tabikii evet...
tabikii evet...
Isırgan yorumlarına dikkat edeceksin bilip bilmeden konuşmayacaksın.Sen hangi hakla burada fikrini belli edenlere pkk'lı dersin.Çokmu biliyorsun o kadar biliyorsan gir meclise siyaset yap.Böyle konuşma hakkını sana kim veriyor yoksa herkezden dahamı çok vatanseversin.
Hilalyıldız herkes istediği fikri savunabilir yorum yapabilir oy verebilir ama kimseyi pkk'lı olmakla itham edemez.Bu hakkı nereden buluyor.
yanlış zihniyet yazıklar olsun çok ağır ithamda bulundular işte cehaleti simsesi buyrun yazıklar olsun böyle zihniyete selametle
LEBEN ?
toycan abinin yazısında (veya alıntısında) sağlıkla ilgili paragraf gözüme takıldı... buraya katılmıyorum...şöyle katılmıyorum; belki daha iyisi olabilirdi, ancaakkk, ben 16 yaşında iken cerrah paşa hastanesini, çapayı, samatya ssk yı biliyorum...45 gün dedeme baktım...
20 li yaşlarımdada aynı hastaneleri ve bakırköy devlet hastanesini biliyorum...yoğunluğu ve rezilliği de...o dışarılara çıkıp kıvrım kıvrım olan kuyruklarıda....kuyruğun ucu bulunmuyordu... şimdiki hastanelerdeki durum o günlere kıyasla cennet... belki uygulamalarda ve ödeme şekillerinde daha da iyileştirme yapılabilir, ama heptende kötülemek ayıp kaçar...
selametle...
Not: birde kardeşim anayasa değişikliğinde bir ara gacvokem bazı maddeleri paylaşmıştı forumda,kıyaslama yapılıyordu...ama hiç kimse yorumunda o maddelerden dem vurmamış... görünen o ki senin partim benim partim meselesine dönmüş bu iş...memleketin hayrınamı değilmi düşünen yok...
selametle...
hayır bence EVET demeliyiz.hayırcıları kınıyoruz.çünkü şimdiki hukuk sistemiyle bi yere varılmaz.
:45:sss
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri