Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Av ve Avcı fıkraları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ormanın kıralı

Ormanda kıral seçimi yapılır , aday iki kişidir biri aslan , biride tilkidir. Ve oylamada aslan kıral olur . Bu tilkinin çok zoruna gider ve efkarlanır . Akşama içmeye karar verir . Bir büyük rakı ve birazda et alıp bir ağacın dibine oturup mangal yakar . Etler kızardıkca hem yer hemde içer o sırada , oradan tavşan geçer ve tilkiyi o halde görür:
    -Hayırdır tilki kardeş ne yapıyorsun ? der .
    Tilki öfkeli bir şekilde:
    -Aha biraz et yiyorum birazda içiyorum ordanda gidip aslanı s**icem der . Tavşan bunu hemen aslana ulaştırır . Aslan hiç umursamaz . Tilki içmeye devam ediyodur . Bu kez karga tilkiyi görür:
    -Hayırdır tilki kardeş ne yapıyorsun böyle ? diye sorar . Tilki tavşana söylediğinin aynısını söyler ve kargada bu lafı hemen aslana ulaştırır . Aslan sinirlenir doğru tilkinin olduğu yere gider ve tilkiye:
    -Hayırdır tilki kardeş ne yapıyorsun ? diye sorar . Tilki:
    -Ne yapalım aslan kardeş , aha biraz mangalda et yapıyorum bir iki kadehde içtim sonrada amcuk amcuk konuşuyorum işte der.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Acemi Okçu

Bir filozof kırda tek başına giderken uzaktan acemi ve cahil bir okçu gördü. Oku hedefe nişanlıyor ama hep karavana atıyordu. Filozof oka hedef olmaktan korktuğu için gidip okçunun hedefine oturdu ve:
    - Buradan daha emin ber yer olamaz. Çünkü okun hedefini bulmayacağından eminim!"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Piton neymiş ..?

Haydar emmi diye biri avlanmayı çok severmiş . Piyangodan büyük ikramiye kazanınca olan parayı 15 günlük bir safariye yatırmış.
    15 gün sonra dönmüş gelmiş , ayakta karşılamışlar Haydar emmiyi , hepbir agizdan
    -De hele anlat, neler yapmışsan haydar emmi, neler görmüşsan ?
    Bizim emmi demis ki:
    -Vuallah zebra avlamışam.
    -Ulaaa zebrada ne oliy ? diye sormuş köylünün biri.
    -Bizim eşşegi biliymisen ?
    -He bilirem ..!
    -Ha iste bizim eşşegin çizgilisidir ha , böyle pijama giymiş gibim oliy .
    -Sonra zürafa avlamışam..
    Aynı köylü yine sormuş:
    -Ula Haydar emmi zürafada ne oliy ki ?
    -Bizim eşşegi bilisen?
    -He bilirem ..!
    -Iste bizim eşşegin 3-4 metre daha uzuni oliy ...
    -Vuiii, eee başka ne yapmışsan Haydar emmi ?
    -Piton avlamışam demiş avcı emmi..
    -La pitonda ne oliy ?
    -Bizim eşşegi bilisen ?
    -He bilirem..!
    -Eşşegin s*kinide bilisen?
    -He bilirem..
    -Aha odir, ama eşşek yohtir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avcı Temel Dayı

Hamsiköy'lü temel dayı ava çok meraklıymış, sabah akşam kahvede gençlere av maceralarını anlatırmış. Yine bi akşam (rakıyı da fazla kaçırınca) :
    -Uyyy haçen pen size askerluimi efrika melmeketün'de yaptiumi demuşmiydum uşaklar? Diye başlamıııış anlatmaya...
    -Bircün canim sıkıldi, cidüp bi kaç aslan furayrum da, uşaklara cötüreyüm postlarinü dedum elümde tufek daldum ormana yürüdüm yürüdüm birde ne göreyrum? Bi aslan celiyur amma mübarek pen diyeyum fil siz deyun gergedan daaaaaaaa. Tüfeği doğrilttum çaaaatt ula tüfekde gurşin yok, neyse attim elimü cebüme dedum çakıynan furium oni, uuuyyyy ulaaaa çakıda yok yaturdim aslanı yere pi ayauni pi omzuma opir ayauni opir omzuma ...
    Temel dayı burada anlar , dozu biraz kaçırdığını . Ama ne yapsın gelmiştir artık buraya kadar mecbur bitirecektir Gençler :
    -Eeeeeeeeee ..! deyince ,Temel dayı
    -Haçen ne yapayım ferdum *aragı ferdum *aragı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yam yam

Afrikada düşen uçaktan sağ kurtulan adam nereye gideceğini bilmeden sağa sola bakıyordu. Derken kendisine yaklaşan afrikalı kabileyi gördü. Kendi kendine ayvayı yedik dedi. Tam o sırada ak sakallı bir dede belirdi ve hayır evladım korkma ayvayı yemedin şu mızrağı al en önlerindeki süslü elbiseli adamın tam kalbine sapla. Adam denileni yaptı.
    İhtiyar ona bakıp güldü
    'Şimdi ayvayı yedin işte!'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KORKAK AVCI

]Mahallede ki mısırlara dadanan domuzu avlamak
    için Hamza Dayı bir avcı gurubu oluşturmuş.
    Görev bölümünden sonra pusuya yatmışlar.
    Hamza Dayı gelen sese doğru tüfeğini doğrultmuş. Pür dikkat bakarken önünden geçen domuzun boynuna Hamza Dayı'nın tüfeği takılmış.
    Panikleyen Hamza Dayı kaçmaya başlamış. Arkadaşlarına "kaçın arkadaşlar "!!!!! "Tüfek elinde domuz geli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turna

Avcılar oturmuşlar başlarından geçen ilginç olayları anlatıyorlarmış, içlerinden biri bir gün gölde balık avlarken oltama büyük bir balığın takıldığını anlayınca yavaş, yavaş ve büyük bir mücadele ile kıyıya çektiğimde, büyük bir turna balığı olduğunu gördüm balığı tek başına taşıyamayacağımı anlayınca gidip köyden atımı aldım, fakat balığı ata koyduğum zaman bir taraftan başı diğer taraftansa kuyruğu yere deymesin mi, yapacak bir şey olmadığından yola çıktım ama oda ne az sonra balığın ağırlığından atın beli kırılmasın mı, deyince orada bulunan arkadaşlarından biride bizde üç arkadaş bir gün sisli bir havada domuz avına çıkmıştık, o arada çalıların arasında ses duyunca tüfeğimi ateşlememle acı bir feryat duyup, çalılıklara gidince vurduğumun arkadaşım olduğunu görünce hemen bir mezar kazmaya başladım, fakat o arada diğer arkadaşım gelerek seni katil deyince onu da vurmak zorunda kaldım, onun içinde bir mezar kazmaya başlamıştım ki bu sefer de orman memuru silah sesini duyup ta yanıma gelince artık yapacak bir şey kalmadı, ha iki ha üç kişi deyip onu da vurdum, tabii onu saklamak içinde bir mezar daha kazmaya başladığımda karşıdan bir traktör dolusu köylü yanıma doğru gelmiyor mu deyince, turnayı yakalayan avcı yok artık köylüleri de vurup gömdüm deme, diyince o zaman sende balığın boyunu daha makul bir ölçüye çekte bana bir traktör dolusu köylüyü vurdurma der.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Einstein ve Fenerbahce

Einstein ölünce öteki tarafta sorgu melekleri sinavdan geçirip, dünya
    defterini okumuşlar. Üstad, insanlığa olan katkılarından dolayı cennete
    gitmeye hak kazanmış. Einstein'ı büyük bir kapıdan içeri büyük bir
    bahçeye getirmişler. Burasi cennetmiş. Triplex bir villa ve etrafi
    çiçeklerle kapli bir bahçe vermişler.Einstein, sevinçle yerleşmiş ve
    yasamaya baslamıs. Bir gece geç saatlerde purosunu tüttürüp kitap okurken
    kapisi çalmiş. Einstein merakla kapiyi açinca karsisinda bir adam
    görmüs. Adam:
    -"Benim IQ'um 180" demis
    Einstein çok sevinmis ve hemen adama, "gel içeri seninle Quantum
    fizigi, izafiyet teorisi biraz da felsefe konusalim" demis. Adami 7 gün 7
    gece misafir etmis.

Bir süre sonra yine bir aksam kapi çalınmış. Yine bir adam:
    - "Benim IQ'um 90" demis.
    Einstein "Gel seninle siyaset ve ekonomi konuşalim" diye almış adamı içeri
    Adam 7 gün 7 gece kalmş villada.
    Aradan yine vakit geçmis ve bir gece vakti kapi çalinmis. Yine bir adam:
    -"Benim IQ'um 15" demis.
    Einstein bakmis bakmis:

"Hmm.. buyur içeri, konuğum ol seninle de Fenerbahçe'yi konuşuruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaplumbağalar

Kaplumbağalar
    22780Kaplumbağaların yaşadığı bir köyde susuzluk sorunu ortaya çıkmış..

kaplumbağalar biraraya toplanmış ve çözüm aramaya başlamışlar..köyün en yaşlı ve en bilge kaplumbağası çıkmış ve bağırmış;

-Şu dağın arkasındaaa bir göl vaar...!!

bunun üzerine köyün en genç 2 kaplumbağası ,su getirmek için seçilmiş..

25 yıl sonra bu iki kaplumbağa dağı aşmış ve göle varmışlar..maalesef ki göle vardıktan sonra jeton düşmüş;

-ya biz kap almayı unuttuk!!napcaz şimdi!!?

"sen git.. ben burda beklicem biri gelip içmesin diye" ..diğeri: "yok sen içersin gölü.. ben gitmem sen git"..

"yaa arkadaşım vallahi billahi içmicem..burda bekliyorum hadii!!" demiş..

bunun üzerine 2. kaplumbağa "iyi tamam gidiyorum" diyerek oradan ayrılmış..

1.kaplumbağa beklemeye başlamış..30yıl -50yıl-60yıl.. en sonunda ;

"yeter biraz daha beklersem ben ölücem..hem zaten yaşlılar çoktan ölmüştür" diyerek boynunu göle uzatmış..

Tam o sırada çalılıklardan fırlamış 2. kaplumbağa;

"bak böyle yaparsan gitmem!!"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Traktor

Yeni evli olan bir cift bir turlu cinsel iliskiye giremiyorlarms. aradan 3 4 5 6 sene derken kadin dayanamamis. kocasina kadir bi doktora gorunsen iyi olur artik dayanamiyorum der. kadir doktora gider ve doktor bey karimla bir turlu iliskiye giremiyorum. bizim alet sadece traktore binince kalkiyor bir turlu olmuyor der. doktor troktore bin kalkinca eve kos ve isi bitir der. adam sevincle eve gider. traktore biner kosa kosa eve girer ama alet geri iner. doktara gider doktor bey bu olmadi. doktor baska bi fikir verir. traktore bin. alet kalktimmi havaya bir el ates et karin ciplak gelsin isinizi gorun der. aradan 2 ay gecer. doktora rastlar adam. kadir nasil der? kadir doktor bey hem iyi hemde cok kotu. doktor hayirdir kadir der : kadir traktorde en az 50 defa karimla iliskiye girdim 2 ay icinde. doktor : kotu olan ne peki. kadir : av mevsimi basladi bizim kari orospu oldur demis. :=)

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri