fethullah hoca nın vizyonu var...beni bağlamaz... (gerçekleşirse bağlar elbette, ancak onun vizyonu var diye ehveni şer olarak dahi gördüğüm bir şeye hayır demem)
bu güne kadar darbe yapan larında bir vizyonu vardı...yıllarca o vizyonun içinde sıkışıp kaldık ... sadece sıkışmadık ezildik dövüldük vurulduk...padişah ların tek adam oldukları totoliter rejim sergilediklerinden dem vurulur...darbe yapanlar hangi rejimi sergilediler...tek adam değilmiydiler? haa çok yaşa padişahım demişiz 600 yıl, haa çok yaşa evren paşa... fark nedir?
30 yıl boyunca darbecilerin yargılanmamaları için kanun maddesi gözümüzün içine batarken hangi padişahı kıskanıpta bu kanunu değiştirdiklerini merak ediyorum...
yazdıklarını genelde okuyorum toycan abi, katıldığım yerler olduğu gibi katılmadıklarımda var elbette...genelde sayfanın tek yüzünden bakıyorsun bana göre...benim baktığım açıdan bakmıyorsun en azından...illede oradan bak demiyorum ama biraz empati yap yahu...
öncelikle vatanım adına isteğim şudur; hükümeti halk seçer,,,gideceksede halk gönderir...öyle halkı dikkate almadan silah bende kıllık bende hesabı zorbalıkla darbe yapılmasına kati suretle karşıyım...böyle bir darbe ile yapılan anayasanın daha uygun olması halinde desteklemeye de razıyım...(uygun görmeseydim desteklemezdim...akp miş mkp miş farketmez...ömrüm boyunca chp ye oy vermedim...ama bu işi chp yapsaydı ona verirdim)
selametle...
Not: çok iyi değil...ehveni şer...onun için evet...
Yer imleri