Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567
66 sonuçtan 61 ile 66 arası

Konu: Neden hayır demeliyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fethullah hoca nın vizyonu var...beni bağlamaz... (gerçekleşirse bağlar elbette, ancak onun vizyonu var diye ehveni şer olarak dahi gördüğüm bir şeye hayır demem)
    bu güne kadar darbe yapan larında bir vizyonu vardı...yıllarca o vizyonun içinde sıkışıp kaldık ... sadece sıkışmadık ezildik dövüldük vurulduk...padişah ların tek adam oldukları totoliter rejim sergilediklerinden dem vurulur...darbe yapanlar hangi rejimi sergilediler...tek adam değilmiydiler? haa çok yaşa padişahım demişiz 600 yıl, haa çok yaşa evren paşa... fark nedir?
    30 yıl boyunca darbecilerin yargılanmamaları için kanun maddesi gözümüzün içine batarken hangi padişahı kıskanıpta bu kanunu değiştirdiklerini merak ediyorum...
    yazdıklarını genelde okuyorum toycan abi, katıldığım yerler olduğu gibi katılmadıklarımda var elbette...genelde sayfanın tek yüzünden bakıyorsun bana göre...benim baktığım açıdan bakmıyorsun en azından...illede oradan bak demiyorum ama biraz empati yap yahu...
    öncelikle vatanım adına isteğim şudur; hükümeti halk seçer,,,gideceksede halk gönderir...öyle halkı dikkate almadan silah bende kıllık bende hesabı zorbalıkla darbe yapılmasına kati suretle karşıyım...böyle bir darbe ile yapılan anayasanın daha uygun olması halinde desteklemeye de razıyım...(uygun görmeseydim desteklemezdim...akp miş mkp miş farketmez...ömrüm boyunca chp ye oy vermedim...ama bu işi chp yapsaydı ona verirdim)
    selametle...
    Not: çok iyi değil...ehveni şer...onun için evet...
    osman kardeşim sen ve senin gibi saygı duyduğum bazı arkadaşlara fikrimi kabul ettirmek değil amaçım ama ihtilal istemiyoruz diyorsun bunlar ihtilal yapıyor diyorum bakın endenoz ya iran örnekleri ırağa demokrasi bize ılıman islam bakın adamlar kendi bayraklarını asmaktan öteye özerklik istiyor pontuzlular bugün ayinde ermenilerin talepleri ortada son olarak demokrasiyle geldiğine inandığın partinin demokrasiyle geldiğine inanmıyorum şimdiki bakanların ozamanlar sermayeyle nasıl oynadığını takip edin bazı gercekleri göreceksiniz imla kurallarına takan arkadaşa da dikkatine teşekkür imla hatalarından dolayı özür dilerim ama bu dikkati başka konulardada gösterirse hepimiz kazanacağımızı göreceksiniz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim bu bölgesel bir haber sitesi ne kadar inandırıcı düşündürücü ulusal bir gazete yada tv verse sana hak veririm yerel bir basına yüklü bir para ver amele pazarından 15-20 kişi bul ellerine birer çakaralmaz ver alsana haber hele şu ortamda sen yukarıdaki habere bak hemde radikal gazetesi ulusal bir gazete Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burayı oku bakalım onsan sonra radikalın kime hizmet ettiğini gör

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet diyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12 Eylül'ün gerçek mağdurlarının kullanılmasına HAYIR diyorum.
    Açılıma HAYIR diyorum.
    Habur'a HAYIR diyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dosta selam yola devam.yeni herşeye EVET

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Erdoğan'ın kiracı olduğu söylenen villa, tapuda iki oğlu üzerine kayıtlı. Aynı sitede Erdoğan'ın kız kardeşinin de bir villası bulunurken inşaatı yapan firma ise çocukluk arkadaşı Mehmet Gür'e ait bir şirket.
    Başbakan Erdoğan’ın oğulları Ahmet Burak Erdoğan ve Necmeddin Bilal Erdoğan, 25 Ağustos 2006 tarihinde “1 milyon” TL ödeyerek villalardan birinin sahibi oldu. Villanın tapusuna göre, “bahçeli kâgir ev ve arsa” niteliğindeki taşınmaz, Tayyibe Emine İlter ve Meryem Çiçek Tünger adına kayıtlı iken Erdoğan kardeşlere tescil edildi. Villanın sahipleri tapuya “Ahmet Burak Erdoğan 1/2, Necmeddin Bilal Erdoğan 1/2” yarı yarıya ortak olarak işlendi.

Başbakan Tayyip Erdoğan ticari yaşamından eleştiriler nedeniyle kendi deyimiyle “adeta lanet olsun” diyerek vazgeçmişti. Erdoğan’ın sahibi olduğu ve hisselerini devretmek zorunda kaldığı dört şirkette de vazgeçemediği ortakları arasında kız kardeşi Vesile Erdoğan’ın eşi Ziya İlgen de yer alıyordu. İlgen de “kayınbiraderi” Başbakan ile birlikte şirket hisselerini devretmişti.

Başbakan’ın oğullarının Kısıklı’daki villasına enişteleri, Erdoğan’ın vazgeçilmez ticaret ortağı Ziya İlgen de komşu olmuştu. Başbakan Erdoğan’ın çocuklarının A-1 blokta yer alan villasının yanındaki A-3 numaralı villayı da Ziya İlgen 25 Ağustos 2006 tarihinde satın aldı.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Evetcilere Hayırlı olsun
    Konu tokersari tarafından (15-08-2010 Saat 23:28 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri