın ama bazıları 40 50 yasına gelmıs hala fark edemıyor bu olayları.super yazmıssın:45::45::45:
    gülesimi getirdin sağolasın.anladığınız buysa evet demende normal.daralan demokrasi denen boış çuvala sarılıyor.ne hikmetse bir türlü dolmuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır bence EVET demeliyiz.hayırcıları kınıyoruz.çünkü şimdiki hukuk sistemiyle bi yere varılmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45:sss

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri