Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
66 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Neden hayır demeliyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    osman kardeş sana hak vermeyi çok isterim iran ve endenozya örnekleri ortada aynı seneryo müslümanlar hak talep ediyor müslümanlığı yaşayamadıklarını sınırlandıklarını yasaklara mağruz kaldıklarını dile getiriyor sırasıyla gazete ve tv ler islamçıların eline geciyor sonraasker bizdeki gibi yıpratılıyor sonra devrim endenozyada da durum aynı ne hikmetse ırakğa demokrasi isteyenler ülkeme ılıman islamı layik görüyor bizdede yaşanan aynı hızlı bir değişim birde adamların senelerdir yaptıkları hakim oldukları sermaye osman kardeş hoca efendileri ne dedi hatırlarsın bunlar milli görüş gömleklerini çıkardılar diye bunlar dereyi geçinceye kadar yapılan şirinlikler inan adamlar biraz gaza geli kan tahlili fişlemeden bahsetmeye çalıştılar sen gerisini düşün hep söylüyorum orta olmazsam hikaye diyebileçeğim birşey ama fetullah hocanın ağzından ben ve benim gibi orada olanlar duydu sene 92 şimdi sakin olaçaksınız kimseyi ürkütmeyeceksiniz bakın size söylüyorum okullar hastaneler vbler elimizde nezamanki başbakan ve cumhur bizden oldumu bayramınız ogündür nedemek sence neyin bayramı bu bayram kim için biz yanılırsak meleket kazanacak ama biz haklı çıkarsak inanın ki hepimiz kaybedeceğiz birde ben bu refarandumun önümüzdeki secimler için bir tahlil olduğunu düşünüyorum
    fethullah hoca nın vizyonu var...beni bağlamaz... (gerçekleşirse bağlar elbette, ancak onun vizyonu var diye ehveni şer olarak dahi gördüğüm bir şeye hayır demem)
    bu güne kadar darbe yapan larında bir vizyonu vardı...yıllarca o vizyonun içinde sıkışıp kaldık ... sadece sıkışmadık ezildik dövüldük vurulduk...padişah ların tek adam oldukları totoliter rejim sergilediklerinden dem vurulur...darbe yapanlar hangi rejimi sergilediler...tek adam değilmiydiler? haa çok yaşa padişahım demişiz 600 yıl, haa çok yaşa evren paşa... fark nedir?
    30 yıl boyunca darbecilerin yargılanmamaları için kanun maddesi gözümüzün içine batarken hangi padişahı kıskanıpta bu kanunu değiştirdiklerini merak ediyorum...
    yazdıklarını genelde okuyorum toycan abi, katıldığım yerler olduğu gibi katılmadıklarımda var elbette...genelde sayfanın tek yüzünden bakıyorsun bana göre...benim baktığım açıdan bakmıyorsun en azından...illede oradan bak demiyorum ama biraz empati yap yahu...
    öncelikle vatanım adına isteğim şudur; hükümeti halk seçer,,,gideceksede halk gönderir...öyle halkı dikkate almadan silah bende kıllık bende hesabı zorbalıkla darbe yapılmasına kati suretle karşıyım...böyle bir darbe ile yapılan anayasanın daha uygun olması halinde desteklemeye de razıyım...(uygun görmeseydim desteklemezdim...akp miş mkp miş farketmez...ömrüm boyunca chp ye oy vermedim...ama bu işi chp yapsaydı ona verirdim)
    selametle...
    Not: çok iyi değil...ehveni şer...onun için evet...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Toy-Can'a

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    osman kardeş sana hak vermeyi çok isterim iran ve endenozya örnekleri ortada aynı seneryo müslümanlar hak talep ediyor müslümanlığı yaşayamadıklarını sınırlandıklarını yasaklara mağruz kaldıklarını dile getiriyor sırasıyla gazete ve tv ler islamçıların eline geciyor sonraasker bizdeki gibi yıpratılıyor sonra devrim endenozyada da durum aynı ne hikmetse ırakğa demokrasi isteyenler ülkeme ılıman islamı layik görüyor bizdede yaşanan aynı hızlı bir değişim birde adamların senelerdir yaptıkları hakim oldukları sermaye osman kardeş hoca efendileri ne dedi hatırlarsın bunlar milli görüş gömleklerini çıkardılar diye bunlar dereyi geçinceye kadar yapılan şirinlikler inan adamlar biraz gaza geli kan tahlili fişlemeden bahsetmeye çalıştılar sen gerisini düşün hep söylüyorum orta olmazsam hikaye diyebileçeğim birşey ama fetullah hocanın ağzından ben ve benim gibi orada olanlar duydu sene 92 şimdi sakin olaçaksınız kimseyi ürkütmeyeceksiniz bakın size söylüyorum okullar hastaneler vbler elimizde nezamanki başbakan ve cumhur bizden oldumu bayramınız ogündür nedemek sence neyin bayramı bu bayram kim için biz yanılırsak meleket kazanacak ama biz haklı çıkarsak inanın ki hepimiz kaybedeceğiz birde ben bu refarandumun önümüzdeki secimler için bir tahlil olduğunu düşünüyorum
    Düşünce ve fikirler nokta, virgül, ünlem, soru işareti, parentez gibi imla kurallarıyla ifade edilmediği zaman saygıdeğer değildir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bazı anketlere bakıyorum.mynetteki anket dikkatimi çekti g.doğuda EVET baya önde il bazlarında.bende şu kanı oluştu bdp nin çizgisinden ve dediğinden çıkmayan bu iller,neden şimdi evet diyor?benim fikrimce danışıklı dövüş var.oralarda el altından BDP evet i destekliyor AK partiyle uyumlu gidiyor.ama görünürde HAYIR cı gibi davranıp MHP ve CHP'ye aynı safta imajı verip halkın gözünde yıpratmaya çalışıyor.yani bir taşla iki kuş.zaten isteklerini referandum öncesi dillendiriyorlar.öncelik bayrak isteği,kimse gık demiyor,bayrağımız yakılıyor çıt yok.bence BDP-AK işbirliği bu şekilde.el altından evetçiler,ama CHP-MHP yi bitirmek için BDP sözde hayırcı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet,evet,evet

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu refarandun yapılsada gereksiz tartışmalardan kurtulsak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

arkadaşlar türkiyede ilginç gelişmeler olmakta radikal gazetesi yazar murat yetkinin köşe yazısını okudum şaşırdım pkk hem ramazan ayı hemde refarandumdan dolayı eylemsizlik kararı almış imralı canisi apo avukatları aracılığı ile bdp eş başkanı emine ayna ve diğer yöneticilere referandumda evet yönünde oy kullanmaları için haber göndermenin yolunu arıyormuş bdp yöneticileri sandığa gitmeyeceğini açıklamışlardı bu durum karşısında evet oyu kullanacakları tahmin ediliyor yaklaşık refaranduma 1 ay var radikal gazetesi bu haberine göre bazı pazarlıklar sürmekte allah sonumuzu hayırlı eylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bi olayın doğrulugunu kanıtlamak için illa orda olmakmı lazım.bu nası bi mantık.yalan ve ucuz ithamla suçlamışın. yalancılık ve ucuz itham senin yaptığına denir..burda polemiğe girip seviyeyi dusurmek istemiyorumm..ha inanmıyosan biraz haberleri takip etsen olayı anlardın..ha zor geldi işime gelmez diyosan linke giriver haberi oku zahmet olmazsa. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    .pkk girişi bunu hukumet yol kazası olarak acıkladı yani kabul etti buyukluk hatayı görmektedir..onalrın hesabını veririz ama refarandumda değil seçimde olur bu işler seneye sakla hevesini..çamur at izi kalsın politikası nası bağlamışın burda onuda anlamış değilim..bu politikayı kimin en iyi yaptığını biz cok iyi biliyoz yorma sen kendini..
    kardeşim bu bölgesel bir haber sitesi ne kadar inandırıcı düşündürücü ulusal bir gazete yada tv verse sana hak veririm yerel bir basına yüklü bir para ver amele pazarından 15-20 kişi bul ellerine birer çakaralmaz ver alsana haber hele şu ortamda sen yukarıdaki habere bak hemde radikal gazetesi ulusal bir gazete Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SaÇmAlAmAYıN TaBiKi eeeeevvvvvvvveeeettttttttttttttt

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk Ulusu "HAYIR" ı Sever. İnşallah HAYIR'lı Olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı herakliyus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SaÇmAlAmAYıN TaBiKi eeeeevvvvvvvveeeettttttttttttttt
    Yorumlarınıza dikkat edin düzgün yorum yapın senin saçmalamadığın nereden belli.

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri